| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 10:57
a mnie interesuje jedna rzecz czy ktos moze wie dlaczego Olo wybral sobie numer 78 na koszulce bo przeciez to nie jest roku urodzenia bo wtedy powininien miec numer 74?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 11:26
Bartollo Grzelak powinien popracowac nad szybkoscia?? :O Chyba cos Ci sie pomylilo , Guliano tak ale Grzelak wedlug mnie bedzie nowym naprawde wielkim wzmocnieniem Pogoni - szybkosc, technika, strzal -- jest zajebsty!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 12:00
Berlińczycy o wczorajszym meczu :
25.07.2004:
FRIENDLY: POGON STETTIN 2 - 2 HERTHA
2-2 thanks to Dejagah
Football crazy or what? A fine crowd of 10,000 fanatical fans turned up in the Florian-Krygier-Stadion in Stettin Poland on Saturday evening, to see the local Polish first division side Pogon Stettin take on Hertha in the Bundesliga club's latest friendly match. Hertha started the better of the two sides, and went ahead after only 3 minutes, as new skipper Arne Friedrich scored for the capital city club.
Level at the break
Hertha did not however press forward for a second goal. Instead they sat back and waited for the home side to come at them. It was no surprise then, that the Poles cheered on by their fine home crowd, drew level on the stroke of half time through a goal by Rafal Grzelak.
Poles on top
After the break the Poles continued to come at the Bundesliga side. They went ahead five minutes after half time as Matlak converted a penalty kick. The Hertha coach Falko Götz chopped and changed his side as he had said he would before the match.
Hertha still unbeaten
One of those changes finally paid off when the youngster Ashkan Dejagah, who caused havoc in the Neuruppin defence last time out, struck for Hertha on 79 minutes, to keep the capital city club's unbeaten pre-season record in tact. The game finished 2-2, the right result on the balance of play.
Hertha line-up: Fiedler - Simunic, Friedrich, Fathi (56. Madlung), Schröder - Kovac (85. Schmidt), Marcelinho (77. Zecke), Cagara (64. Hartmann), Marx (46. Dardai) - Bobic (69. Dejagah), Wichniarek (46. Rafael).
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 12:15
Najlepszy był Grzelak no i Pilarz mimo nienajlepszego początku. Renato wogóle niewidoczny
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 14:00
cytat ze strony www.pogoń.v.pl
Przez pierwsze 15 minut Pilarz niestety potwierdzał obawy kibiców, że może być za słaby na ekstraklasę. Bramkarz ten ponownie "spalił się", mimo iż był to tylko mecz sparingowy. Na szczęście beznadziejne szyderstwa niektórych kibiców podziałały na Pilarza motywująco. W drugiej odsłonie meczu młody golkiper Pogoni kilka razy uratował Pogoń od porażki czym zaskoczył fanów Portowców, którzy pod koniec meczu zaczęli skandować nazwisko młodego bramkarza.
> Najlepszy był Grzelak no i Pilarz mimo nienajlepszego początku. Renato wogóle
> niewidoczny
No i co zamkneliście mordy na temat Pilarza, po tym maczu powinniście za wcześniejsze wypowiedzi przynajmiej jakieś posty z przeprosinami posłać, ale nie zjebać kogoś i zgnoić to jest proste ale podać komuś ręke to już uwłacza godności - prawda  
Uważam że Pilarz zagrał dobry mecz i szacunek w jego kierunku aby tak trzymał, a Wam proponuje wspomóc go wtym ( trzeba przyznać że 11-ty i 12-ty sektor ryknął odpowiednio w kierunku Pilarza z tekstem który napewno mógł tylko zmobilizować go iupewnić że kibice są z nim a nie odwrotnie) a chłopak na pewno nie zawiedzie.
Jstem starym już kibolem ale pamiętam czasy że w stosunku do Szczecha też była nieufnność i niepewność a okazął sę zajebistym bramkarzem i podobna sytuacja z Radkiem, pamiętajmy o jednym do każdego debiutanta podchodzi się z nieufnością ale trzeba dać szanse każdemu, jeżeli Tomaszewski wskazał na Pilarza, Baniak go zatwierdził i Ptak.......to znaczy że ten zawodnik jest wart tego, co zresztą udowodnił w meczu z Hertha.
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-07-25 17:17]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 26/07/2004 00:03
pierwsze 20 min mnie usypiało, tylko Krzysiu mnie obudzil jak wypuscil pilke z rąk musze przyznanc, ze spodziewalem sie najgorszego, a tu taka niespodziewanka, bardzo sie ciesze, mysle, ze w lidze bedzie dobrze, niech tylko Probierz cos zacznie grac, a Pilarz sadze, ze z biegiem czasu sie wyrobi, oby tak bylo, najlepszy wdlug mnie w meczu Rafał Grzelak jeszcze raz brawa dla Pogoni, aha i jeszcze koncowe interwencja Krzysia GRANDE POGON
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 26/07/2004 01:57
> He he... oficjalka zaszalala! Do sciagniecia sa bramki z meczu z
> Hertha!
http://www.pogonszczecin.pl/?s=informacje&n=jeden&id=448&id_kategorii=1#k
chwała im za to
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 26/07/2004 08:19
> a mnie interesuje jedna rzecz czy ktos moze wie dlaczego Olo wybral sobie numer
> 78 na koszulce bo przeciez to nie jest roku urodzenia bo wtedy powininien miec
> numer 74?
W/G Wyborczej tłumaczył to tym, że w 1978r został wybrany Papież
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 26/07/2004 15:30
> > a mnie interesuje jedna rzecz czy ktos moze wie dlaczego Olo wybral sobie
> numer
> 78 na koszulce bo przeciez to nie jest roku urodzenia bo wtedy powininien miec
> numer 74?
A pamiętacie kto rzekomo dał 400 tys zł na szczecińską parafię św.Ottona?
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 27/07/2004 02:18
> > > a mnie interesuje jedna rzecz czy ktos moze wie dlaczego Olo wybral sobie
> numer
> numer 74?
>
A pamiętacie kto rzekomo dał 400 tys zł na szczecińską parafię św.Ottona?
no kto OLO
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7