Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Identyfikatory na wyjazd !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7952 dni

Identyfikatory na wyjazd !! - 08/07/2004 22:33
: : Karty identyfikacyjne : :
Do pierwszoligowego sezonu przygotowują się nie tylko piłkarze. Kibice Pogoni Szczecin także odliczają czas do rozpoczęcia rozgrywek na własnym stadionie oraz na wyjeździe. Zgodnie z przepisami zawartymi w uchwale Zarządu PZPN nr III/28 z dnia 30 września 2002 w sprawie elektronicznych, bezstykowych kart identyfikacyjnych oraz uchwały Prezydium Zarządu PZPN 9/54 dnia 23 czerwca 2003 w sprawie sposobu wydawania kart identyfikacyjnych od sezonu piłkarskiego 2004/2005, kibice Pogoni, którzy chcą towarzyszyć piłkarzom w meczach wyjazdowych podlegają zasadom obowiązującym w Systemie Elektronicznej Identyfikacji Widowni Piłkarskiej.

Zasady otrzymania karty identyfikacyjnej
1. Pobieramy w Klubie lub za pośrednictwem Internetu
formularz zgłoszeniowy do ogólnopolskiej bazy kibiców i wypełniamy.
2. Do dnia 22 lipca 2004 osoby zainteresowane powinny złożyć w siedzibie klubu poprawnie wypełniony formularz. Do formularza należy dołączyć 1 zdjęcie oraz dowód wpłaty 25 PLN na konto firmy Soft Sp. z o.o. z adnotacją „Elektroniczna karta Identyfikacyjna”
BPH PBK SA odział w Łodzi nr: 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
3. Klub sprawdzi zgodność danych zapisanych w formularzu z dowodem osobistym i prześle zgłoszenie do PZPN.
4. Karta identyfikacyjna ważna będzie na 3 lata.
Obrazek jpg wstawiony na forum
źródło: www.pogonszczecin.pl
---------------------------------------------------
Ja nie jeżdze na wyjazdy, ale wiem, że ten pomysł chyba nie zyska poparcia wśród kibiców którzy jeżdzą na wyjazdy...... [Ostatnio edytowane przez ..::śmiel@q::..: 2004-07-08 22:37]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 08/07/2004 22:49
a ja wiem ze wiekszosc jezdzacych to oleje

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 08/07/2004 23:23
> a ja wiem ze wiekszosc jezdzacych to oleje

Tez jestem takiego zdania. Z tego co mi sie przypomina to problemy moga pojawic sie w Zabrzu (tam psy uwazane sa za najgorszych w kraju), no i w krakowie ale w cale nie jest to pewne. Zreszta senat przeglosowal nowa ustawe o organizowaniu imprez publicznych w ktorej nie ma koniecznosci posiadania identyfikatorow stwierdzajacych tozsamosc, wiec....
....przykonamy sie w praniu :D

Postanowienia senatu [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-07-08 23:30]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 09/07/2004 00:28
ciekawe ilu nas pojedzie do tego Zabrza... :)

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 09/07/2004 01:00
aha tak pozatym ciekawe ilu baranków sprawi sobie takie rzeczy... :)

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 09/07/2004 01:50
"Zawsze chcialem miec takie cos wlasnie po to by ... jezdzic za Nia":P

Sami przeciw wszystkim!!!
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 09/07/2004 11:52
nic takiego nieprzejdzje
sa wazniejsze wydatki niz identyfikator a zreszta jak to all wyzej dali do zrozumienia to bzdura!!

.
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768896133 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005