| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
karnety 6,7,8 - 03/04/2004 16:23
Witam !
Kukpiłem właśnie nowy karnet na sektor 7 i jestem pełen obaw czy rzeczywiście stadion Pogoni stanie się stadonem porównywalnym z zachodnimi - przynajmniej jeśli chodzi o karnety.
Na mecze chodze już od dawna i w zasadzie nigdy nie interesowały mnie karnety ... o zapomniałem, miałem takowy chyba ze 3 lata temu, gdy stary kumpla przyniósł takowe za 1/2 ceny z Portu, ale wtedy nie było numerków.
Teraz wszyscy wiedzą jak jest... rezerwacje całych rzędów na 3 godziny przed meczem .... Zdam relase po meczu
Pozdro ! i do zobaczyska ma WYGRANYM (i ładnym) meczu
Grecz
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: karnety 6,7,8 - 03/04/2004 22:26
No wiec pomysl z numeracja glupi nie byl, ludzie tego przestrzegali... ALE pania w Galaxy ktora sprzedawala bilety trzeba nauczyc jak krzyzyki na liscie sie robi bo na niektore miejsca bylo po kilka biletow!! Normalnie przesadzili Przychodze godzine przed meczem a tu moje miejsce zajete mowie gosciowi ze ja tu siedze i wtedy on wyjmuje bilet z poprawna numeracja, co wiecej, obok stoi nastepny many i zaczyna sie smiac poakzujac 3 taki sam bilet...Pytamy sie ochrony o co chodzi a on na to ze to nie ich wina i mamy sobie usciasc gdzie chcemy...
|
|
|
|
|
Odp: karnety 6,7,8 - 18/04/2004 11:48
chyba coś jednak nadal nie działa bo sam byłem świadkiem na meczu z KSZO, że takie sytuacje jak opisana powyżej nadal się zdarzają. Sam jednak jestem usatysfakcjonowany - weszliśmy z kumplami na 30 min przed meczem i miejsca były !
|
|
|
|
|
Odp: karnety 6,7,8 - 18/04/2004 22:29
ja z KSZO siedzialem na 5 i ludzie ktorzy mieli miejsca na samym dole przychodzili i siedzieli na polowie sektoru.Kiedy zostalo 30min. do meczu zobaczyli ze nikt nie siedzi to zajmowali sobie miejsca ,ale na 15min pszyszla grupa majaca te miejca no i wszystko jasne
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: karnety 6,7,8 - 19/04/2004 08:32
a ja przyszedlem na sektro moje miejsca byly zajete a koles mi mowi ze on powinien siedziec wyzej ale tez miejsca sa zajete itd itd ... wkoncu zajelismy miejsca w rzedzie nizej i nikt do nas nie przyszedl ...
numeracja poki co sie nie sprawdza a chyba zeby tak bylo to trzeba by postawic ochroniarza przy kazdym z siedzisk hehehehe
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: karnety 6,7,8 - 19/04/2004 16:19
Przyszedłem 30 minut przed meczem, miejsce wprawdzie było zajęte ale pokazałem karnecik - i wszystko ok.Skoro w sektorach są porządkowi to niech pilnują żeby nie było że "ja powinienem gdzieś indziej ale ktoś am siedzi itd.".
A w sprawie dopingu (bo nie wiem czemu nie mogę napisać w innym forum-wylogowuje mnie): kiepsko. Na 6 ledwo słychać sektor 12.
I to I will survive. Ja rozumiem że ma bć atmosfera zabawy, ale to jest kuna stadion. Śpiewajcie chociaż do muzyki Pogoń Pogoń gol!
a znani jesteśmy z innej przyśpiewki, nie wim co to za melodia (pogoń Pogoń Pogońpogońpogoń lalala lalala lalalala lalala - ładne?)
pozdro 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|