Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karty zawodników - kto jest właścicielem? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
marcoos
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7961 dni

Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:42
Czy ktoś może orientuje się kto jest właścicielem kart większości zawodników grających w Pogoni? SSA jako spółka czy Antoni Ptak jako osoba prywatna lub jedna z jego firm? Z tego co słyszałem do tej pory napewno Batata i Grzelak są związani z Antonim a nie z SSA, ale jak wygląda sprawa z pozostałymi piłkarzami?

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:49
Ten temat jest już wałkowany w innym topicu. Poczytaj... chociaż nim napiszesz. Dobra ? Tam też znajdziesz info dla twojego pytania-topicu. Pozdrawiam.

kontiii
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:51
Są związani ze spolka Mks Pogoń Szczecin ale ptak może z nimi rozwiązac kontrakty w każdej chwili.

POGOŃ SZCZECIN MKS
marcoos
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:57
> Ten temat jest już wałkowany w innym topicu. Poczytaj... chociaż nim napiszesz. Dobra ? Tam też znajdziesz info dla twojego pytania-topicu. Pozdrawiam.

Napewno bym tak zrobil gdyby forum posiadalo jakas wyszukiwarke. Przejrzenie wszystkich wypowiedzi z ostatniego okresu jest sam zapewne przyznasz raczej niemozliwe, jesli sie nie posiada wolnych kilku godzin.

Przepraszam jesli kogos urazilem zadajac to pytanie - akurat mnie to zainteresowalo i prosze o zrozumienie - nie zawsze mozna poswiecic x czasu na wyszukiwanie metoda przegladania wszystkich postow

ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 16:08
> > Ten temat jest już wałkowany w innym topicu. Poczytaj... chociaż nim napiszesz. Dobra ? Tam też znajdziesz info dla twojego pytania-topicu. Pozdrawiam.
>
> Napewno bym tak zrobil gdyby forum posiadalo jakas wyszukiwarke. Przejrzenie wszystkich wypowiedzi z ostatniego okresu jest sam zapewne przyznasz raczej niemozliwe, jesli sie nie posiada wolnych kilku godzin.
>
> Przepraszam jesli kogos urazilem zadajac to pytanie - akurat mnie to zainteresowalo i prosze o zrozumienie - nie zawsze mozna poswiecic x czasu na wyszukiwanie metoda przegladania wszystkich postow

w sumie to chlopak ma racje ?

byly ganja man
*zablokowany
Na forum od 7819 dni

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 16:12
ma ma to mu trzeba przyznac

PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA:)
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 19:40
ARO trudno zeby kazdy ogarnial wszystkie tematy i o czym w nich jest mowa;)

qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 19:44
Zwłaszcza gdy ktoś jest nowy na forum.Poza tym jeżeli ten temat był na przykład wałkowany w temacie Ptak odchodzi czy zostaje(to tylko przykład) to skąd można wiedzieć że sprawa kart zawodniczych tam jest.Zresztą podobnych tematów może być dużo.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:10
temat jak najbardziej na miejscu bo tez mnie bardzo interesuje ta sprawa ale obaiwam sie ze tak jak w poprzednich klubach bywalo w przypadku odejscia i przenosin pewnie zabral by polowe zawodnikow.....no ale coz pozyjemy zobaczymy

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:42
Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku:)
Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka :D
Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia ;)
Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq? :)
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:57
> Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku:)
> Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka :D
> Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia ;)
> Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq? :)
> Pozdro

jednych ten temat intersuje innych nie....a mnie rozwala jak nowi forumowicze co 5 minut zakldaja temat o Ptaku albo o meczu ktory odbedzie sie za dwa tygodnie....
a ja tam mam karte do Selgorsa i tez mi styka :P

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 10:15
> > Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku:)
> > Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka :D
> > Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia ;)
> > Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq? :)
> > Pozdro
>
> jednych ten temat intersuje innych nie....a mnie rozwala jak nowi forumowicze co 5 minut zakldaja temat o Ptaku albo o meczu ktory odbedzie sie za dwa tygodnie....
> a ja tam mam karte do Selgorsa i tez mi styka :P
>
>

A Ja ? A Ja mam kartę i do Selgrosa i do Makro. hhhhhhhhahaa :D Ale napina !!! A co do tematu: kontrakty zawodnicze zawarte są z pewnoscią z Spółką prawa handlowego mającą osobowość prawną (MKS),jak też jak wiemy jest grupa zawodników z Piotrcovi i karty zawodnicze w tym świetle to bardziej złożone zagadnienie, ponieważ Sponsor mógł prwdopodobnie, chyba wnieść kartę zawodnika do klubu jako aport tym samym zyskując udział w Spółce, lecz przy likwidacji Spółki aport wraca do udziałowca po rozliczeniu się. Poza tym nie uważam moje zdanie jako autorytatywne w tym temacie, chociażby dlatego że nie znam uzgodnień przy powstawaniu Spółki (no wiecie o co chodzi) a mogą być różne i także wiążące w ramach Kodeksów Spółek, Prawa Cywilnego.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768887782 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005