Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Baniak do Indonezjii << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Werft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 10:59
Troche sie dziwie tym wszystkim malkontentom ktorzy od razu skreslaja Baniaka.
Mozna go nie lubic. Ale za to co zrobil w klubie powinno sie go szanowac. Nie kazdy trener , nawet majac takich zawodnikow jak traz ma Pogon , sttworzylby zespol na miare awansu do ekstraklasy. Nie czarujmy sie. Baniakowi sie to udalo - jestesmy liderem drugiej ligi --> a niektorzy pisza Baniak precz!!?.
Baniak jaki jest to kazdy wie - czlowiek konfliktowy, opryskliwy, gwaltowny, czesc jego wypowiedzi jest nieprzemyslana i bardziej mu szkodzi niz pomaga ALE to fachowiec. Trenujac druzyne - robi to dobrze.

Wkurzaja mnie wypowiedzi niektorych z was , bo przemawia przez was typowo polska mentalnosc - krytykuj to co nie jest zwiazane z Toba i Twoja familia. Szanuje te wypowiedzi, ale niekoniecznie sie z nimi zgadzam. Kazdy ma przeciez prawo do wlasnego zdania.

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 11:24
Werft Mks dokladnie!! Dlatego jak ja przeczytalem ten artykul to mi sie wierzyc niechcialo ale jak widzimy to w prowokacji (artykul ) nawet nie odrozniaja malezji od indonezij:) no coz taka polska zeczywistos

MW'03
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 12:15
> info jest z 90minut :P

tak na marginesie to info znajduje się tutaj z wczoraj jak widać godzinnę i datę a dopiero 90minut.pl to podało dziś jako źródło Głos Szczeciński

a poza tym ta informacja znajuduje się na naszej stronie pod wczoraj wieczora i tak czasem myśle czy te newsy są dokładnie czytane bo padło dziś kolejne pytanie skąd info więc trochę szyderczo podam www.pogononline.pl ;)

P.S.

a czy to Malezja czy Indonezja żadna różnica czekałem na fakt kiedy to Baniak to potwierdzi lub zdementuje i to co dziś czytam w GS wcale mnie nie dziwi, znowu jakiś dziennikarz wyssał sobie to z palca?? ale coś w tym prawdy jest

pozdrawiam

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 13:44
czas pokaze jaka jest prawda...proste:)

MW'03
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 16:58
nie no jakaś plotka.. a wy jusz macie okazje by mu powiedzieć "wypierdalaj" daj cie spokój Baniak może sie nie naaje na 1 lige ale puki jest to ja nienarzekam.....

pzdr 4 all

Obrazek jpg wstawiony na forum
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 23:47
Ja bym się wcale nie obraził, gdyby wyjechał. I to nawet teraz. A na jego miejsce Chrobak lub Bobo Kaczmarek. Ehhhh, rozmarzyłem się...

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 28/03/2004 12:00
Takie sformułowania, że Baniak powinien wypierdalać są nie na miejscu. Przecież to on jest teraz trenerem Pogońi i jak na razie dobrze mu idzie i jestem przekonany że właśnie teraz gdy jest on trenerem Pogoń awansuje do I ligi. Na razie dobrze prowadzie zespół, a pozatym podczas rozgrywek zmiana na miejscu trenera byłaby nie dobra, bo piłkarze musieli by inaczej grac, przyjąć inną taktykę, przez co moglaby zaczac tracic punkty. Pozwólcie Baniakowi spokojnie pracować.

Ale i tak najbardziej bym chciał by trenerem portowców został Mariusz Kuras.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 28/03/2004 14:00
Być może to już jest dawno ugadane z Ptakiem. Przecież nie po to ściągnął do Szczecina Pietrzaka, żeby całe życie zastępował Baniaka. Poza tym obawiam się, że Baniak faktycznie jest dobry ale no drugą ligę. Zauważcie, że Baniak z Lechem zdominował II ligę a w I lidze szło mu już całkiem kiepsko. Może boi się ponownej porażki na najwyższym poziomie. Pomimo tego nie warto teraz rozdmuchiwać tematu, niech Baniak spokojnie pracuje nad wprowadzeniem Pogoni do I ligi. Teraz to jest najważniejsze ale możliwe tylko w spokojnej atmosferze.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 29/03/2004 10:04
A my dalej swoje... MARIUSZ KURAS !!!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Baniak do Indonezjii - 29/03/2004 14:11
Baniak robi swoje i robi to dobrze. Nie mam do niego zarzutów.

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768928745 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005