Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Radio Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Endless Vibe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8557 dni

Odp: Radio Pogoń - 02/09/2004 20:59
> Nie Sztuka zrobic radio i nadawac Sztuka jest nadawac i mieć słuchaczy :D:D:D :P dokladnie zgadzam nie przedmowcami ARO Helmut Trzeba miec dokladny plan co ma byc na tym radiu no i dobry serwer

dokladnie :) najgorzej bedzie z serwem :) chyba ze oficjalka nam pozyczy :D:D:D

Po życia kres!
BeJot
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Radio Pogoń - 02/09/2004 22:19
o świnty józefacie to chyba bedzie dobre ale tutaj mój przedmówca dobrze powiedział sztuką jest nadawać i mieć słuchaczy i tu jest pies pogrzebany do diaska

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Radio Pogoń - 03/09/2004 10:59
no spoko tylko ze te radio moglo by dochodzic na bukowe..:D

Ko nie pije,ten kapuje
jacolud
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Radio Pogoń - 07/09/2004 18:02
NIESTETY! z tego co wiem zaiks chroni takze zagranicznych tworcow.

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Radio Pogoń - 08/09/2004 00:25
Jaaaaaaaa Ludzie co za poroniony pomysł! Na każdym serwie z dostępem do shela masz w reuglaminie zabronione zakładanie radia! : D wiecie ile to pożera :> Sam serwer to największy problem. Poza tym znalezienie kompetentnych ludzi graniczy z absurdem ; D

God, I'm glad I'm not me.
Pogoń_fanka
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Radio Pogoń - 13/09/2004 16:24
Osobiście pomysł uważam za świetny ale jest klika ale :
* radio to dośc poważne przedsięwziecie i zgadzam się zeby tworzyły to radio osoby znajace się na rzeczy a nie jakcyś młodzi zapalency , którym pomysł znudzi się za 2 dni =[ Poza tym wiekszość chciałaby nadawać w mikrofon co raczej wielką sztuką nie jest więc najlepiej pozostawić sprawe radia doświadczonym.
*wypadałoby mieć słuchaczy - ale myślę , że z tym nie powinno być problemu =] =] =]

Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne,
Oddam swojej drużynie.

!!!!Trąbki - kaput !!!!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Radio Pogoń - 07/10/2004 10:49
Tak, bardzo ładnie, słuchajcie sobie radyjka, nie róbcie czipów i nie jeźdźcie na wyjazdy.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880089 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005