Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8534 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 21/05/2006 20:52

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

dziki napisał:  

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  
Dziki, zmiana polega na tym, ze 2 lata temu bym czytal z zaciekawieniem co piszesz, a aktualnie to nie powinienes...takze nie udzielaj sie i bedzie latwiej:/

a co juz sie udzielac sie nie mozna??

Sam zdecydowales...

Po pierwsze Patyk to co ja zadecydowalem to jest tylko i wylacznie moja sprawa,a o tym czy mam sie tu udzielac czy nie nikt po za mna nie bedzie decydowal...a jak komus cos nie pasuje to zapraszam na gg...tyle ode mnie

widze ze temat zaszedl daleko....a wiec dobra chcesz wiedziec to ci powiem...nie wiem jak u ciebie ale dla mnie rodzina jest najwazniejszaa i jak widzialem jak brat sie zwija z bolu przez kilka dni to nie mialem oporu jechac na psiarnie...pozniej rozmawialem z jednym chlopakiem <on wie o kim mowa> i po przemysleniach swoich postanowilem ye nie pojade a mialem jechac....takze tak to wygladalo i koniec ...tyle mam do powiedzenia i juz nie mam zamiaru wiecej nic na ten temat mowic......i ja tu nie placze i nie plakalem ani sie nie napinam tak dla twojej wiadomosci....no ale ty pewnie jestes mega hools i nie jednego poznanskiego banite powaliles....tyle ode mnie a co inni sadza na moj temat to mnie wogole nie interesuje i wyykladam na to ...i to by byl koniec na ten temat

Ogólnie należę do do tej ekipy, co nie pisze w necie, bo jestem temu przeciwny, ale ci napisze, co o tym sadze wiesz kiedyś jak byłem młody i w szkole poszło się do pani i powiedziało ze Np ktoś kogoś pobił to wszyscy mówili ze jest kapusta ;) a jak ktoś jedzie przez teren wroga jak na piknik zajebany na maxa ze nie wie, co się dzieje i myśli ze nic sie nie stanie to żyje chyba w innym świecie trzeba sie liczyć ze ktoś może czekać a nie docenianie przeciwnika jest największym błędem, jaki można popełnić i jest płacz a W Polskę idzie ze Pogoń to konfidenci wiec Sie zastanów zanim zabierzesz glos w jakiejś dyskusji a jak chcesz do mnie kontakt to napisz mi pw albo odezwij się Sie do Patyka on cię ze mną skontaktuje i sobie pogadamy

wlasnie chodzi o to ze nikt nie wie jak to bylo do konca....jak chcesz pogadac to odezwij sie n gg

aha jeszcze jedno ..twoje porownanie jest nie na miejscu do sytuacji ktorqa tam zaszla....nie zycze nawet tobie

Nie życzysz nawet mi to świetnie, bo nawet mnie nie znasz a chyba uważasz sie za lepszego, bo nie życzysz nawet mi a co ja od macochy jestem raczej nie a ja nie życzę nikomu dostać kosa ani kryminału a ci, co sprzedają innych to sa zwykle szmaty bez honoru i ambicji wiec przestań sie tu wozić i spinać, bo zagoniłeś chłopaków na żywca pokazałeś ich palcem jak zwykła pala a tutaj strugasz pokrzywdzonego przez los ok dostałeś kosa frajerski numer, ale to ze ich zagoniłeś to inna sprawa to ze oni mieli sprawe czasu nie cofnie a ty chyba Czujesz Ze spełniłeś swój obywatelski obowiązek a mogłeś powiedzieć ze nie pamiętasz, ale poco ja dostałem kosa to niech oni dostana wyrok i pewnie niedługo zaczniesz dzwonić po psy jak malolaci będą siedzieli na ławce i krzyczeli nie musisz mi odpowiadać, bo dojdzie do nie potrzebnego spięcia na forum a to jest nie potrzebne

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 21/05/2006 20:58

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

dziki napisał:  

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  
Dziki, zmiana polega na tym, ze 2 lata temu bym czytal z zaciekawieniem co piszesz, a aktualnie to nie powinienes...takze nie udzielaj sie i bedzie latwiej:/

Sam zdecydowales...

