| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 03/06/2004 18:34
> Jesli nawet cale pieklo szaleje przy muzyce, to dlaczego Baranowski ma przestac
> puszczac.
Na piekle trzeba wprowadzic zakaz bawienia sie przy muzyce i nakaz
> zagluszania gwizdami.
Oczywiscie cala akcje trzeba poprzedzic poinformowaniem
> ludzi (jest megafon - mozna sprobowac).
Hejka. Wracam do tematu, o ktorym ostatnio rozmawialismy, poniewaz zbliza sie niedzielne spotkanie Pogon - Gks. Mysle, ze apel 'Baranowski nie rob wioski' na poczatku meczu bedzie jak najbardziej na miejscu. Wydaje mi sie, ze wlasnie w niedziele caly stadion cieszyc sie i dopingowac Pogoni powinien spiewami a nie tancem przy tym gownie. Jak dla mnie poczatek meczu; caly stadion: 'Baranowski, nie rob wioski'.
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 05/06/2004 20:16
popieram baranowski nie rób wioski!!!! WYSTARCZY LALALA WYMIOTOWAĆ MI SIĘ CHCE JAK TO SŁYSZE A POZATYM TO JESZCZE WYMIOTOWAĆ MI SIĘ CHCE JAK SŁYSZĘ PANA BOSMANA (PEDAŁ)!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 05/06/2004 21:40
Ja tez popieram te akceje.Ale jak Portowcy strzela gola to puszczaja muyczke a to skoleji sprawia ze prawie caly stadion zazyna machac szalikami...I co z tym zrobic??Jak Baranowski widzi ze ludzie szaleja Trzeba niereagowac,moze wtedy zmadrzeja...
BaRaNoWsKi NiE rÓb WiOsKi!!!!
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 05/06/2004 21:55
Heh.... ale jak pierwszy raz puszczona była muzyka to naprawde fajnie było a po hmmm juz prawie roku puszczania tej muzyki znudziła sie moze jakas inna znalezc fajna ale to co p. Baranowski puszcza to mała zenada
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 05/06/2004 23:21
A swoja droga na fotorelacji z dworca
na
> Pogoń.v.pl/ Baranowski niezle wyglada z gitara
Normalnie Stiwi Łonder 
A teraz ode mnie. Panie B. Weź pan jutro muzy nie puszczaj... tylko weź mikrofon... i po kolei każ każdemu sektorowi odśpiewywać pieśni Pogoni... Przynajmniej przed meczem... Rozgrzeszenia tym nie zyskasz od razu.... ale od czegoś trzeba zacząć no i na stadionie weselej będzie... a niktóre trutnie może się w końcu nauczą jakichś tekstów...
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski Nie Rób Wioski! - 05/06/2004 23:40
> Moim zdaniem to Baranowski powinien odspiewac jutro swoja piosenke Żegnaj druga
> ligo!Oczywiscie solo
Ty tu nie kracz... bo nie zdziwiłbym się jakby zrobił taki zamach 
pozatym... skoro piłkarze śpiewali i nagrali... to chyba nie ommieszkają tego zapodać... :Voskl1: [Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-06-05 23:44]
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|