Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 20:31
Dobrze jest należy mu się, chociażby za to, że się nauczył polskiego. A tak przy okazji, wydaje mi się, że to pierwszy kapitan w Polsce pochodzenia latynowskiego. jak jestem w błędzie to przepraszam.
Dzieki happy za zwrOcenie uwagi
Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 6 marca 2005, 23:36 [2 raz(y)]
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 06/03/2005 14:31
Po pierwsze szacunek dla Julci, a po drugie (2) , czarnoskory a Latynoskie pochodzenie to roznica..
JULCI jest latynosem....
A jaki to ma zwiazek jakiego pochodzenia jest, moze byc i z Marsa, ale pozostali zawodnicy mu zaufali i wybrali go Kapitanem druzyny..
Oj widac ,ze co niektorzy maja rasistowskie podejscie.. hahahahah..
Nie kolor sie liczy ale co soba reprezentujesz...
Nie zdziw się jak za 2-3 sezony kapitanem będzie Chińczyk.. przy tej polityce kadrowej trzeba się spodziewać wszystkiego
heh faktycznie teraz mozna sie wszystkiego spodziewac...
Wg mnie to Polak powinien byc kapitanem, a i to ze druzyna ma byc oparta na Brazylijczykach czy innych obcokrajowcach to tez niczemu dobremu nie wrozy... tylko nie wiem dlaczego tak ciezko im siegnac po mlodych pilkarzy ktorzy sie zapowiadaja Kaiserslautern sciagnelo zawodnika z III ligi POLSKIEJ,a Ci szukaj gosci ktorzy pograja dwa sezony gora trzy... Moze sie myle ale czas pokaze ;] a tak poza tym P.Ptak czas pomyslec o szkoleniu mlodziezy bo zachodniopormorskie jest najgorszym regionem w tych sprawach ... :/
Dobrze, ze chociaz trener Pietrzak mysli o wychowankach...
PS. nie spinajcie się tak mocno... na tego wcześniejszego posta popeka wam cos
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 10/03/2005 17:48
Cóż Julcimar. troche zaskoczenie ale nie mam większych oporów. Chociaż moim zdaniem to Grzesiu Matlak powinien być kapitanem bo to taki dobry duch zespołu, twardy i przy tym skuteczny,
POGOŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865614 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.