| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 07/09/2004 21:45
a bedzie można...
koszulki można odbierać jutro (tj. w środe) w godzinach 16:00-17:30, oraz w piątek w godzinach 16:00-19:00
koszulek jeszcze nie widziałem więc nie powiem jak wyglądają...
PS.przy okazji można przynosić konfetti
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 10/09/2004 14:30
Mam pytanie czy jest jeszcze sens przychodzic dzisiaj i czy dostane dzisiaj koszulke?? poniewaz nie zamawiałem jej wczesniej a z wielka chcecia wszedłbym w jej posiadanie
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 10/09/2004 14:49
> Mam pytanie czy jest jeszcze sens przychodzic dzisiaj i czy dostane dzisiaj koszulke?? poniewaz nie zamawiałem jej wczesniej a z wielka chcecia wszedłbym w jej posiadanie
nie pytaj tylko jedz i sprawdz warto kupic bo jest super hiper wyjebana ....chyba ze masz daleko na stadion!
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 10/09/2004 14:53
> > Mam pytanie czy jest jeszcze sens przychodzic dzisiaj i czy dostane dzisiaj koszulke?? poniewaz nie zamawiałem jej wczesniej a z wielka chcecia wszedłbym w jej posiadanie
>
> nie pytaj tylko jedz i sprawdz warto kupic bo jest super hiper wyjebana ....chyba ze masz daleko na stadion!
>
To nie ma wcale znaczenia czy mam daleko na stadion a mam blisko pytam sie tylko czy beda jeszcze koszulki ale i tak wpadne skoro wszyscy mowia ze sa takie zajebiste.pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 12/10/2004 18:46
Jesli ktos jest jeszcze zainteresowany koszulkami to zapraszam na priv: gg 5890757. Została jeszcze jedna koszulka z poprzedniej serii (czarna z gryfem z przodu i napisem "POGOŃ SZCZECIN" na plecach) w rozmiarze XXL.
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 17/10/2004 10:09
Ja sobie sprawiłem koszulke na sobotnim meczu, z mocna jest : : A mnie to już GOŚKA nie pozdrowisz tak?
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 17/10/2004 11:39
Tak jeszcze kilka jest i to chyba we wszystkich rozmiarach czyli M, L, XL, XXL. Jakby co to kontakt przez gadu...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|