| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 12:36
przed dzisiejszym meczem z Legia wszyscy mowia ze bedzie to mecz przyjazni, ze przyjada nasi przyjaciele z warszawy. jestem mlodym kibicem i nie wiem wlasciwie dlaczego z Legia mamy zgode? co takiego zrobili oni lub co zrobili kibice Pogońi ze teraz zyja w zgodzie? prosze o odpowiedz zorientowanych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 13:37
Słyszałem że jeszcze wiele lat temu kiedy było więcej burd na stadionach Pogoniarze tłukli się z pałami a Legioniści rzucili się im na pomoc i od tamtej pory wielka przyjeźń.
|
JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 14:13
> No właśnie - dlaczego ? Wkoło tyle fajnych klubów i to całkiem blisko. Przecież
> Warszawki nikt nie lubi...
To tak jakby sie was zapytac czemu macie sztame z Craxa. Przeciez sa nie honorowi i prawie nikt ich nie szanuje.
Mozna sie tez was czepiac ze macie sztame z Arka. Przeciez trzymaliscie z Baltykiem. Kazdy moze wam zarzucic ze woloeliscie miec sztame z silniejsza ekipa.
Warszawy nikt nie lubi. Moze. Ale kto ma flage lubi nas niewielu, wiekszasc nienawidzi ... [Ostatnio edytowane przez Kriss: 2004-08-01 14:13]
|
|
|
|
|
Odp: dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 14:20
ONLY MKS jak ci cos nie pasuje to zaloz FC druzyny ktora lubisz (moze Iny Golenow bedziesz mial blisko a pozatym w Goleniowie jest duzo rownych kolesi). Jesli nie lubisz Legi to zamknic dziub i zachowaj swoje uwagi dla siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 14:29
Spoko wiem ze to sa rowne chlopaki. A cale to gadanie o sprzecie, o napieradalaniu w prporcjach 20 do 4, o wyrzucaniu z pociagu i o podobnych to sa tylko wymysly Wisly i ich niedobrych kolegow ze Slaska itp. A Baltyk sam poprosil o te zebyscie trzymali z Arka. Ja wszysto wiem bo jestem "kumaty".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dlaczego zgoda z legia? - 01/08/2004 15:36
nie rozumiem jednego, spoko mamy ta sztame z Legia ale czy kazdy kto kibicuje Pogoni jest ,, zoobowiazany " do tego aby lubic Legie? oO Wiec dlaczego jesli ktos powie ze nie lubi / nie przepada za Legia (ONLY MKS) to od razu na niego najezdzacie??
|
|
|
|
- 1
-
|