| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 28/09/2004 17:13
> Witam
> Jestem kibicem Wisły Płock
> Co do czipów to chyba nasz prezes nie powinien wam robić problemów z wejściem bez kart.
> Tak mi się przynajmniej wydaje, więc przyjeżdzajcie bo mecze z kibicami gości są o wiele ciekawsze.
> Ale lepiej dowiedzcie się czy wejdziecie bez nich napewno, zeby wam się nie skończyła ta wycieczka tak samo jak do Warszawy na Polonię
>
> www.mkskasztelan.prv.pl
Człowieku, nie wypowiadaj się jak w sumie nie wiesz !!! Miej szacunek dla czytających. Tak na marginesie znasz Prezesa z widzenia ?
|
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 28/09/2004 18:31
Kurwa a co myślisz, że on może oficjalnie ogłośić, że was wpuści bez czipów? na to nie zezwala PZPN i dlatego oficjalnie nic nie mówi.
Z dobrej woli wam mówiłem, że nie powinien wam robić problemów, ale musicie sami się do tego przyłożyć
Zero wdzięczności, ale huj to wasza sprawa.
Do soboty
WWW.MKSKASZTELAN.PRV.PL
|
www.mkskasztelan.prv.pl
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 28/09/2004 22:47
Wszyscy ciągle tylko o tych cipach gadają i że niby taki problem z nimi i że tylko w klubie mozna je zdobyć a przecież wystarczy pójść w sobotę na disko lub do pubku i można zawsze wyrwać jakąś cipę no fakt nie jest to wcale aż takie łatwe ale przeciez nie jest też aż takie trudne prawda
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 29/09/2004 12:16
Ej panowie .... jak to ma trwac 3tygodnie wyrobienie "cipow" to jak wyrobie w sobote pojde zalatwiac 2
a moze 3 "cipy" to oni wyrobia dopiero na mecz ... z .... po lecznej chyba jest amica (na szczwescie u siebie) to dopiero na Zaglebie by bylo !??! :/ co za przypal rozumiem jak by to trwalo 2-3 dni a tak to musze wyrobic czekac tylke i dobiero jezdzic na nastepne wyjazdy w rundzie wiosennej :
Lech , Wisla , Amica , Cracovia , LEGIA , i moze cos z czego juz sier umawiam na Amice i Legie .... a na pyrlandie to jeszcze nie wiadomo zalezy jak tam wujek bedzie ehh ale przesadzili 3tygodnie no dobrze ze niema takich wyjazdow dobrych w tym sezonie to zdaze se wyrobic pozdro
POGON !!! SZCZECIN !!!
{POGONNNNNN SZCZECINSKAAAAAAA} !!!
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 29/09/2004 13:42
Taka jest prawda, że jak zawsze 3/4 z tych którzy pojadą nie bedzie miała czipów i nie zobaczymy meczu, ale ja tak czy innaczej jade!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyjazd do plocka - 29/09/2004 18:25
> Najlepiej byłoby pojechać w środę wieczorem żeby być w Waw-ie raniuśko w czwartek i od rana melanżyk wieczorkiem na puchar UEFA potem zabawa do soboty i wyjazd do Płocka(to po drodze do domu) następnie wycieczka do pyrlandii tam meczyk legiuni i po meczu do domku.
> Pomarzyć dobra rzecz tylko kasy ni ma 
Wpadajcie.Na Austrię już nie ma biletów,ale na Lecha............czemu nie?
Postaram się być u was w Płocku.Jak nie wejdę do klatki to incognito.Jebać PZPN!
|
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|