| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 24/01/2005 18:58
1.mejsce w tabeli mysle ,że bedziemy na 5 miejscu no moze jakos na 4!
2>ja to bym chciał jako szybkiego napastnika obafemiego martinsa z interu(zartuje)Na serio to trzeba jakiegos młodego szybkiego i co najważniejsze skutecznego napastnika oczywiscie z nigeria alboz brazyli.a pomoc mamy dosyc dobrą i wg mnie nie potrzeba wzmocnien!oczywiscie jakis dobry by sie przydał ...hmmmm może simoa sabrosa z benfici! Jak już to trzeba kupić doświadczonego około 29 28 letniego polskiego gracza z polskiej ligi,moze ktos z lecha?
3.Ja jestem pewny , chociaż żadko jestem.To teraz wiem ,że zagramy w finale pp! AHA CZY MAMY SZANSE ZAGRAC W FINALE PP Z LEGIĄ?JAK KOTS WIE TO NIECH ANPISZE!!!
No bo gdyby Pogoń mogła zagrac w finale z Legia to Legia by dala nam wygrac albo bysmy uczciwie wygrali , bo Legia mialaby juz zapewniony start w uefa!A jak trafimy na wisłe to tesh dobrze wiemy dlaczego!POGON SZTURM NA UEFA VISCA EL POGON!!!!!!!!!!!!!
|
http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=
Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! 
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 26/01/2005 07:01
Piąte miejsce jest w zasiegu realnie patrząc wyżej, nie w tym sezonie. Pozostaje Puchar Polski , stać nas na wiele ale w tych rozgrywkach także wiele może sie zdarzyć często o wyniku decyduje łut szczęścia. Oby go nam nie zabrakło
|
Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 26/01/2005 12:21
Mysle ,ze mamy mocny zespol-teraz wiele zalezy od Panika,jak ich przygotuje i jak ich poustawia-bo z takich zawodnikow jak Pilarz,Kazimierczak,Magdon,Labedzki,Grzelak,Batata,Tralka-czyli mlodych oraz z bardziej doswiadczonych:MIlar,Matlak i Kuchar(w Kamieniu gral swietnie i choc sie o nim narazie nie mowi i nie pisze-uwazam,ze bedzie ogromnym wzocnieniem) mozna zbudowac druzyne ,ktorej wynik 3:1 w Warszawie juz by nikogo nie szokowal....
MIejsce w lidze-5-6
Puchar Polski-tu mam wielkie nadzieje,ale tez puchar rzadzi sie swoimi prawami i bardzo czesto decyduje szczescie-mysle,ze final jest w zasiegu....
|
Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 31/01/2005 21:31
1. Stawiam na 8 miejsce ale jeśli Pogoń będzie grać na maksa i bez wpadek to nawet 5 miejsce
2. Pilarz-Magdon-Masternak-Matlak-Michalski-Kazmierczak-Batata-Grzelak-Parzy-Milar-Moskalewicz
3. Puchar daje na 30%, pozatym wydaje mi sie że ostatni a jeśli nie ostatni to przedostatni raz
puchar zdobedzie Wisła
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 06/02/2005 20:06
1. 1 w wariancie mega optymistycznym ale ze dzisia jjestem pesymista to bedzie to 9
2. pilarz-matlak-julcimar,magdon,michalski-grzelak,batata,kuchar,parzy-milar,bugaj
3. puchar przejdzie nam kolo nosa...
|
Jak sie urodziłem, to płakałem, a wszyscy się śmiali. Jak będę umierał, to z uśmiechem a wszyscy będą plakali...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|