Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tarpan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7977 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:56
Pomysł dobry,szkoda że nie znam się na projektowaniu bo na pewno coś bym przedstawił, no ale mam nadzieje że skończy się ta byle jakoś, ostatnio jak kupiłem bluze to po dwuch praniach mogła już w niej chodzić tylko moja dziewczyna a zapewne po kolejnych praniach załapie się na tą bluze jeszcze mój młodszy kuzyn. Brakuje mi troche żeczy do noszenie na co dzień ,takich może miej kolorowych ale za to bardziej na tope, nawet zwykłegp paska z klamrą z wzorem albo nazwą przypominającą nasz klub , ciekaw jestem czy coś da się z tym zrobić.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 20:41
Przydały by sie szaliki POGOŃ & LEGIA !! Bo te co sa na turzynie niezabardzo mi się podobają !
P.S tarpan widze ze ty w tym samym dniu co ja nabiłes pierwszego posta!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 21:38

Maślak napisał:  

bartollomeo napisał:  
maslak widze, ze masz wiele wspolnego z tymi 12-latkami bo nie bardzo zrozumiales mojej wypowiedzi... pozdro :]

jak jej mozna nie zrozumiec?:P
i nie wiem jak by 12 latek moglby byc "ogarniety"szczerze mowiac watpie w takie cos.
juz zamilczmy.nie rozmazujmy tematu:]
cya

Maślakowi gratulujemy głupoty Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 22:44
Maślakowi gratulujemy głupoty Obrazek gif wstawiony na forum[/cytat]

Ro...Arek :D wiem jestem gUpi :D :D :D juz ciiiiii........strzala :-)

Ostatnio edytowany przez: km, 16 października 2004, 09:03 [1 raz(y)]

luki_717
Kibic
Na forum od 7809 dni

Konkurs na nowe wzory koszulek i szalików - 22/12/2004 21:24
Kibice Pogoni mogą teraz sami stworzyć wzory szalików Pogoni i koszulek Lotto!
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kibiców Pogoni, Salon Sportowy Lotto przy ul. Piłsudskiego 31 organizuje konkurs na nowe wzory t-shirta oraz szalików!
Propozycje, związane przede wszystkim z barwami i bezpośrednio z klubem, można nadsyłać na adres e-mail [email protected].
Konkurs trwa do 31. stycznia. Najlepsze projekty zostaną nagrodzone sprzętem sportowym Lotto oraz pamiątkami Pogoni. Zapraszamy do udziału w konkursie!

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 22/12/2004 21:34
luki_717 jak juz cos wrzucasz podawaj zrodlo

ja czekam rowniez na info o tym, jakos sie doczekac nie moge ;)

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 22/12/2004 22:07

loker napisał:  

trib napisał:  

Loker tu masz linka do mojej bluzy:) specjalnie fote sptryknalem:P w rzeczywistosci ona jest ciemniejsza i jak ja kupowalem to granatowe jeszcze byly tez

bluza

nie jest zla ale ja chcialbym taka jaka prezentuje poznizej , projekt biednie wykonany bo na szybko ;)

Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek gif wstawiony na forum

przyznam ze jak dla mnie projekt wymiata

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 22/12/2004 22:15

Kurtka Beasbolawa jak narazie w wersji alpha
Prosze o komentarz

loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 22/12/2004 22:23

drops_ona napisał:  

przyznam ze jak dla mnie projekt wymiata

chcesz kupic taka :p bo zrobilem taka sobie na zamowienie ale za malą :P szczegóły Pchli Targ ;) A tak serio to nikt nie chcial kupic to ja zaczelem nosci i sie na koncu rekaw troszeczke rozpruł wiec nieaktualne ;)

Co do tego tematu to na tą chwile jest tam napisane "konkurs na nowe wzory t-shirta oraz szalików" wiec tylko to ich interesuje dlatego zrobilem projekt szalika i im wyslalem ;) a t-shirt nie wiem o jaki chodzi wiec nawet nie moge zaczac cos wymyslac ;)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
MaT
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 23/12/2004 00:28

