| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
prosze cie zamknij sie - 28/08/2004 20:56
Sory ze temat zajmuje ale jak dostane odpowiedz to go mozna szybko wykasowac dlaczego na meczu w grodzisku spiewali kibicie Prosze cie zamknij sie czy te slowa byly kierowane do baranowskiego czy do kogos innego a jak do baranowskiego to z kad wiecie ze on tam byl ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: prosze cie zamknij sie - 29/08/2004 00:41
Oj oj oj ja nie bylem na wyjezdzie a wiem do kogo to spiewali i po co, bo mam swoje tajne zródła
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
Odp: prosze cie zamknij sie - 29/08/2004 12:20
jASNE ZE JAK KTOS SIE WYBRAL DO GRODZISKA TO WIDZIAL JAK SIE TAM POKAZALISMY I CO POKAZALISMY A W KWESTII ZAMKNIJ SIE ................... NO TO NIE WIEM JAK TO SKOMENTOWAC.... TYM CO JAKOS MAJA DZIWNE ROZUMKI ALE DOBRA POWIEM
PRZECIEZ TO BYLO KIEROWANE DO .................... SPIEWAJACYCH DZIEWCZYN Z SZALIKAMI GROCLINU............. HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA
|
tylko Pogoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: prosze cie zamknij sie - 29/08/2004 12:23
> jASNE ZE JAK KTOS SIE WYBRAL DO GRODZISKA TO WIDZIAL JAK SIE TAM POKAZALISMY I CO POKAZALISMY A W KWESTII ZAMKNIJ SIE ................... NO TO NIE WIEM JAK TO SKOMENTOWAC.... TYM CO JAKOS MAJA DZIWNE ROZUMKI ALE DOBRA POWIEM
> PRZECIEZ TO BYLO KIEROWANE DO .................... SPIEWAJACYCH DZIEWCZYN Z SZALIKAMI GROCLINU............. HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA
i jakies pajacow grajacych discopolo...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: prosze cie zamknij sie - 29/08/2004 12:25
O RANY CZLOWIEKU CO TY TU PISZESZ I JAKI MASZ PROBLEM...............
CHOLERA TRZEBA BYLO POJECHAC I BAWIC SIE TAM RAZEM Z NAMI WIEDZIALBYS CO GDZIE JAK I DO KOGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
tylko Pogoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|