Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Widzew 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pinki15
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 10:33
n:Tak czytająć twoje posty to wnioskuję że boli ciebie to że nie ma:opraw,fajnego dpoingu,flag.Co dziwne nie było już tego w tamtym sezonie z wiadomej przyczyny.Mogę się mylić co do wniosku.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
sb
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 10:36

kusik napisał:  
n mylisz się. Zauwaz: byl prowadzony doping w meczu z taka Leczna gdzie nikt nikogo nie bluzgal. Kto spiewal caly mecz? Sektory pod zegarem. Dopiero gdy 11 i 12 zaintonowaly "Gola, gola..." to kulturalna reszta stadionu z checia sie podlaczyla. Jakby wszyscy byli tacy "chujowi jak dresy z 12tego" to by bylo dobrze.

Z Łęczną... A co to jest Łęczna?
Odkąd pamiętam (naście lat) doping był prawie zawsze negatywny i prawie zawsze zajmował znaczną część repertuatu meczowego. Jeszcze całkiem niedawno toczyły się spory na temat kultury dopingu chyba nie tylko na tym forum i co? I gówno bo wówczas też kumaci pisali o tym, że nie byłeś nie wiesz teraz w odwrotnej sytuacji pada ten sam argument. Dobrze, mam nadzieje ze na trwałe zagosci kulturka na stadionie, ale nie tędy droga by napinac sie mowiąc o tym, że ktos będzie chodził i pysk obijał.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 10:47
na cracovii mozna bluzgac.... zawsze!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 11:05
Retrospekcje : [Pogoń - Widzew]

psychopig
Kibic
Na forum od 7341 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 11:50

Shivan napisał:  
kiedy byles ostatnio na wyjezdzie? Badz pewny ze teraz tez wszyscy co jada to sa przygotowani na atrakcje.
Bluzganie na wroga jest pewnego rodzaju okazaniem slabosci i kompleksow, w calej Polsce odchodzi sie od tego, bo co to za odwaga pobluzgac, kiedy wiesz ze plot Cie ochroni.

Co do podzialow, ktos porzadek musi zachowac bo takiego rozpasania to dawno nie bylo, skoro sie mienisz starszym kibicem to powienes wiedziec jak bylo wczesniej.
jakbys byl w Lodzi to bys wiedzial dlaczego bluzgow mialo nie byc, to tyle.

Ostatni mój wyjazd to Gdynia.
Słabość to wychodzi w walce, a bluzganie na meczu to kwestia przyzwyczajenia, a nie oznaka słabości.
Miałem ochotę bluzgnąć i to zrobiłem. Problem w czym innym. Większość stadionu zna tylko dwie piosenki, natomiast repertuar bluzgania do perfekcji opanowała.Więc może na przyszłość, jak już będzie normalnie, zaczniecie chodzić po sektorach i piosenek uczyć, a nie bić normalnych ludzi, którzy w Pogoń wkładają tyle samo serca co Wy.
P.S. Całkiem zapomniałem (pewnie dlatego,że w Łodzi nie byłem) jak Widzew nas przywitał. Szacunek za to wiadomy, ale czy żałuje bluzgi? Chyba nie.
P.S.2 Starszym kibicem to będe po 50.

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 11:51
Po cholerę te wszystkie gadki i tak nic tym nie wnosicie tylko nie potrzebne dyskusję z tego powstają dajcie spokój jest jak jest i wy na pewno tego nie zmienicie ;)

pozdro dla tych co trzeba...heh

Pogoń To My!
edi1
Kibic
Na forum od 6852 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 16:28
polowe tych co bluzgali Widzew polknalby w calosci... ale widze, ze i tak u niektorych zajawka kipi gesta ;)

nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Truszeg
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 17:18

psychopig napisał:  

Słabość to wychodzi w walce, a bluzganie na meczu to kwestia przyzwyczajenia, a nie oznaka słabości.
Miałem ochotę bluzgnąć i to zrobiłem. Problem w czym innym. Większość stadionu zna tylko dwie piosenki, natomiast repertuar bluzgania do perfekcji opanowała.Więc może na przyszłość, jak już będzie normalnie, zaczniecie chodzić po sektorach i piosenek uczyć, a nie bić normalnych ludzi, którzy w Pogoń wkładają tyle samo serca co Wy.
P.S. Całkiem zapomniałem (pewnie dlatego,że w Łodzi nie byłem) jak Widzew nas przywitał. Szacunek za to wiadomy, ale czy żałuje bluzgi? Chyba nie.
P.S.2 Starszym kibicem to będe po 50.

Jak był normalny doping to ludziom nigdy nie chciało sie gardła wysilić, a teraz jak doping nie jest prowadzony to nagle zapragnęli spiewania itp.

"W życiu piękne są tylko chwile"
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 17:33

psychopig napisał:  

Miałem ochotę bluzgnąć i to zrobiłem. Problem w czym innym.

Wątpię żeby widok dzieciaka 15 lat bluzgającego na kogo się da i jak się da był przyzwyczajeniem, to jest po prostu jedyna rzecz którą może zrobić taki gówniarz i inne osoby bluzgające, jakoś u tych osób które mają coś do powiedzenia na Pogoni nie widziałem takich którzy by bluzgali a chodzą na mecze od lat wiec też powinny mieć takie przyzwyczajenie, nie uwazasz?

psychopig napisał:  

Większość stadionu zna tylko dwie piosenki, natomiast repertuar bluzgania do perfekcji opanowała.Więc może na przyszłość, jak już będzie normalnie, zaczniecie chodzić po sektorach i piosenek uczyć, a nie bić normalnych ludzi, którzy w Pogoń wkładają tyle samo serca co Wy.

