Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjściowy skład na Wisłę ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8175 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 10/09/2004 23:07
Ty Maslak ja mam takie pytanie na powaznie teraz. Po co komus mialoby zalezec na jak najwiekszej ilosci postow? Nie slyszalem by byly za to jakies nagrody...

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 10/09/2004 23:44
> Ty Maslak ja mam takie pytanie na powaznie teraz. Po co komus mialoby zalezec na jak najwiekszej ilosci postow? Nie slyszalem by byly za to jakies nagrody...

Pieprzyć posty jak wpisuję jakiś temat to tylko i wyłącznie po to żeby się czegoś dowiedzieć jeżeli się o coś pytam albo żeby poznać opinię innych

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 11/09/2004 10:01
> > Ty Maslak ja mam takie pytanie na powaznie teraz. Po co komus mialoby zalezec na jak najwiekszej ilosci postow? Nie slyszalem by byly za to jakies nagrody...
>
> Pieprzyć posty jak wpisuję jakiś temat to tylko i wyłącznie po to żeby się czegoś dowiedzieć jeżeli się o coś pytam albo żeby poznać opinię innych

F G masz racje jednak inni chca zablysnac tymi cyframi:D

Scarface ale po co ma byc kilka takich samych tematow!! kurwde zalozyles cos o fifie a mogles na ogolno tematowym ogorkowym pisac lub w jakie gry lubicie grac ..nie widzisz ze te istniejace tematy maja powiazanie z tymi co ty zakladasz??

eszz dobra....milcze juz..szkoda slow :P

F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 11/09/2004 22:57
Gdzie jest Czapla ? :D Chyba wyruszyl w swiat za rezerwami:D

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 00:23
Czapla nie ma internetu ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Pawel211
Kibic
Na forum od 7965 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 09:15
Pilarz - Michalski Mauro Julcimar Giuliano - Łabędzki Kaźmierczak - Grzelak Moskalewicz Parzy - Milar :D

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 10:29
> Pilarz - Michalski Mauro Julcimar Giuliano - Łabędzki Kaźmierczak - Grzelak Moskalewicz Parzy - Milar :D

Dokladnie:D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 12:28
Wg. strony Wisły wyjdziemy bardzo defensywnie na mecz, będzie pare niespodzianek w składzie. Formacja 5-4-1 z bramkarzem Wisły P. w ataku, jednak nie oznacza że będziemy murować bramkę, bo w bramce stanie Milar który był do tej pory napastnikiem. Oto skład:

Milar
Grzelak, Moskalewicz, Giuliano, Łabędzki, Kaźmierczak
Parzy, Julcimar, Mauro, Michalski
Gubiec

Wiem że pewnie kierunki pomylili, ale i tak ten skład z Gubcem mało prawdopobny ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 12:35
Po wizycie w CH Galaxy na imprezie charytatywnej, zorganizowanej przez Stowarzyszenie 'Tęcza', piłkarze Pogoni wrócili do klubu i trenowali przed czekającym ich za niespełna 24 godziny meczem z Wisłą.
W zajęciach uczestniczyli również Rafał Grzelak i Sergio Batata, przygotowywani do występu przeciwko mistrzom Polski. źródło: oficjalna strona

A na stronie wisełki podają że bati nie zagra i kto to jest qrwa gubiec

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 15:43
Gubiec? Jest do wspanialy Goleador z nad Wisly. Obajwienie mistrzostw Europy juniorow we Wloszech.

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 20:53
ZAMIAST TERLECKIEGO POWINIEN BYC BATATA!!!

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 21:07
BATATA POWIENEN BYC Z TERLECKIEGO!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 21:11
y..nie za duzo tego maselka ? o co chodzi?:p

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768884221 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005