Doktor_Pe napisał:  

Prosze o komentarz

no fajne mi sie podoba jesce znak Pogońi z tylu Napis i OKEJ :) brawo za pomysl :D

1973
Kibic
Na forum od 7825 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 23/12/2004 23:55

Doktor_Pe napisał:  

Prosze o komentarz

bardzo ciekawy projekt ok osobiscie napis Portowcy wrzucilbym tez po skosie,ale gotykiem, jak na razie moim zdaniem 1 miejsce

pankracy
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 24/12/2004 17:05
nigdy nie chciałem wpisywać sxię na tym forum chociaz od dluzszego czasu je czytam... ale jedna rze3cz mnie zastanawia i dnerwuje. Mianowicie...

Dlaczego chcecie wysylac projekty do jakiegos lotto?! mają dużo pieniedzy i bez waszych pomyslow i napewno ani klub ani my (kibice) na tym nie zyskamy.

Nie sadzicie ze lepiej wykonac projekty i zrealizować je samemu? Albo na przykład przekazać MW '03? Chłopaki napewno mają kontakty tu i tam, bo kilka gadżetów już wypuścili z tego co sie orientuje. A korzysci dla nas kibicow z takiej sprzedaży były by napewno duże i w ten sposób możnaby wesprzeć chłopaków finansując choć częściowo oprawy na Pogoni!

Ostatnio edytowany przez: pankracy, 24 grudnia 2004, 21:37 [1 raz(y)]

muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 24/12/2004 20:18

pankracy napisał:  
nigdy nie chciałem wpisywać sxię na tym forum chociaz od dluzszego czasu je czytam... ale jedna rze3cz mnie zastanawia i dnerwuje. Mianowicie...

Dlaczego chcecie wysylac projekty do jakiegos lotto?! mają dużo pieniedzy i bez waszych pomyslow i napewno ani klub ani my (kibice) na tym nie zyskamy.

Nie sadzicie ze lepiej wykonac projekty i zrealizować je samemu? Albo na przykład przekazać MW '03? Chłopaki napewno mają kontakty tu i tam, bo kilka gadżetów już wypuścili z tego co sie orientuje. A korzysci dla nas kibicow z takiej sprzedaży były by napewno duże i w ten sposób możnaby wesprzeć chłopaków finansując choć częściowo oprawy na Pogoni!

Faktycznie moze lepiej jak bys sie nie wpisywal... Skoro Lotto oglasza konkurs to dlaczego sie nie pobawic. Po drugie firma Lotto moim zdaniem dba o kibicow czego dowodem jest salon oraz coraz wieksza liczba pamiatek ktore sa na prawde dobrej jakosci.

Ps. wlasnie pod choinka znalazlem koszulke Pogoni. Ten mikolaj wie co dobre :)

Kto nie pije ten donosi....
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 28/12/2004 11:45
A ja proponuję zaprojektować kocyk Pogońi. Przecierz to będzie szał conajmniej 6000 zejdzie w miesiąc. I przecierz wtedy pikniki będą robić kocykowe oprawy w barwach Pogońi. Wystarczy lekko unieść kocyk.

Apropo gdzie można kupić jakąkolwiek baseballówe w stylu tej wyżej???? Przeszukałem cały Szczecin i niema. Byłem w Andergrandzie, Bunkrze, Old Schoolo cropp townie i wielu innych i chujnia

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 31/12/2004 00:40

max_dal napisał:  
A ja proponuję zaprojektować kocyk Pogońi. Przecierz to będzie szał conajmniej 6000 zejdzie w miesiąc. I przecierz wtedy pikniki będą robić kocykowe oprawy w barwach Pogońi. Wystarczy lekko unieść kocyk.

Apropo gdzie można kupić jakąkolwiek baseballówe w stylu tej wyżej???? Przeszukałem cały Szczecin i niema. Byłem w Andergrandzie, Bunkrze, Old Schoolo cropp townie i wielu innych i chujnia

a może na Turzyn ? :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768868961 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005