Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> BON 5 zł dla uzytkonikow! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7780 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 03/12/2004 15:49

JuN napisał:  
Decyzja podjęta, mailing dojdzie do skutku! :)
Wszystkim którzy otrzymają zycze aby z tych 5 zł zrobić 100 zł :)

co z tego mamy ? to aby spokojnie sobie pójść na duże piwko.

Też dostałe ,,bon" fajowy, tylko niestety nie można wypłacić tak małych pieniędzy :)

Bzyku
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 05/12/2004 18:55
czy ktoś może wie? te 5 zeta co dawali, jest obwarowane jakimis wymaganiami ( obrót ), czy mozna sobie wypłacić w dowolnej chwili?
I oczywiscie wiem, że nie mozna wypłacić 5 zł, tylko nieco więcej :)

oXide
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 05/12/2004 20:45
Ja też się zgadzam:D

"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
spagetti
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 05/12/2004 22:27
A ja zapytam adminow..Czy przeslaliscie moj adres mejlowy do buka?Bo zadnego mejla od nich nie dostalem a moj ostatni wpis byl calkiem niedawno wiec sadze ze ten bon powinien rowniez nalezec sie i mi:)Pozdro

,,Vi är överallt,,- POGON
kamiltum
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 05/12/2004 23:49

Bzyku napisał:  
czy ktoś może wie? te 5 zeta co dawali, jest obwarowane jakimis wymaganiami ( obrót ), czy mozna sobie wypłacić w dowolnej chwili?
I oczywiscie wiem, że nie mozna wypłacić 5 zł, tylko nieco więcej :)

Chyba kolega nie przeczytal regulaminu :) trzeba za te pieniadze 3 razy zagrac zeby moc wyplacic :)
POWODZENIA WSZYSTKIM

...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 06/12/2004 10:16
ja tam juz przegralem :P a i tak mam konto w expekt i uwazam ze ex jest lepszy bo jest np. podporka 1x
bet ma jakas smieszna oferte np. kto bedzie organizowal olimpiade 2012 :) wiadomo ze Szczecin ale chyba wycofali i nie mozna obstawiac :P zycze wysokich wygranych ;)

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 09/12/2004 21:38

spagetti napisał:  
A ja zapytam adminow..Czy przeslaliscie moj adres mejlowy do buka?Bo zadnego mejla od nich nie dostalem a moj ostatni wpis byl calkiem niedawno wiec sadze ze ten bon powinien rowniez nalezec sie i mi:)Pozdro

zdaje sie, ze taki bonik jest tylko jednorazowy, jezeli juz kiedys wczesniej dostales podobny bon to tego juz nie dostaniesz, u mnie ta sama sytuacja,
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: BON 5 zł dla uzytkonikow! - 09/12/2004 21:50
powtarzam: to nie zalezy od ostatnich wpisow, tylko od ostatnich rejestracji na forum to jest chyba bardzo duza roznica.... osoba ktora nie dostala e-maila to juz nie dostanie, zostaly one dostarczone

ps. prosze sprawdzac skrzynke e-mail ktora podawaliscie podczas rejestracji w typowaniu wynikow badz na forum..

ps2. tyle w temacie, zamykam go.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768868960 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005