| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 07/09/2004 19:11
>gdzie gościem specjalnym miał być Helmut, niestety nie wpuszczono go, bo ponoć (!) był znów pijany.
Nie wierze w to co pisze gazetka Pogoni.
> onoc macie juz konkretny plan tylko Brudny Harry sie ociaga z realizacja?
Miał umnie długo musiał oddać, ale chyba ruszyło wszystko, ponownie.
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 07/09/2004 23:42
> Myslalem o niewielkiej kartoniadzie na jego temat popartej efektami swietlnymi. Jak sie zapatrujecie na taka opcje?
Uwazam ten pomysl za calkowicie trafny w 10 !!! Tylko nie zapomnijmy ze Michal W. pseudomin "Misiek" jest osoba z grupy tzw "Mocnych wrazen" dlatego jego podobizna musi byc ocenzurowana. Do tej kartoniady proponuje race -oczywiscie czerwone... Pozdro MW
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 08/09/2004 23:23
a tak w ogole to nie wiem czy slyszeliscie... www.gazeta.pl/michal.w.html./09034dkajd
" Dzisiejszego dnia w chorzowie doszlo do ostrych walk wywolanych przez kibicow z Polski..rannych zostalo 104 policjantow w tym 15 ciezko.. zatrzymano 25 polskich chuliganow, w tym Michala W. pseudomin Misiek, pochadzacego z Lodzi, ktory przedstawial sie jako kibic Szczecinskiej Pogoni. Szczecinskiemu klubowi napewno chwaly nie przyniesie. Sprawy przeciwko polskim chuliganom maja byc przedstawione w trybie natychmiastowym. Chuliganom grozi za zaklucanie porzadku kara pozbawienai wolnosci od 6 miesciecy do 8 lat, do 10000 zl grzywny oraz dozywotni zakaz uczeszczania w imprezach masowych. O sprawie szczegolowo napiszemy w jutrzejszym wydaniu Gazety Wyborczej"
Bylem w szoku jak to przeczytalem... bez zbednej napinki napisze tylko-MW jestesmy z toba!!!
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|