Po pierwsze Patyk to co ja zadecydowalem to jest tylko i wylacznie moja sprawa,a o tym czy mam sie tu udzielac czy nie nikt po za mna nie bedzie decydowal...a jak komus cos nie pasuje to zapraszam na gg...tyle ode mnie

Ogólnie należę do do tej ekipy, co nie pisze w necie, bo jestem temu przeciwny, ale ci napisze, co o tym sadze wiesz kiedyś jak byłem młody i w szkole poszło się do pani i powiedziało ze Np ktoś kogoś pobił to wszyscy mówili ze jest kapusta ;) a jak ktoś jedzie przez teren wroga jak na piknik zajebany na maxa ze nie wie, co się dzieje i myśli ze nic sie nie stanie to żyje chyba w innym świecie trzeba sie liczyć ze ktoś może czekać a nie docenianie przeciwnika jest największym błędem, jaki można popełnić i jest płacz a W Polskę idzie ze Pogoń to konfidenci wiec Sie zastanów zanim zabierzesz glos w jakiejś dyskusji a jak chcesz do mnie kontakt to napisz mi pw albo odezwij się Sie do Patyka on cię ze mną skontaktuje i sobie pogadamy

wlasnie chodzi o to ze nikt nie wie jak to bylo do konca....jak chcesz pogadac to odezwij sie n gg

aha jeszcze jedno ..twoje porownanie jest nie na miejscu do sytuacji ktorqa tam zaszla....nie zycze nawet tobie

Nie życzysz nawet mi to świetnie, bo nawet mnie nie znasz a chyba uważasz sie za lepszego, bo nie życzysz nawet mi a co ja od macochy jestem raczej nie a ja nie życzę nikomu dostać kosa ani kryminału a ci, co sprzedają innych to sa zwykle szmaty bez honoru i ambicji wiec przestań sie tu wozić i spinać, bo zagoniłeś chłopaków na żywca pokazałeś ich palcem jak zwykła pala a tutaj strugasz pokrzywdzonego przez los ok dostałeś kosa frajerski numer, ale to ze ich zagoniłeś to inna sprawa to ze oni mieli sprawe czasu nie cofnie a ty chyba Czujesz Ze spełniłeś swój obywatelski obowiązek a mogłeś powiedzieć ze nie pamiętasz, ale poco ja dostałem kosa to niech oni dostana wyrok i pewnie niedługo zaczniesz dzwonić po psy jak malolaci będą siedzieli na ławce i krzyczeli nie musisz mi odpowiadać, bo dojdzie do nie potrzebnego spięcia na forum a to jest nie potrzebne

widze ze temat jest rozwiniety ....to jak tak bardzo chcesz to ci powiem...nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie rodzina jest najwazniejsza i to co zobaczylem patrzac jak brat sie zwija z bolu przez pare dni to nie mialem oporu isc na psiarnie...ale przed 2 rozprawa rozmawiajac z jednym chlopakiem z Pogońi<on wie o kogo chodzi> to po przemysleniach stwierdzilem ze ja jednak nie pojade...i interpretuj to sobie jak chcesz bo mnie to nie obchodzi co inni o mnie mysla...aha ja tu nie placze i sie nie napinam ...z tego co widze to ty to robisz..ale przeciez pewnie jestes mega hoolsem i nie jednego poznanskiego banite powaliles....tyle ode mnie i koncze ten temat

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
ktotojest
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 21/05/2006 21:02

dziki napisał:  

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

dziki napisał:  

si4r4 napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  

dziki napisał:  

Patyk napisał:  

Sam zdecydowales...

widze ze temat jest rozwiniety ....to jak tak bardzo chcesz to ci powiem...nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie rodzina jest najwazniejsza i to co zobaczylem patrzac jak brat sie zwija z bolu przez pare dni to nie mialem oporu isc na psiarnie...ale przed 2 rozprawa rozmawiajac z jednym chlopakiem z Pogońi<on wie o kogo chodzi> to po przemysleniach stwierdzilem ze ja jednak nie pojade...i interpretuj to sobie jak chcesz bo mnie to nie obchodzi co inni o mnie mysla...aha ja tu nie placze i sie nie napinam ...z tego co widze to ty to robisz..ale przeciez pewnie jestes mega hoolsem i nie jednego poznanskiego banite powaliles....tyle ode mnie i koncze ten temat

Wiesz co ja tez mam rodzine zone i dziecko jestem ciekaw gdzie byles jak Pogoń byla w 2 lidze i nie jestem zadnym holsem tylko czlowiekiem i odpowiedz mi na jedno pytanie i ciach bajera jak chuj wejdzie do polowy w dupe i wyjdzie to wszystko ok sam sobie na to odpowiedz

Albo znajdę drogę albo ją sobie utoruje
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802425 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005