Odp: Filmiki z opraw meczów Pogoni - 12/04/2005 20:50
Filmik podoba mi sie tylko szkoda ze nie bylo fotki albo kawalka po wylaczeniu jupiterow, nie calkiem ale byl taki moment gdy swiecily sie ylko 2 pierwsze rzedy
Ps. wiecej takich filmikow, z Pogoni mam tylko z Craxa i Arka chyba a tak to pustka. Filmikow o Legii mam duzo, i z innych stadionow swiata tak wiec etraz czas na Pogon!!!
Ps.Pozdro all
Ps. Jeszcze by sie przydaly pliki mp3 z dopingiem:d ale najpier musi sie doping znacznie poprawic
Filmik podoba mi sie tylko szkoda ze nie bylo fotki albo kawalka po wylaczeniu jupiterow, nie calkiem ale byl taki moment gdy swiecily sie ylko 2 pierwsze rzedy
Ps. wiecej takich filmikow, z Pogoni mam tylko z Craxa i Arka chyba a tak to pustka. Filmikow o Legii mam duzo, i z innych stadionow swiata tak wiec etraz czas na Pogon!!!
Ps.Pozdro all
Ps. Jeszcze by sie przydaly pliki mp3 z dopingiem:d ale najpier musi sie doping znacznie poprawic
Mógłbyś zarzucić linkiem do filmiku oprawy z Arką Byłbym wdzieczny bardzo... albo na maila [email protected] ;]
p.s. jesli to nie Ty ... to mam 3 niezle filmiki z w.w. wydarzenia ... (bylem na sektorze 13) .. chcialbym udostepnic je mozliwie jak najwiekszej liczbie zainteresowanych
pozdro!
Ostatnio edytowany przez: sweterek, 17 kwietnia 2005, 22:45 [2 raz(y)]
Tymonku, ja Ci chya cos wysylalem na maila ? chyba ze tymon.15@xxxxxx to nie Ty ... gdzie to jest ... bo mieliscie to wrzucic (barka na groclinie) ... ??
p.s. jesli to nie Ty ... to mam 3 niezle filmiki z w.w. wydarzenia ... (bylem na sektorze 13) .. chcialbym udostepnic je mozliwie jak najwiekszej liczbie zainteresowanych
pozdro!
wszystkie mozecie podsylac na Pogoń@home.pl my wrzucimy na strone..
i czekamy na opinie tych co sie juz pojawily
cytat juna moze dal Ci jakis pomysl ? podeslij na M@il@ i bedzie duzo osob ... proste ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861414 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.