Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon Szczecin - wiosna 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pchela
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7765 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 24/01/2005 18:58
1.mejsce w tabeli mysle ,że bedziemy na 5 miejscu no moze jakos na 4!
2>ja to bym chciał jako szybkiego napastnika obafemiego martinsa z interu(zartuje)Na serio to trzeba jakiegos młodego szybkiego i co najważniejsze skutecznego napastnika oczywiscie z nigeria alboz brazyli.a pomoc mamy dosyc dobrą i wg mnie nie potrzeba wzmocnien!oczywiscie jakis dobry by sie przydał ...hmmmm może simoa sabrosa z benfici! Jak już to trzeba kupić doświadczonego około 29 28 letniego polskiego gracza z polskiej ligi,moze ktos z lecha?
3.Ja jestem pewny , chociaż żadko jestem.To teraz wiem ,że zagramy w finale pp! AHA CZY MAMY SZANSE ZAGRAC W FINALE PP Z LEGIĄ?JAK KOTS WIE TO NIECH ANPISZE!!!
No bo gdyby Pogoń mogła zagrac w finale z Legia to Legia by dala nam wygrac albo bysmy uczciwie wygrali , bo Legia mialaby juz zapewniony start w uefa!A jak trafimy na wisłe to tesh dobrze wiemy dlaczego!POGON SZTURM NA UEFA VISCA EL POGON!!!!!!!!!!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
KOSA
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 26/01/2005 07:01
Piąte miejsce jest w zasiegu realnie patrząc wyżej, nie w tym sezonie. Pozostaje Puchar Polski , stać nas na wiele ale w tych rozgrywkach także wiele może sie zdarzyć często o wyniku decyduje łut szczęścia. Oby go nam nie zabrakło

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
Luigi
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 26/01/2005 12:21
Mysle ,ze mamy mocny zespol-teraz wiele zalezy od Panika,jak ich przygotuje i jak ich poustawia-bo z takich zawodnikow jak Pilarz,Kazimierczak,Magdon,Labedzki,Grzelak,Batata,Tralka-czyli mlodych oraz z bardziej doswiadczonych:MIlar,Matlak i Kuchar(w Kamieniu gral swietnie i choc sie o nim narazie nie mowi i nie pisze-uwazam,ze bedzie ogromnym wzocnieniem) mozna zbudowac druzyne ,ktorej wynik 3:1 w Warszawie juz by nikogo nie szokowal....

MIejsce w lidze-5-6

Puchar Polski-tu mam wielkie nadzieje,ale tez puchar rzadzi sie swoimi prawami i bardzo czesto decyduje szczescie-mysle,ze final jest w zasiegu....

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 31/01/2005 21:31
1. Stawiam na 8 miejsce ale jeśli Pogoń będzie grać na maksa i bez wpadek to nawet 5 miejsce
2. Pilarz-Magdon-Masternak-Matlak-Michalski-Kazmierczak-Batata-Grzelak-Parzy-Milar-Moskalewicz
3. Puchar daje na 30%, pozatym wydaje mi sie że ostatni a jeśli nie ostatni to przedostatni raz
puchar zdobedzie Wisła

Na zawsze Pogoń
Pazur
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 31/01/2005 21:41
Jezeli Antonio nie zaproponuje uczciwej kasy za dobre wyniki to nie sądze aby było tak różowo (do wszystkich piłkarzy przemawia tylko jedno - kasa)

kakte
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 06/02/2005 20:06
1. 1 w wariancie mega optymistycznym ale ze dzisia jjestem pesymista to bedzie to 9
2. pilarz-matlak-julcimar,magdon,michalski-grzelak,batata,kuchar,parzy-milar,bugaj
3. puchar przejdzie nam kolo nosa...

Jak sie urodziłem, to płakałem, a wszyscy się śmiali. Jak będę umierał, to z uśmiechem a wszyscy będą plakali...
Kula
Kibic
Na forum od 7824 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 07/02/2005 01:41
mysle ze wypadniemy dobrze !! 5-6 miejsce !! :D pozdro SEKTOR "12" :]

PS
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865562 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005