Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sektorówka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M@ZUR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8211 dni

Odp: Sektorówka - 24/04/2004 23:56
Wogle niezły ser, że Gandalf sie kontaktował z Bosmanem. Mozna odkurzyć sprawe wraz z końcem sezonu...

God, I'm glad I'm not me.
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 00:27
> > Ja tez moge sie tym zajac, tylko trzeba sie zebrac i pozadne porozmawiac i
> zaczac dzialac bo jak wiem to wszystko sie konczy na gadaniu!!!

ale czym sie
> zająć? bo nie moge tego wywnioskować z tego tematu...

Helmut chyba chodzilo o ta wypowiedz Gandalfa :

"Kontaktowalem sie jeszcze przed sezonem z firma Bosman, wtedy jeszcze nie wiadomo bylo czy beda sposnorowac Pogon, ale sprobowalem sil...Pisalem z propozycja sponsoringu flagi...i o dziwo odpisali, bardzo chetnie chcieli sie za to zabrac, naprawde. Lecz z mojej winy i z osob ktore mialy mi pomoc, nie doszedl do mnie zaden projekt flagi, wiec nie moglem zrobic kosztorysu o ktory prosila mnie ta wlasnie firma, sadze ze wystarcza dobre checi, ja napisalem maila, dostalem odpowiedz na drugi dzien...Co do pomocy, bo widze ze jej naprawde potrzebujecie, to pisze sie na to..."
-----------------------------------------------------------------------------------------------
jesli to rzecywsicie o to chodzi i jest tak jak pisze Gandalf to bylo by to warte sprawdzenia.......

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 10:23
jeśli chodzi o Bosmana to sprawa jest sprawdzona i zamknięta - przynajmniej narazie.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Wojownik_Bois
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 10:55
kuurde jest tuktos kt che pogadac???

Kibol
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 14:56
> Wogle niezły ser, że Gandalf sie kontaktował z Bosmanem. Mozna odkurzyć sprawe
> wraz z końcem sezonu...
Mow do mnie po polskiemu.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 15:31
> kuurde jest tuktos kt che pogadac???

to jest FORUM anie Chat !Sluchaj jak chcesz sobie pogadac zkims to wejdz osbie na interia.pl albo na onet.pl tam masz chat i mozesz gadac do woli 24 h na dobe.....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 15:41

Ziomek rozpierdalasz mnie normalnie.Dobry jestes tylko troche malo inteligentny.Pozdrawiam

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 19:11

Jakies minusowe gwiazdki by sie przydaly dla takich osobnikow :D ( z calym szacunkiem )

1948
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Sektorówka - 25/04/2004 19:18

Ja pierdole czlowieku z choinki sie urwales?To nie chat!

Bartson
Kibic
Na forum od 7938 dni

Odp: Sektorówka - 27/04/2004 21:40
No no całkiem niezły ten pomysł ze zbiórką pieniędzy na nową sektorówke tylko czy wypali????Ostatnio kupywałem bilet na mecz, przy kasach stał koleś który zbierał pieniądze w puszcze nie bylo wiecej niz 300PLN i to było na oprawe meczu a my tu mówimy o sektorówce która kosztuje ładne PLN-y a nie mozemy zebrać na porządną oprawe.To o czym tu mówić moze jakby były jakieś bardziej zorganizowane akcje a nie tylko jedna osoba zbiera pieniądze.Jakby takich puszek było więcej np. w Fali lub w Galaxy w sklepiku to moze kaski tez byłoby więcej.
Pozdro for all

..::Zawsze i wszedzie POGOŃ SZCZECIN królowac bedzie::..
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Sektorówka - 27/04/2004 23:04
Akcaj mzoe byc dluga ale przynies efekty!! Wazne by bylo aby ludzie wiedzieli ze daj w slusznje sprawie a ich reakcjaeni ebyla" co? sektorókw?? a tonie...". Wkoncu chodzi te 18 000 na Pogoń- kazdy 50 groszy i jest sektorowka! Wiem... marze!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
josh
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Sektorówka - 28/04/2004 00:15
Trzeba zacząć zbierać już od jutra!!!

Nowa sektorówka powinna być gotowa na inauguracje 1 ligi

LEGIA - POGOŃ!!!
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Sektorówka - 28/04/2004 16:42
> Akcaj mzoe byc dluga ale przynies efekty!! Wazne by bylo aby ludzie wiedzieli ze
> daj w slusznje sprawie a ich reakcjaeni ebyla" co? sektorókw?? a tonie...".
> Wkoncu chodzi te 18 000 na Pogoń- kazdy 50 groszy i jest sektorowka! Wiem...
> marze!

SANBAL z dobrą incjatywą wychodzisz
Trzeba coś zrobić w tym kierunku
Obgadamy temat

AGKŚ mówimy stanowczo nie - Jedziemy po to aby dopingować POGOŃ

Siekacz_Mks
Kibic
Na forum od 7937 dni

Odp: Sektorówka - 28/04/2004 23:35
Ej ludzie ale w jaki sposob mam pomoc??? Jak te 50 groszy naprzykald palcic??? Ja moglbym placic cos ale wiece nie mam tez za duzo funduszy jak pomoc plx odpowiedzcie MI !!!! :d

Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Sektorówka - 29/04/2004 18:09
> > kuurde jest tuktos kt che pogadac???

Jakies minusowe gwiazdki by sie
> przydaly dla takich osobnikow :D ( z calym szacunkiem )

lepiej bana:D

MW'03
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Sektorówka - 13/05/2004 22:31
hmm w tej chwili wydana zostaje gazetka o Pogoni z prawdziwego zdarzenia... moze dzieki niej udalaby sie jakas kase zebrac... do uszycia sektorowki jest potrzebne okolo 10tys zlotych (z tego co pamietam) mozna isc za przykladem legii ktora w swojej gazecie "Nasza Legia" przeprowadzila akcje "wielka zrzutka na flage" mozna by bylo zrobic cos podobnego u nas...

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768907644 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005