Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 21:22
Ehhh....fajnie by było gdyby polsat przejął lige polską....i przy okazji angielską........ale jestem pewien że canal + nie odpuści żadnej z lig.....bo by nikt qrwa tego badziewia w domu nie trzyamł ....
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 21:41
...prawda jest taka że Legia ostatnio formą nie błyszczy, co nie zmienia faktu że zwycięstwo okazałe choć nie oddające w pełni tego co było na boisku ! DOPNIG uważam za NAJlepszy od kilkunastu meczów ! oby tak dalej !
P.S. FORZA INTER !!!
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 01:40
jedno jest pewne: 12 radzi sobie coraz lepiej z dopingiem !
Gratulacje dla chłopaków którzy się tym zajęli.
Co do akcji na 5-6 to niepotrzebna ale skoro juz tam wparowaliście to trzeba bylo zostac do konca bo przynajmniej jakis doping od nas byl bo tak to chuj wielki z tymi dziadkami.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 13:50
meczyk ładny szkoda mi bylo warszawiakow co zbierali na powrot a ja nie wziolem zadnych drobnych zeby im zarzucic:/ . Selekcja na 12 coraz bardziej widoczna ...najgłosniej spiewane sa tradycyje stare piesni a nie jakies przerabiane od innych typu " dumaaa pomorzaaa " aa i jeszce jedno na wejscie piłkarzy powinnismy spiewac "dzis zgodnym rytmem" a kto nie umi niech spier... kawał kur.. i pedała pozdroo ZACZNIJMY COS ZYC NA TYM STADIONIE !!!!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 14:13
BRAWO PORTOWCY
Przez 10 lat opuściłem 3 mecze w Szczecinie, w tym ten sobotni i jestem tak wku...
Mecz widziałem na polsacie i aż mi się serce krajało.
A teraz amica panowie 4:0
ja napisze tak z tego powodu ze nie moge byc na meczach Pogoni (teraz na Amike jade) ogladam w telewizji i musze powiedziec ze nie raz lepiej ustawia mikrofony nieraz gorzej, w tym meczu byl dobrze slyszalny doping ale jak ktos zauwazyl to w meczu z GKS B. w 2 lidze byl slabo slyszalny, a co do C+ to w meczu Pogoni z Wisla przy stanie 5-0 dla Wisly młyn byl bardzo dobrze słyszalny, ale wole zseby liga byla na polsacie sport bo to mam a na c+ musze do kolegi chodzic
kurwa zawsze marzylem zeby zaspiewac przyjaciolom z warszawy
"NA KOLANA NA KOLANA NA KOLANA"
i przegapilem taka okazje
...i znając życie od razu ktoś z Legii albo z Pogoni sprzedałby ci liścia na twarz albo klapsa w dziąsło...
warto?
oj warto
i mysle zebym tak szybko nie dostal bo tak na moje oko to tylko jakies 20% jest z kibicow z Pogońi jest za warszawiakami z czego 90% to jakies mala chujki
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 21:43
Bardzo fajny wynik nie powiem Ale mam prośbe do tych co gwizdza na Legie- opanujcie sie!! po co to robicie?? Legia to nasza zgoda!!! POZDRO
oj warto
i mysle zebym tak szybko nie dostal bo tak na moje oko to tylko jakies 20% jest z kibicow z Pogońi jest za warszawiakami z czego 90% to jakies mala chujki
noo... a te pozostałe 10 procent dba o to by 80 % (buhahah) przeciwników zgody nie miało nic do powiedzenia w tej sprawie i zgoda trwa i bedzie trwać czy wam sie to podoba czy nie...
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 21:51
a dlaczego gwizdzesz na gornika leczna?
albo na wita zelasko?
jak odpowiesz sobie na te pytanie to bedziesz wiedzial dlaczego ludzie gwizdza na legie
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 21:53
noo... a te pozostałe 10 procent dba o to by 80 % (buhahah) przeciwników zgody nie miało nic do powiedzenia w tej sprawie i zgoda trwa i bedzie trwać czy wam sie to podoba czy nie...[/cytat]
jak Pogońi jeszcze wygra pare razy to bedzie wielki chuj a nie zgoda
kurwa zawsze marzylem zeby zaspiewac przyjaciolom z warszawy
"NA KOLANA NA KOLANA NA KOLANA"
i przegapilem taka okazje
...i znając życie od razu ktoś z Legii albo z Pogoni sprzedałby ci liścia na twarz albo klapsa w dziąsło...
warto?
oj warto
HIT naprawde napierdalasz Hity z satelity weś se daj spokój bo ty możesz tylko tu na necie pisać więcej nic nie zrobisz bo sam jesteś małym hujkiem
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 22:01
Zablokujcie ten temat bo jak widze takie wypociny to mi sie zygac chce. Hit byles na jakims wyjezdzie?? Przynajmniej nie specjalowym??
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 25/10/2004 22:08
Hehe....wczuwam sie ..Modrerator hihihi....ale skoro pan magister prosi to trzeba sie do tego ustosunkowac...a,ze internetowcy zaczynaja szalec to podzielam jego opinie....blok
ps.Patyk cenzuruje forum - tak to ja jestem wszystkiemu winien
ps2."wlascicele" stronki,jesli uwazacie,ze niepotzebnie to zablokowlaem to luzik...nie obraze sie jak temat powroci
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768879915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.