Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szołn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7900 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 01/12/2004 01:19

Jay-J napisał:  
A nie mowilem ze Ptaszek juz cos kombinuje by odleciec... ludzie, jak ten pomysl wypali to on bedzie sie zajmowal tamtym klubem bardziej niz nsaszym.

Jay-J, nie popadaj w paranoję lol Ptak kombinuje, chce odlecieć do Brazylii, pewnie chce tam zamieszkać na stałe, w wolnych chwilach polować na krokodyle w Puszczy Amazońskiej i podrywać dupeczki na Copacabana lol Proszę, powiedz że żartowałeś lol

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi - jak to mówią, mamy w Polsce 40 milionów lekarzy i 40 milionów polityków. Łatwo rozporządza się czyjąś kasą, łatwo krytykuje się czyjeś posunięcia - zadaj sobie pytanie, gdzie TY byś zainwestował. Jeżeli powiesz mi, że w Polsce, to wybacz - delikatnie mówiąc, drugim Kulczykiem nie będziesz.
Smutna prawda jest taka, że na Zachodzie sport jest albo dofinansowywany przez państwo, albo nie jest opodatkowany, a w najgorszym razie te podatki są symboliczne. A u nas? Nie dość, że nie ma planów odciążenia klubów z płatności podatkowych, to w planach jest... kolejny podatek. Sic!!!! Dopóki tak będzie wyglądała polityka państwa, dopóty NIKT o zdrowych zmysłach nie zainwestuje w futbol młodzieżowy. Ani Ptak, ani płaz, ani żaden inny gad.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 01/12/2004 12:54
Zgadzam sie w 100% z wypowiedzia Vaginaler Krebs! Ale to my wybieramy tych "politykow" ktorzy aby utrzymac sie przy wladzy posuwaja sie nawet do zastopowania rozwoju sie tego panstwa, a nawet je cofaja :(

Romzji
*zablokowany
Na forum od 7721 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 02/12/2004 09:27

Cytat:  
luki_717 napisał: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii dnia: 30/11/2004 16:23

co myslicie na ten temat , ja mysle ze lepiej bylo by te pieniadze przeznaczyc na rezerwy Pogoni i szkolke w szczecinie

Mas zracje! Luki_717! Powinno się ładować kase na młodych, zeby miał kto grać w przyszłości w Pogoni i Reprezentacji!!!! ;-) Dostaliśmy Kop od tyłu od Ptaka
soczekzabawahwdptakowi

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 03/12/2004 15:43

luki_717 napisał:  
co myslicie na ten temat , ja mysle ze lepiej bylo by te pieniadze przeznaczyc na rezerwy Pogoni i szkolke w szczecinie

No to zły pomysł troche z tymi brazylijczykami, (patrz Andrzej Grajewski) swojego czasu miał w osobie prezesa ituanu itu i widać jak to się zdało (Widzew w drugiej lidze)

luki_717
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 09/12/2004 17:07
Ostatnio rozmawiałem z prezesem Brasil de Pelotas który prosił mnie o wypożyczenie Claudia Milara, który u nich jest uwielbiany przez kibiców...
Jest to fragment wywiadu z D.Ptakiem

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 10/12/2004 17:49

luki_717 napisał:  
Ostatnio rozmawiałem z prezesem Brasil de Pelotas który prosił mnie o wypożyczenie Claudia Milara, który u nich jest uwielbiany przez kibiców...
Jest to fragment wywiadu z D.Ptakiem

A niech Milar sobie jedzie. Owszem jest dobry, ale robi z siebie gwiazdeczke. Pisze, zebrakuje mu rodziny, a ponoc po rozwiazaniu kontraktu z Silverą jego aklimatyzacja stoi w miejscu. Jak nie utozsamia sie z Pogonia to niech wraca do tej swojej brazylijskiej wsi....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 10/12/2004 21:23
Wiesz Shawn, nie mówiłem tego do końca na poważnie, ale gdyby faktycznie to wypaliło i bardziej by mu się to opłacało to jest to możlwie... tylko za dużo czynników przed nim. Bo mimo tego że utrzymanie klubu tam mniej kosztuje niż u nas, nei znaczy że jest łatwiej się wybić. Zresztą Ptaka od zawsze ciąnęło do Brazylii, a Dawidek już coś mówi o przenosinach na ''pewien czas''...

Obrazek gif wstawiony na forum
axonn
Kibic
Na forum od 7710 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 11/12/2004 00:30
Ja tez nie wiem po co Ptakom klub w Brazylii... Jak Dawid chce sie bawic w managera to niech se kupi fma albo cma i niech pyka :P A kasa (podobno 300 tys.zl.) przeznaczyc mozna na transfery,albo po prostu na bierzaca dzialalnosc Pogoni.

Pogoń & Barca <--- moje ukochane kluby
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768868965 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005