Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> karnety 6,7,8 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
grecz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7962 dni

karnety 6,7,8 - 03/04/2004 16:23
Witam !
Kukpiłem właśnie nowy karnet na sektor 7 i jestem pełen obaw czy rzeczywiście stadion Pogoni stanie się stadonem porównywalnym z zachodnimi - przynajmniej jeśli chodzi o karnety.
Na mecze chodze już od dawna i w zasadzie nigdy nie interesowały mnie karnety ... o zapomniałem, miałem takowy chyba ze 3 lata temu, gdy stary kumpla przyniósł takowe za 1/2 ceny z Portu, ale wtedy nie było numerków.
Teraz wszyscy wiedzą jak jest... rezerwacje całych rzędów na 3 godziny przed meczem .... :P Zdam relase po meczu
Pozdro ! i do zobaczyska ma WYGRANYM (i ładnym) meczu
Grecz

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 03/04/2004 22:14
[>>?<<]

Dobry temat.

God, I'm glad I'm not me.
chrisxx
Kibic
Na forum od 8605 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 03/04/2004 22:26
No wiec pomysl z numeracja glupi nie byl, ludzie tego przestrzegali... ALE pania w Galaxy ktora sprzedawala bilety trzeba nauczyc jak krzyzyki na liscie sie robi bo na niektore miejsca bylo po kilka biletow!! Normalnie przesadzili:) Przychodze godzine przed meczem a tu moje miejsce zajete mowie gosciowi ze ja tu siedze i wtedy on wyjmuje bilet z poprawna numeracja, co wiecej, obok stoi nastepny many i zaczyna sie smiac poakzujac 3 taki sam bilet...Pytamy sie ochrony o co chodzi a on na to ze to nie ich wina i mamy sobie usciasc gdzie chcemy...

grecz
Kibic
Na forum od 7962 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 18/04/2004 11:48
chyba coś jednak nadal nie działa bo sam byłem świadkiem na meczu z KSZO, że takie sytuacje jak opisana powyżej nadal się zdarzają. Sam jednak jestem usatysfakcjonowany - weszliśmy z kumplami na 30 min przed meczem i miejsca były !

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 18/04/2004 22:29
ja z KSZO siedzialem na 5 i ludzie ktorzy mieli miejsca na samym dole przychodzili i siedzieli na polowie sektoru.Kiedy zostalo 30min. do meczu zobaczyli ze nikt nie siedzi to zajmowali sobie miejsca ,ale na 15min pszyszla grupa majaca te miejca no i wszystko jasne:)

MW'03
laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 19/04/2004 08:32
a ja przyszedlem na sektro moje miejsca byly zajete a koles mi mowi ze on powinien siedziec wyzej ale tez miejsca sa zajete itd itd ... wkoncu zajelismy miejsca w rzedzie nizej i nikt do nas nie przyszedl ...

numeracja poki co sie nie sprawdza a chyba zeby tak bylo to trzeba by postawic ochroniarza przy kazdym z siedzisk hehehehe

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: karnety 6,7,8 - 19/04/2004 15:24
Nie sadzicie, ze "ochroniarze" na sektorach powinni byc troche lepiej zbudowani ?? :)

1948
vitos
Kibic
Na forum od 8714 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 19/04/2004 16:19
Przyszedłem 30 minut przed meczem, miejsce wprawdzie było zajęte ale pokazałem karnecik - i wszystko ok.Skoro w sektorach są porządkowi to niech pilnują żeby nie było że "ja powinienem gdzieś indziej ale ktoś am siedzi itd.".

A w sprawie dopingu (bo nie wiem czemu nie mogę napisać w innym forum-wylogowuje mnie): kiepsko. Na 6 ledwo słychać sektor 12.
I to I will survive. Ja rozumiem że ma bć atmosfera zabawy, ale to jest kuna stadion. Śpiewajcie chociaż do muzyki Pogoń Pogoń gol!
a znani jesteśmy z innej przyśpiewki, nie wim co to za melodia (pogoń Pogoń Pogońpogońpogoń lalala lalala lalalala lalala - ładne?)
pozdro 4@ll

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Aga:))
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: karnety 6,7,8 - 25/04/2004 13:57
> Nie sadzicie, ze "ochroniarze" na sektorach powinni byc troche lepiej zbudowani
> ?? :) Zgadzam się z Tobą;), ;-);), ;-)

Do boju MKS :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768925036 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005