List prośby do prezydenta. - 29/01/2005 15:51
Witam. Pomyślałem sobie, że można było by wysłać maila prezydentowi miasta, z prosbą o modernizację stadionu. Juz wszystko zostalo zorganizowane. Czekam tylko na wasze podpisy. Cala tresc listu oraz instrukcje mozna przeczytac w temacie pt. "Wyglad czwartej trybuny-pomysly" (prosze adminow zeby przez chwile nie kasowali tego tematu)
kto bije lecha ten idzie do nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba
Odp: List prośby do prezydenta. - 29/01/2005 16:09
Powiem tyle że nia mam zamiaru o nic Jurczyka prosić ! Jego zasranym obowiązkiem jako gospodarza miasta jest dbanie o jego rozwój czyli także o rozbudowe stadionu ! Powinien o tym dobrze wiedzieć !
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: List prośby do prezydenta. - 29/01/2005 20:13
TAAAAAAAK PREZYDENT MUSIU POMÓC! WŁADZE TO CHĘTNIE BY PODPISYWAŁY SIĘ POD SUKCESAMI POGONI, JAKO WSPÓAUTORZY TEGOŻ SUKCESU, ALE JAK TRZEBA BY DOINWESTOWAĆ W TEN SUKCES, ALBO ZAŁATWIĆ JAKĄŚ KASKĘ TO NAGLE NIE INTERESUJE ICH TA DRUŻYNA! PANIE PREZYDENCIE! POMOC SZCZECINOWI, A WIĘC I POGONI TO NIE PANA KAPRYS TYLKO PANA OBOWIĄZEK!
Ostatnio edytowany przez: DJSzamil, 29 stycznia 2005, 20:21 [1 raz(y)]
Jasne. Wszystko samo się zrobi. Wiesz ile instytucji walczy o kasę? Nasze głosy moga pomóc. Tak naprawdę to dla żadnego miasta stadion nie jest najważniejszy jeśli weźmie się pod uwagę ile jest problemów do rozwiązania. Po co niepotrzebnie głupoty wypisywać?
A czy ja napisałem że stadion jest najważniejszy ?? Wiem, że Szczecin to prowincja i każdy potrzebuje kasy...ale normalny prezydent wogule by coś robił...A Jurczyk co przygotował makiete stadionu przed referendum i już zapomniał... A wogule chyba widzi że w Szczenie nie ma porządnego stadionu i wie, że kibicą są za jego budową...chociaż może się mylę...Bo przeciez Jurczyk nie jest normalnym prezydentem...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Powiem tyle że nia mam zamiaru o nic Jurczyka prosić ! Jego zasranym obowiązkiem jako gospodarza miasta jest dbanie o jego rozwój czyli także o rozbudowe stadionu ! Powinien o tym dobrze wiedzieć !
Jasne. Wszystko samo się zrobi. Wiesz ile instytucji walczy o kasę? Nasze głosy moga pomóc. Tak naprawdę to dla żadnego miasta stadion nie jest najważniejszy jeśli weźmie się pod uwagę ile jest problemów do rozwiązania. Po co niepotrzebnie głupoty wypisywać?
A czy ja napisałem że stadion jest najważniejszy ?? Wiem, że Szczecin to prowincja i każdy potrzebuje kasy...ale normalny prezydent wogule by coś robił...A Jurczyk co przygotował makiete stadionu przed referendum i już zapomniał... A wogule chyba widzi że w Szczenie nie ma porządnego stadionu i wie, że kibicą są za jego budową...chociaż może się mylę...Bo przeciez Jurczyk nie jest normalnym prezydentem...
Ludzie dajcie spokój z tym najeżdżaniem na naszego prezydenta, jest jaki jest i na ile może być!!!
Proponuję skupić się nad tym ażeby podpowiedzieć mu jak tego dokonać niż cały czas krytykować!!
TAAAAAAAK PREZYDENT MUSIU POMÓC! WŁADZE TO CHĘTNIE BY PODPISYWAŁY SIĘ POD SUKCESAMI POGONI, JAKO WSPÓAUTORZY TEGOŻ SUKCESU, ALE JAK TRZEBA BY DOINWESTOWAĆ W TEN SUKCES, ALBO ZAŁATWIĆ JAKĄŚ KASKĘ TO NAGLE NIE INTERESUJE ICH TA DRUŻYNA! PANIE PREZYDENCIE! POMOC SZCZECINOWI, A WIĘC I POGONI TO NIE PANA KAPRYS TYLKO PANA OBOWIĄZEK!
tak zgadzam sie z tym... jak tak to sie zacieszaja jaki to mamy dobry klub itp ale jak przyjdzie co do czego..to nic sami nie zrobią..moim zdaniem oni powinni wiedziec ze przydałaby sie modernizacja stadionu a nie ze jeszcze trzeba prosic..;/
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: List prośby do prezydenta. - 07/02/2005 21:11
A ja mam jeszcze lepszy pomysł. Piszmy maile do Prezydenta z prośbą, żeby sam odszedł ze stamowiska. Wtedy bardziej przyczyni się do rozwoju miasta A tak przy okazji. On sobie lata na wycieczki do Ameryki za naszą kasę. Mógł chociaż wziąśc kilkoro dzieci z ubogich rodzin, żeby pokazać jak mu na sercu leży dobro najbiednieszych. Przecież ferie...
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768941881 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.