| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:08
Ogolnie pytanie sie o takie rzezcy w necie to max nieporozumienie....a niektore wypowiedzi mnie normalnie rozwalaja...no,ale coz to tylko internet....prawadziwe zycie jest gzdie indziej
ps.i na prawde robienie zgod w necie to raczej chyba nie Chlopaki...tak tylko przypominam sytaucje z nasza "zgoda" z Podbeskidziem hihihih....a co do kontaktow z kibicami Zaglebia to wedlug mnie na prawde nie powinni zabierac glosu dzieciaczki z netu,ktroe nigdy nawet nie mieli okazji zobaczyc ich na zywo.....tak wiec INTERNET i wszytko w temacie
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:08
Ej wy znacie wszystkie przyjaznie ? bo mi sie cos zdawalo (moze mam nie swieze wiadomosci) ze jest tak:
1.Legia
2.Zaglebie Sosnowiec
3.Juventus Turyn
4.Jakal hollenderska z div.1 chyba
Zaglebie Sosnowiec RESPECT za : nazwe Pogon w dzielnicy i za ilosc kibicow !!
PogonFan ty wogle znasz sie ? wiesz jakich wisla skisla ma kibicow i jakich przyjaciol ?? buhahahaha Kibicow to ma do dupy !! ja bym chcial do przyjazni hmm..... Gdyby nie patrzec na nieprzyjaznie itd. to lecha ale w sumie nie bo tam jest duzo kibicow ale sa tylko na dobre z klubem a gdy jest zle to odchodza (przyklad: PP z arka.... 750kibicow!!) ale arke bynm chcial bo arka ma wpozadq kibicow (ale jest nasza kosa...) NaRq
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:16
Dobra....po wypowiedzi niejakiego Klocka,pierwszy raz skorzystam z opcji jakie dostelm na tym forum i blokuje temat.....po prostu...tak jest cenzura....Pozdro dla kumatych,plus za akcje i takie tam inne kurwac glupote,ehh
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|