| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 25/03/2004 22:34
ganja man - zacznijmy od tego że mnie nie zrozumiałeś... nie chodzi o tą Twoją teorię spiskową pod kryptonimem "wyłączność" . Race na całym stadionie? ok. jeśli jest ich wystarczająco dużo. I nierozumiem co widzisz zajebistego w tym że każdy odpali sobie swoją race... dla przykładu fotka:

... czy nie sądzisz, że gdyby to co widzisz na zdjęciu ułożyć jakoś składnie w rząd, napis itp wyglądało by to o wiele lepiej? Jak sądze że tak - a tak jest to zwyczajny burdel a nie część oprawy meczu.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 25/03/2004 23:23
Ganja man - powypisuj sobie jeszcze bluzgi na naszych przyjacioł ze stoLicy co przeciez lubisz robic...
no comment [Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-03-25 23:24]
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 26/03/2004 10:03
> wcale nie bluzgam legi po prostu mowie otwarcie ze jej nie lubie
zgadzam sie
> fajna fota
a moze mi powiesz co bys proponowal ulozyc z tych 6 rac
moze L
Ganja a czemu nie L przeciez Legia to nasz przyjaciel a jak uwazasz ze nie lubisz legii to przynajmiej tego nie pokazuj bo sie cholera osmieszasz.
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 26/03/2004 10:08
z tym ukladaniem rac to moze i dobry pomysl ale proponowal bym to zrobic na wiekszej czesci stadionu a nie tylko na sektor 12
np tak jak bylo na meczu z Legia chlopaki z racami ustawili sie w kolo stadionu o wiele lepszy efekt niz odpalenie 30 rac w 1 sektorze no to by na tyle i tak sie przepierdolilem za mocno 
a ps. jak na 6 rac tylko jest to i racja lepiej penisa z nich ulozyc a Legi nikt lubiec nie musi ja tez nie przepadam ups chyba sie " osmieszylem" [Ostatnio edytowane przez darmix: 2004-03-26 10:13]
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 26/03/2004 11:18
Ganja a czemu nie L przeciez Legia to nasz przyjaciel a jak uwazasz ze nie
> lubisz legii to przynajmiej tego nie pokazuj bo sie cholera osmieszasz.
nie no chlopaki wy to macie ekipe w tym mlynie widze zajebista
16 latek mi mowi zebym sie nie osmieszal tym ze nie lubie legi 
to ty sie nie osmieszaj
a jeszcze wracajac do tych rac to czy wszystko musi byc jakos ulozone symetrycznie w rzedzie albo przedstawiac jakis napis? dajcie spokoj (zreszta nie przypominam sobie zeby cos sie kiedys udalo ulozyc)
wg mnie te 6-7 rac na zdjeciu wyglada lepiej niz niektore elementy oprawy z lksem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 26/03/2004 15:12
> Ganja - daj sobie luz, taka polemika jest bezsensu. Jednym się bardziej podoba
> to, a innym tamto i nie da się tego zmienić.
no i wkoncu doszlismy do porozumienia
czyli polemika miala jakis sens
[Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-03-26 15:13]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 26/03/2004 17:05
> > Ganja - daj sobie luz, taka polemika jest bezsensu. Jednym się bardziej
> podoba
> to, a innym tamto i nie da się tego zmienić.
no i wkoncu doszlismy do
> porozumienia
czyli polemika miala jakis sens
no i Pogon was zjednoczyla cos pieknego 
chyba sie rozplacze ze wzruszenia
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 10:16
a propo lkasu- kiedy ogladalem zdjecia z lks-gks b. to mi mowe odebralo !!to ze tam przychodzi malo kibicow to nie zanczy ze nie maja oprawy
http://www.lksfans.pl/zdjecia/default.aspx?k=2004.03.13.2 - jedno ze zdjec z tego meczu a jezeli chcecie to wejdzcie sobie na ich strone i zobaczcie jak to wyglada
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 14:05
> a propo lkasu- kiedy ogladalem zdjecia z lks-gks b. to mi mowe odebralo !!to ze
> tam przychodzi malo kibicow to nie zanczy ze nie maja oprawy
>
http://www.lksfans.pl/zdjecia/default.aspx?k=2004.03.13.2 - jedno ze zdjec z
> tego meczu a jezeli chcecie to wejdzcie sobie na ich strone i zobaczcie jak to
> wyglada
Zdjęcia i oprawa zajebista na ŁKS ie
Nie wiem kiedy się doczekamy takiej oprawy.
Trzeba ruszyć tyłek z 12 i zrobić oprawe na całym stadionie
W czym problem.
Wżiąść 10 rac rozstawić się między 7-12 sektorem
To na pewno by był zajebisty efekt, a nie układać L z rac w Szczecinie.
Czy oni kiedyś ułożyli napis MKS z rac
Nie ośmieszajmy się, jesteśmy w szczecinie i róbmy oprawe dla Pogoni a nie jakiejś legi
ONLY POGOŃ i tylko Pogoń
A Legia jest na Łazienkowskiej
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 20:51
> wcale nie bluzgam legi po prostu mowie otwarcie ze jej nie lubie
>zgadzam sie
> fajna fota
>a moze mi powiesz co bys proponowal ulozyc z tych 6 rac
>moze L
Ja bym wolał POGOŃ, tylko gdize ty widzisz 6 rac??
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 21:16
ej no ale co wy macie do sebusia?? przemowil i to bardzo madrze , bo na legi nie ukladaja MKS albo nawet litery "P" !! na lazienkowskiej jest Legia(pozdro) a na Twardowskiego Pogon!! a moze zebracc kasiore i na kazdym sektorze przy plocie po dwoch z ( MW czy klub kibola) i to tez by dalo znakomity efekt!!albo zawrzec z ptaszkiem przymierze i niech da chociarz na baloniki i na sektorze 0 czerwone balony s.1 niebieskie i tak na przemian!! a pod daszkiem moga byc bosmanskie kartoniki
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 21:40
uważam,że każdy ma inny gust i tego się nie da zmienić- i podejrzewam,że nawet jakby była oprawa za 3 tys. , a nie za 300zl=- to i tak znajdą się ludzie, którym się coś nie podobało!!! race są faje i jak dla mnie powinny być ułożone jakoś symetrycznie-lepszy efekt....
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Co z RaCaMi?????????? - 27/03/2004 23:57
> Czekałem sebuś na twojego posta w tym temacie 
Czekałeś , czekałeś i się doczekałeś.
A tak na serio i poważnie to naprawde nawet jak jest mało rac to można przecież też coś wymyślić. np, rozciągnąć sektorówke i na dole dać na przemian 3 race i 3 wulkany, a do tego odpalić z 2 stroboskopy.
I jeśli chodzi o zakaz odpalania rac na Twardowskiego, to wystarczy tylko troszke dobrej woli i da się to załatwić, trzba (moim zdaniem) zebrać z 20 ODPOWIEDZIALNYCH ziomków co będą te race odpalać, pójść do siedziby klubu i z Ptakiem umówić się z policją i pójść na układ, że race na 12 będą odpalane tylko i wyłącznie przez tych ziomków i spisać ich dane personalne, a w razie rzucania rac na płyte boiska wiadomo kto jest wtedy za to odpowiedzialny. Taka jest moja propozycja, tylko muszą to być ZAUFANE I ODPOWIEDZIALNE osoby.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
- 1
- 2
-
|