Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Krzysztof Pilarz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Owip
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7918 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 29/12/2005 22:46
W klubie trwają też poszukiwania zawodnika na pozycję bramkarza. Być może zostanie nim były gracz biało-zielonych, a obecnie GKS Bełchatów - Krzysztof Pilarz. Sam zawodnik rozmawiał już z przedstawicielami klubu.

- To były luźne rozmowy - stwierdził w wypowiedzi dla "Dziennika Bałtyckiego" dyrektor Lechii Błażej Jenek. - Widzielibyśmy Krzyśka w drużynie, ale sprawa jest skomplikowana.

http://lechia.gda.pl/news/11680/

dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 30/12/2005 22:36
Coś mi sie wydaje że on do tej Lechi pójdzie:(a chciałbym zeby grał w Pogoni!!

Ostatnio edytowany przez: dewu, 30 grudnia 2005, 22:46 [1 raz(y)]

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 30/12/2005 22:42

MksPogoń1948 napisał:  
Coś mi sie wydaje że on do tej Lechi pujdzie:(a chciałbym zeby grał w Pogoni!!

nauka pisowni sie chłopcze kłania :]

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Owip
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 02/01/2006 19:13
[Cobra_S: zapraszam do lektury na strone glowna]

Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 27/02/2006 20:17
Krzysztof Pilarz - dotąd rezerwowy golkiper GKSu Bełchatów będzie wiosną reprezentował barwy Odry Wodzisław.
Zatrudnienie Pilarza jest spowodowane kiepską dyspozycją zarówno Jacka Gorczycy, jak i Adama Stachowiaka. - Obaj nie są jeszcze gotowi do występów w I lidze, obronił rzut karny oraz wyszedł zwycięsko z sytuacji sam na sam z jednym z piłkarzy z Vitkovic. Grał pewne na przedpolu. Jest to również bardzo dynamiczny zawodnik - komplementował zawodnika trener bramkarzy Marek Bęben

Cieszę sie że Pilarz znalazł klub.mam nadzieje ze bedzie 1 bramkarzem.Lubie tego chłopaka.Byłem nie zadowolony jak odszedł.KRZYSIU POWODZENIA,TRZYMAJ SIE!! :D

Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 27/02/2006 22:33
Oddanie Krzysia do Bełchatowa to był duży błąd Ptaka.Dobrze spisywał sie w meczach.byl jednym z lepszych bramkarzy w lidze.ten transfer po części złamał mu kariere.Oby teraz udało mu sie ją "skleić" Trzymaj się Krzysiu!

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
kln
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 25/03/2006 19:07
25 III 2006 r. Odra - Legia, obroniony karny.
Mam nadzieję, że Krzysiek odbuduje się w Wodzisławiu i na jesień będzie grał już u nas (o ile to w ogóle możliwe), przy czym Antonio pożegna się z Peskovicem i Nenecą, a o miejsce w składzie będzie walczył z Fabiniakiem. Ale się rozmarzyłem...

Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7790 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 25/03/2006 19:22
Chociaż byłem strasznie za Legia w dzisiejszym meczu to troche Krzyśka mi sie szkoda zrobiiło po tym ostatnim golu w doliczonym czasie. Niech remisują i wygrywaja tylko nie z Pogonią i Legia :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005