Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
Mick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8119 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 09:18
jakbylem wczoraj koło 11 na stadionie kolesie z woja zbierali snieg juz tylko znajdujacy sie za liniami boiska.. za to mnie wkurzyl ten traktor.. i wyglad murawy przy bocznych liniach... jakby ziemie orali pod ziemniaki albo buraki... a tak to plyta calkowicie od¶niezona i za bramki tez gdzie trenowal podajże peskovic .. (strzelam bo z trybun trudno bylo okreslic)

ps. ¶miesznie duze te bilety :P jeszcze 'miejsce na twoja reklame' wygralo :D

ps. DO SANABAL: kalosze beda pasowac sędziom liniowym :>

Ostatnio edytowany przez: Mick, 18 marca 2005, 10:00 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 09:28

Power napisał:  
Murawa będzie gotowa na mecz. Już jest całkiem od¶nieżona i trybuny również. Tylko zastanawia mnie co będzie z krzesełkami. Pod dachem i nie tylko s± one tak brudne, że szkoda gadać. Aż zielone... A więc odrazu mówie, aby brać jak±¶ gazete na mecz, bo siedzieć sie nie da.

Oo.. ujawnila sie Twoja dusza piknika.... ty szefei masz stac na bacznosc i dopingowac wrzeszczec, gardlo zdierac na Pogon a nei wygodnei siedziec na tylku pod daszkiem.I jezlie myslisz ze snieg zniknal-problem zniknal to przepraszam,a co oni w kaloszach beda grac??

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 10:00
Co roku to samo!!! CZy mecz bedzie mogl zostac rozegrany w terminie czy nie???

Ps. Mam nadziejej ze w tegoroczne lato zrobia ta podgrzewana murawe.
Mowi sie "madry polak po szkodzie" Takie szkody sa co roku i nas te przyslowie chyab nie dotyczy:(

Zobaczymy w sobote jak to bedzie.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 12:23
pogoda jest fatalna , boisko bedzie wygladalo jak jedna wielka kałuża ale, mecz powinien sie odbyc:P

SISMIC
Kibic
Na forum od 7710 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 12:45

Sanbal napisał:  

Power napisał:  
Murawa będzie gotowa na mecz. Już jest całkiem od¶nieżona i trybuny również. Tylko zastanawia mnie co będzie z krzesełkami. Pod dachem i nie tylko s± one tak brudne, że szkoda gadać. Aż zielone... A więc odrazu mówie, aby brać jak±¶ gazete na mecz, bo siedzieć sie nie da.

Oo.. ujawnila sie Twoja dusza piknika.... ty szefei masz stac na bacznosc i dopingowac wrzeszczec, gardlo zdierac na Pogon a nei wygodnei siedziec na tylku pod daszkiem.I jezlie myslisz ze snieg zniknal-problem zniknal to przepraszam,a co oni w kaloszach beda grac??

Oj sorry, ale na każdym meczu siedze na 11/12 sektorku :] Poprostu tylko informuje ludzi, aby byli przygotowani na to co może ich spotkać.

Szczecińska albo żadna!
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 12:58

Power napisał:  
]Oj sorry, ale na każdym meczu siedze na 11/12 sektorku :] Poprostu tylko informuje ludzi, aby byli przygotowani na to co może ich spotkać.

Na 11-12 sektorku się z reguły nie siedzi :]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemy¶lane słowa..."
77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 13:07
W sobotę odbędzie się chyba mecz ale piłki wodnej. Co¶ czuję, że przełoż± mecz, bo nie będzie jak grać. Pogoda do d..y!

Żeniu
Kibic
Na forum od 7659 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 13:29
Mecz sie odbędzie napewno (wg. mnie) na Legii bylo duzo gorzej, no tyle ze tam był snieg który prawie ciagle sypał i mecz trwał. Jeszcze do meczu został jeden dzien. Jak by przestalo padac i juz nie padalo to nie bedzie tak zle bo jutro ma byc slonce i cieplo. Pozdro.

"1948 & 1916"

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 19/03/2005 10:15
No dzisiaj nawet dobra pogoda. Deszcz nie pada, czasem ¶wieci słońce, tylko trochę zimno. Miejmy nadzieje, że się tak utrzyma do meczu :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 19/03/2005 10:45
Mam takie pytanie z ciekawosci:ile trwa zainstalowanie podgrzewaniej murawy???Z gory dzieki.

A mnie jaraj± na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 19/03/2005 10:58
MKSfaza mi sie zdaje ze ok. 3miesiace ... a co do meczu sie odbedzie ! ale jak pisalem w ogorku mnie nie bedzie :/

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 19/03/2005 11:00

KloceK napisał:  
MKSfaza mi sie zdaje ze ok. 3miesiace ... a co do meczu sie odbedzie ! ale jak pisalem w ogorku mnie nie bedzie :/

3 miesi±ce czy 3 tygodnie??????

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865254 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005