Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> Termin meczu z Bełchatowem << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
dr Pavlo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8266 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 20:35

>taa niby gdzie to pisze bo v.pl i Pogońszczecin.pl nic niema na ten temat ?!

Na v.pl jest w temacie o nazwaniu stadionu imienie Krygiera!

Na zawsze Pogoń
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 21:15
to widocznie jakis blad bo cala 2 liga gra o jednej godzinie w jednym dniu!!

MW'03
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 21:45
>
>taa niby gdzie to pisze bo v.pl i Pogońszczecin.pl nic niema na ten temat
> ?!

>Na v.pl jest w temacie o nazwaniu stadionu imienie Krygiera!

bez emocji. mecz dalej jest w niedziele. ot, autor tekstu na v.pl jebnal sie i tyle.

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 22:29
nie wiem czy wiecie ale wysłali do pzpn pismo z pro¶b± o przełozenie meczu, wiec całkiem mozliwe ze juz zostało zatwierdzone

Na zawsze Pogoń
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 23:00
> nie wiem czy wiecie ale wysłali do pzpn pismo z pro¶b± o przełozenie meczu, wiec
> całkiem mozliwe ze juz zostało zatwierdzone

a po cholere przenosic mecz?? bilety drukniete, plakaty tez, wszystko ustawione na niedziele, cala II liga gra w niedziele. wiec jeszcze raz. bez emocji. mecz DALEJ jest w niedziele. a terminu meczu nie zmienia sie ot tak, pstryk i juz. musi byc jakis WAZNY powod. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-06-01 23:00]

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 23:25
> nie wiem czy wiecie ale wysłali do pzpn pismo z pro¶b± o przełozenie meczu, wiec
> całkiem mozliwe ze juz zostało zatwierdzone

niech lepiej kurwa przeniosa mecz z Zaglebiem, bo przez jebane wybory do jebanego parlamentu europejskiego mecz ma sie odbyc 11.06 w piatek, a mi to po chuju pasuje i wielu osoba pewnie tez, kurwa...:[

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
cygaro
Kibic
Na forum od 7903 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 02:49
no bez kitu mecz jest w niedziele i chocbym kurwa sam tam mial siedziec to bede tam przez te 2 godziny i zawijam na chawire :D

:tdo13:...::: PiĄtA StRoNa ¦wIaTa --> PoGoŃ SzCzEcIn :::...:tdo13:
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 07:38
W wie kto¶ może do której godziny otwarte s± kasy stadionowe?

Babilon Team
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 14:30
> W wie kto¶ może do której godziny otwarte s± kasy stadionowe?

W ekspresowym tempie rozchodz± się biletu wstępu na mecz Pogoń Szczecin – GKS Bełchatów. Niedzielnym wydarzeniem, 6 czerwca godzina 17:00, zainteresowana jest rekordowa rzesza fanów Pogoni i wszystko wskazuje, że dla ogromnej czę¶ci kibiców zabraknie biletów. Skorzystajmy więc z przedsprzedaży prowadzonej codziennie od 10 do 18 w kasach od ulicy Karłowicza...

HEeehee
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 15:29
Dobra niech juz zostanie ten termin i dajcie sobie z tym spokoj. Troche juz za pozno na te zmiany. Ja tez bym wolal zeby bylo np. o 20 ale cóż - to nasze wspaniale pzpn

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 15:50
kuva ludzie !! jezeli chcecie isc na mecz to rubcie naloty na kasy i inne punkty sprzedazy!! ja przyjerdzam a kasjerka do mnie ze juz sostalo ok.10 000 biletow!!

MW'03
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 02/06/2004 18:00
Co do biletow ... to ida jak cieple buleczki - gdy dzisiaj bylem po bilety na stadionie (ok. 17) to byla dosyc spora kolejka, o bilety na sektorze 7-8 mozecie juz tylko pomarzyc - wszystkie wyprzedane :P

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768907583 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005