| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wyjazd na Cracovie... - 12/05/2004 14:21
Mam pytanko czy w końcu policja i PZPN i władze cracovii wyraziły zgode na wyjazd na ten mecz kibiców ze Szczecina?! Prosze o powazne potraktowanie mojego tematu pzdr.
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd na Cracovie... - 12/05/2004 17:22
strasznie, ale naprawde strasznie trudno było znaleźć na oficjalce tych informacji:
: : Cracovia - MKS Pogoń : :
Ten niezwykle ciekawie zapowiadający się mecz na szczycie wzbudza duże zainteresowanie - zarówno w Krakowie jak i Szczecinie. 22 maja spotkają się ze sobą 2 zespoły, walczące w tym roku o awans do ekstraklasy. Kibicom Portowców przyznano na to spotkanie pulę 400 biletów. Obecnie trwają rozmowy dotyczące dopasowania godziny rozpoczęcia meczu do rozkładu jazdy pociągów rejsowych na trasie Szczecin - Kraków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd na Cracovie... - 12/05/2004 20:07
> Nie byles na jadze nie widziales plakatu 60zl w obie strony
byłem na jadze ale plakatu nie widziałem, 60zł to bardzo tanio jak na tak daleki wyjazd no i taki mecz [Ostatnio edytowane przez łasic: 2004-05-12 20:08]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Wyjazd na Cracovie... - 12/05/2004 20:11
Byly m.in na budkach z pamiatkami a dziwne ze niema nic o tym wyjezdzie w tej nowej gazetce Pogoń Szczecin 1 numer darmowy, wg mnie Pogoń fans byl o wiele lepszy a ta nowa gazetka to 99% o pilkarzykach do tego redaktorem jest baranowski jeszcze tylko marendziaka brakuje i ekipa tvp3 leons w pelnej krasie .
|
|
|
|
- 1
-
|