Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 09:18
jakbylem wczoraj koło 11 na stadionie kolesie z woja zbierali snieg juz tylko znajdujacy sie za liniami boiska.. za to mnie wkurzyl ten traktor.. i wyglad murawy przy bocznych liniach... jakby ziemie orali pod ziemniaki albo buraki... a tak to plyta calkowicie od¶niezona i za bramki tez gdzie trenowal podajże peskovic .. (strzelam bo z trybun trudno bylo okreslic)
ps. ¶miesznie duze te bilety jeszcze 'miejsce na twoja reklame' wygralo
ps. DO SANABAL: kalosze beda pasowac sędziom liniowym :>
Ostatnio edytowany przez: Mick, 18 marca 2005, 10:00 [1 raz(y)]
Oo.. ujawnila sie Twoja dusza piknika.... ty szefei masz stac na bacznosc i dopingowac wrzeszczec, gardlo zdierac na Pogon a nei wygodnei siedziec na tylku pod daszkiem.I jezlie myslisz ze snieg zniknal-problem zniknal to przepraszam,a co oni w kaloszach beda grac??
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Ps. Mam nadziejej ze w tegoroczne lato zrobia ta podgrzewana murawe.
Mowi sie "madry polak po szkodzie" Takie szkody sa co roku i nas te przyslowie chyab nie dotyczy
Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 13:29
Mecz sie odbędzie napewno (wg. mnie) na Legii bylo duzo gorzej, no tyle ze tam był snieg który prawie ciagle sypał i mecz trwał. Jeszcze do meczu został jeden dzien. Jak by przestalo padac i juz nie padalo to nie bedzie tak zle bo jutro ma byc slonce i cieplo. Pozdro.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865254 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.