A co to kurwa przedszkole?? Jak ktoś chce to się sam nauczy, teksty piosenek to nie żadna tajemnica, dla chcącego nic trudnego! A co do bicia, to jak komuś się należy...

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
MieteK29
Kibic
Na forum od 7281 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 20:11

Mietow napisał:  

Nauczcie się, że wrzuty na inne zespoły są objawem kompleksów wobec tych ekip, także radzę trochę przystopować.

Zacznijmy koziołki całować...

Werft napisał:  

hmmm a jak 2 lata temu ja proponowalem doping bez bluzgow to oprocz paru osob wszyscy patrzeli na mnie jak na idiote
Jak inni (Legia, Lech) zaczynaja cos robic to wtedy Pogon tez łaskawie moze cos podobnego
Ale jesli mamy byc pierwsi to nie - czemu - bo inni tego nie robia
Wkur... mnie takie ogladanie sie na innych - Dlaczego MY nie mozemy byc wzorem dla innych??
A tak to zawsze jestesmy prowincja

hmm... wtedy jeszcze nie kumali... a teraz jakos tak nagle oświeciło czy cos ;p

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 20:42

! napisał:  

Mietow napisał:  

Nauczcie się, że wrzuty na inne zespoły są objawem kompleksów wobec tych ekip, także radzę trochę przystopować.

Zacznijmy koziołki całować...

Werft napisał:  

hmmm a jak 2 lata temu ja proponowalem doping bez bluzgow to oprocz paru osob wszyscy patrzeli na mnie jak na idiote
Jak inni (Legia, Lech) zaczynaja cos robic to wtedy Pogon tez łaskawie moze cos podobnego
Ale jesli mamy byc pierwsi to nie - czemu - bo inni tego nie robia
Wkur... mnie takie ogladanie sie na innych - Dlaczego MY nie mozemy byc wzorem dla innych??
A tak to zawsze jestesmy prowincja

hmm... wtedy jeszcze nie kumali... a teraz jakos tak nagle oświeciło czy cos ;p

powiedz mi po co pajacujesz? zespoł na ktory bluzgaliscie jest tak odlegly jak ten ktoremu kibicujecie.

MieteK29
Kibic
Na forum od 7281 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 21:11

benny napisał:  

powiedz mi po co pajacujesz? zespoł na ktory bluzgaliscie jest tak odlegly jak ten ktoremu kibicujecie.

Bluzgalismy? Wybacz, ale ja nie bluzgałem.
Tylko, że nie trawie tych, którzy nagle bluzgać przestali i to tylko dlatego, bo tamci "z góry" już nie bluzgają, albo Ci bardziej "kumaci" zakazali bluzgać. Widze, że takich ludzi jest już sporo... żal?
Bądźmy sobą kurwa... Nie chodzi już tutaj o to bluzganie na meczu tylko o całokształt raczej...

WNB
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 21:37

! napisał:  

benny napisał:  

Bluzgalismy? Wybacz, ale ja nie bluzgałem.
Tylko, że nie trawie tych, którzy nagle bluzgać przestali i to tylko dlatego, bo tamci "z góry" już nie bluzgają, albo Ci bardziej "kumaci" zakazali bluzgać. Widze, że takich ludzi jest już sporo... żal?
Bądźmy sobą kurwa... Nie chodzi już tutaj o to bluzganie na meczu tylko o całokształt raczej...

Ja jeszcze raz napisze i potwierdze to co napisalem wcześniej,bluzganie to oznaka słabości,kompleksów,małostkowości jeżeli idzie to nontoper,czyż nie???
Na potwierdzenie ogólnopolskiej tendencji w tym względzie,wpadnijcie na forum Lecha i poczytajcie jak kocioł był wkurwiony na 4 trybune,gdy oni zaczeli nas bluzgać....ten komentarz wystarcza...???

Ps.A jeśli ktoś był i bluzgał mógł to robić w twarz,a nie zza płotu....Efekt....Widzew się z nas śmiał!!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
psychopig
Kibic
Na forum od 7341 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 22:54
A co, siedziałeś z nimi , że widziałeś ?- pytanie pierwsze.
Co robiłeś na jesień, gdy Lech się z nas śmiał ? - pytanie drugie, trudniejsze.

WNB
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 23:00

psychopig napisał:  
A co, siedziałeś z nimi , że widziałeś ?- pytanie pierwsze.
Co robiłeś na jesień, gdy Lech się z nas śmiał ? - pytanie drugie, trudniejsze.

Na pewno nie to co ty-to raz
Mam kumpla z Zduńskiej,z którym znam się od paru lat(dokładnie 10),a on zajechał do Szczecina-starczy..???Aha ponadto przy tym waszym wysiłku mówil,że strasznie szkoda Pogoni piłarsko i kibicowsko:]

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 02/05/2007 23:42
Toszto walka z wiatrakami Biała flaga

Z daleka nie będzie widać.
n
Kibic
Na forum od 6892 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 03/05/2007 10:27
nietrudno stwierdzic ze "kibicowsko" idzie w parze z "pilkarsko" - jak Pogoń-Ptak cos grala to i oprawy byly i wiecej jeździlo, teraz nic nie gra i nic sie nie kibicuje ...

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 03/05/2007 10:59
Co do jezdzenia do bym sie klocil....Ogolnie ten temat zrobil sie strasznie nudny.Ende

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768783861 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005