Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Małe pytanko << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Małe pytanko - 20/11/2004 20:34
Naszywki Pogoni i Szczecina ma gosciu, ktory prowadzi taki mini sklepik w swoim mieszkaniu i obsluguje ludzi przez okno, miedzy Placem Zolnierza a Zamkiem Ksiazat Pomorskich. Wiem, ze latem mial otwarte niemal non stop. Teraz nie mam pojecia czy interes dziala w taka pogode.

1948
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Małe pytanko - 20/11/2004 20:43
a a ktos wie ile kosztują rekawiczki i kurtka lotto ?

Slim
Kibic
Na forum od 8387 dni

Odp: Małe pytanko - 20/11/2004 20:48
Ja dostalem nasyzwke Pogoni od kuyzna ktorz kupil ja w poznaniu

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Małe pytanko - 21/11/2004 10:12
Bylem u tego goscia co ma w mieszkaniu sklep i ma naszywki Pogoni ale jest maly problem w napisie POGOŃ brakuje kreski nad N.Nie wiem co za producent robil takie naszywki.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
RIKO
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: MaM NASZYWKI - 06/12/2005 08:15
JESTEM W STANIE WYSŁAĆ NA DANY ADRES NASZYWKE O WYSOKIEJ JAKOŚCI HAFTU.JLE JESTEŚCIE WSTANIE ZAPŁACIĆ

RIKO
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 08:22
ZAINTERESOWANYCH SZUKAM

STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 11:11
wiem gdzie sa w stargardzie sa naszywki moge komus wyslac jak ktos chce:P

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 14:29
Suwa(L) moge Ci kupic co chcesz jak pojade do Szczecina. Teraz bede na Swieta. NIe widze zadnych przeciwskazan:)

WYCHOWANY NA POGONI
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 14:49
No to i ja mam małe pytanko, może ktos się orientuje gdzie można kupić naklejke Pogoni taką wypukłą ostatnio nigdzie ich nie widze:(

I jeszcze jedno jak ktoś bedzie miał fote osiedla Majowego ale taka na której widać bloki a za nimi komin elektrociepłowni niech wyśle mi na poczte będe mu bardzo wdzięczny:D [email protected]

Ostatnio edytowany przez: tarpan, 6 grudnia 2005, 16:34 [2 raz(y)]

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
galerro87
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 18:11

Kasztaniak napisał:  
Naszywke dostaniesz na slonku... w Słecznym Centrum Handlowym, jest tam na parterze sklep muzyczny, gdzie jest sporo naszywek, wsrod pilkarskich sa tam Pogoni, Legii i taki maly orzeszek- Zaglebia Sosnowiec...

Kasztaniak tego sklepu nie ma juz tam conajmniej od pół roku... teraz jest tam zoologiczny:P
pozdro:)

Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 18:13

galerro87 napisał:  

Kasztaniak napisał:  
Naszywke dostaniesz na slonku... w Słecznym Centrum Handlowym, jest tam na parterze sklep muzyczny, gdzie jest sporo naszywek, wsrod pilkarskich sa tam Pogoni, Legii i taki maly orzeszek- Zaglebia Sosnowiec...

Kasztaniak tego sklepu nie ma juz tam conajmniej od pół roku... teraz jest tam zoologiczny:P

DATA!!!!Spojrz na date

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
galerro87
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 20:28

czoczo napisał:  

galerro87 napisał:  

Kasztaniak napisał:  

DATA!!!!Spojrz na date

ups;P sorry za niedopatrzenie :)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827088 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005