Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 18:32
Dokładnie!!! Ta dyskusja do niczego nie prowadzi, chcecie powymieniać sie uwagami to zgadajcie sie przez GG, a nie robicie rozgardiasz na forum. Wasze zachowanie jest troglodyckie i dalekie od ideału. Szacunek dla Pana Floriana, nestora szczecińskiej dumy Pomorza.
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 02/10/2004 02:19
Dobra. ja juz mam dosyc. Mowie dowidzenia wszystim uzytkownikom tego forum, ktorych poznalem osobiscie. To juz moj ostani wpis na tym forum (chyba ze mnie ktos przekona). Wszystkim uzytkowinkom, dla ktorych Pogon znaczy cos wiecej niz wpsiy na tym forum i dla ktorych mecze w Szczecinie nie sa meczami Pogoni jedymi jakie widza, lub sa tam gdzie Pogon gra zycze wszczystkiego najlepszego i do zobaczenia na szlaku, moze za jakis czas bo pewne sprawy mnie odciagaja, ale zawsze to cos. Mam dosyc Maselek i innych margaryn. Nie ma z kim tutaj dystutowac....
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 02/10/2004 10:35
Ej stary dobrze widać kto w poscie chce sie na temat wypowiedzieć a kto tylko powiększać ich ilość. Ja np.może też czasem nie czaje tematu,ale jeżeli widze że wynika na forum jakiś problem to sie nie wypowiadam bo uważam że z nikompetentnymi "kibicami" nie ma sęsu gadać. I ni rób scen stary tylko dalej szalej na forum bo juz sie wszyscy przywiazali do Twojej ksywki pozdro
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768879858 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.