Odp: ANKIETA CZĘŚĆ 3 - ŚRODKOWI OBROŃCY - 23/07/2004 20:58
No i liga tuż tuż a my zostaliśmy z dość przeciętnym środkiem czyli Julcimar - Masternak. No i na ławce ze środkowych obrońców jest.... tylko Magdoń (i to jaki rezerwowy ). Cienko to widzę...
Odp: ANKIETA CZĘŚĆ 3 - ŚRODKOWI OBROŃCY - 24/07/2004 19:32
ROGALSKI? PRZECIEZ TO JEST OGOREK:d
JOP NIEAKTUALNY
NAWOTCZYNSKI NIE NA LIGE DO BENIAMINKA:d
JARZA NIE DO WYJECIA:d
OGOLNIE CIEZKO COS TERAZ WYJAC NA TE POZYCJE DOKOVIC BY SIE NADAL
DOBRY Z NIEGO PRZECINAK :d
Co ty chcesz od Jarka Przeciez statystyki strzalow w zegar na zawsze poprawial
A co do obroncow to mysle ze moznaby bylo kupic takiego Dudke z Amiki. Mlody, perpektywistyczny, a gra na niezlym poziomie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Co ty chcesz od Jarka Przeciez statystyki strzalow w > zegar na zawsze poprawial A co do obroncow to mysle ze moznaby bylo kupic > takiego Dudke z Amiki. Mlody, perpektywistyczny, a gra na niezlym poziomie.
Ten czlowiek niech sie lepiej w Szczecinie nie pokazuje wiecej....Dla wlasnego dobra...
Odp: ANKIETA CZĘŚĆ 3 - ŚRODKOWI OBROŃCY - 11/11/2004 12:13
Dobra, postanowiłem wrócić do tematu, jako że kończy się runda jesienna a obrona jest znów najsłabszym punktem. Głosować można będzie do końca rundy a przy okazji zapraszam do ankiety o bocznych obrońcach.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Ankieta część 3 - środkowi obrońcy - 11/11/2004 17:19
Tak jak już pisałem w jednym z tematów niech zostanie trójka Magdoń,Masternak i Julcimar,a dojdzie do nich jeden solidny obrońca.Przydał by się np.Strąk,albo jak by na wypożyczenie przyszedł Stolarczyk,bo Wisła raczej go niesprzeda,a jeśli to za duża kwota dla Pogoni...Gdyby ostatecznie niebyło już kasy na transfery to wypróbować Chwałka!Widzałem go pare razy w akcji i całkiem nieźle pogrywał.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Sasin to boczny pomocnik Kłos byłby chyba troszeczkę za drogi A Nawotczyńskiego przemilczę, Jay-J i tak pewnie wie, co bym o nim powiedział
Co do Chwałka - kurka wodna, on wyrasta na niezłego gracza... No i te wolne, prawie tak dobrze uderza jak Milar
Talencik, mógłby z powodzeniem odgrywać rolę Pinokia A co do propozycji - mój ranking z pierwszej strony nie uległ dużym zmianom.
1. Romuzga
2. Jeziorny
3. Stolarczyk
4. Golański
5. Kościuk
6. Widuch
7. Mowlik
Stasiak wypadł bo jest już nie do ściągnięcia, reszta jest kompletnie bez formy lub nie gra w swoich klubach. Nie widzę też nikogo nowego, kim możnaby się zainteresować...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876174 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.