Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pomysł na fundusze!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cinek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8154 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 11:26
P.S.
szczerze
> mówiąc nigdy wcześniej nie słyszałem o tej grupie
stronka narazi enie działa, o
> jaki wtorek chodzi ??

jak zaliczaja wyjazdowe zera i nigdzie poza stadionem Zaglebia ich flaga nie wisiala to nie ma sie co dziwic :P
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
JP
Kibic
Na forum od 8358 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 11:26
Jutro ma działać.

MW'03
skarbnik
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 15:33
> Heh... jakbym Wam powiedzial ile dostaja OCB od KGHMu na oprawe jednego meczu to
> byscie zwatpili.
Nie pierdol, tylko powiedz co teraz bo Zaglobe zamkneli ok

Obrazek jpg wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 20:02
Chyba trzeba bedzie przekonac kilka osob do tego, aby mozna bylo prowadzic legalne zbiorki pieniedzy na oprawy w czasie meczow.

Nie wiem z jakich srodkow sfinansowano oprawe na Szczakowiance. Nie mowie o balonach i kondonach :P, tylko o racach. Troche ich bylo.

1948
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 21:44
Co z tego że mają niby dobrą grupe ultras jak zaliczają same 0

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Dawidos92
Kibic
Na forum od 7207 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 18:41
Mam pewien pomysł tylko nie tyrajcie mnie odrazu i sora ż nie w temacie.Zaóważyłem na paru forach innych klubów że są różne akcje na jednej była taka ciekawa nazywałą się "grosik".Polegałą ona na tym że zbierano na meczach wysyłano w sklepach dawano różne drobniaki które szły na sprawy kibicowskie pomyślałem więc czemu by nie u nas zrobic coś takiego na coś by starczyło co nie?

http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35013645
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 18:58
obudziles sie na dzien przed ostatnim meczem w sezonie

No i dobrze ze zapodal, ja wcale nie mowie ze to zle ...

Ostatnio edytowany przez: eF^, 12 maja 2006, 19:43 [1 raz(y)]

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 19:37

eF^ napisał:  
obudziles sie na dzien przed ostatnim meczem w sezonie

I co z tego? Zapodal pomysl... Ty naprzyklad zadnego nie dales...

Dawidos92
Kibic
Na forum od 7207 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 20:50
Wiecie dałem troche późno ale odpowiednie osoby przez wakacje mogły by to ogarnąc i by chociaż przez te wakacje jakaś sumka wpadłą a kase to obojętnie jakie ja sam w 1,2,5 groszówkach mam około 10 zł można by było gdzieś tak do waluty 5 zł i styka chyba że ktoś będzie taki chojny i da więcej :)

Więc co pomysł się nie przyjoł....

Ostatnio edytowany przez: Dawidos92, 13 maja 2006, 13:43 [1 raz(y)]

http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35013645
MKS 78
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 02/07/2006 20:59
a co z doplatami do biletow po 1 zl jak kiedys? mozna do tego wrocic? jezeli nie bedzie zgody to moze przy kasach albo bramach wejsciowych zbierac kase na oprawe- tylko wydaje mi sie ze duzo nie bedzie ,ludzie tak nie chca dawac, a oprawe kazdy by chcial jak z bajki tylko zl zydzi.ale taka forma jest chyba najlepsza znjac naszych dzialaczy z doplaty do biletow nic by nie wyszlo.-chocaiaz moze warto sprobowac

Ostatnio edytowany przez: MKS 78, 2 lipca 2006, 21:07 [1 raz(y)]

Fanatycy ze stolicy
Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 03/07/2006 07:16
a moze po prostu puszki oprocz tego ze p[rzed brama to jeszcze przed wejsciem na sektory?? glownie chodzi mi o 11 i 12
bo liczac ze jest tam 500-1000 osob (nie wiem dokladnie ile) i kazdy (a mysle ze na tych sektorach sa kibice najbardziej oddani Pogoni) dalby chociazby 10 groszy to na oprawy byloby min 50 zl po kazdym meczu (liczac ze niektorzy daliby wiecej to moglaby byc niezla sumka)
Pomysl z dziewczynami jest dobry bo jak mam byc szczery nie kazdy podejdzie do lysego zioma 190 wzrostu 180 w klacie ;)

Poza tym jezeli mowicie o tym ze zlotowka z biletu to nieduzo i klub moglby przeznaczyc na oprawy to moze po prostu niech przynajmniej kazdy kto tak uwaza przseznaczyl na jeden mecz nie 15zl tylko 16 i wrzucil 1zl do puszki :)

Co do opraw - chodzilem na mecze zuzlowe i tam na przyklad byla kwestia ze oprocz tego co grupa ultras zalatwiala to kazdy sam przynosil to co zdobyl Czyli np jezeli przed jakims meczem na necie rzucili haslo ze leca serpentyny to kazdy przynosil przynajmniej jedna dla siebie (zalatwialo sie ze sklepow na dzielnicy itp.) jak konfetti to kazzdy cial jakies ulotki czy gazety. a tutaj tego nie ma :(
a tak btw uzywacie jeszcze saletry? chyab taniej to wychodzilo niz race?? czy sie myle??
Pzdr

PS. a moze jakas dlugotrwala zbiorka tak jak na flagi to na oprawy??

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 03/07/2006 22:03

Greg_Haas napisał:  
a moze po prostu puszki oprocz tego ze p[rzed brama to jeszcze przed wejsciem na sektory?? glownie chodzi mi o 11 i 12
bo liczac ze jest tam 500-1000 osob (nie wiem dokladnie ile) i kazdy (a mysle ze na tych sektorach sa kibice najbardziej oddani Pogoni) dalby chociazby 10 groszy to na oprawy byloby min 50 zl po kazdym meczu (liczac ze niektorzy daliby wiecej to moglaby byc niezla sumka)
Pomysl z dziewczynami jest dobry bo jak mam byc szczery nie kazdy podejdzie do lysego zioma 190 wzrostu 180 w klacie ;)

Poza tym jezeli mowicie o tym ze zlotowka z biletu to nieduzo i klub moglby przeznaczyc na oprawy to moze po prostu niech przynajmniej kazdy kto tak uwaza przseznaczyl na jeden mecz nie 15zl tylko 16 i wrzucil 1zl do puszki :)

Co do opraw - chodzilem na mecze zuzlowe i tam na przyklad byla kwestia ze oprocz tego co grupa ultras zalatwiala to kazdy sam przynosil to co zdobyl Czyli np jezeli przed jakims meczem na necie rzucili haslo ze leca serpentyny to kazdy przynosil przynajmniej jedna dla siebie (zalatwialo sie ze sklepow na dzielnicy itp.) jak konfetti to kazzdy cial jakies ulotki czy gazety. a tutaj tego nie ma :(
a tak btw uzywacie jeszcze saletry? chyab taniej to wychodzilo niz race?? czy sie myle??
Pzdr

Z tego co mi wiadomo to istnieje konto bankowe, na które można przesyłać pieniążki przeznaczone na oprawy.

Szczecińska albo żadna!
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 03/07/2006 22:14

Power napisał:  

Greg_Haas napisał:  

Pzdr

Z tego co mi wiadomo to istnieje konto bankowe, na które można przesyłać pieniążki przeznaczone na oprawy.

do usunięcia

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 04/07/2006 07:32

Rosa napisał:  
do usunięcia

?? nie bardzo kleje dlaczego tak no ale widze ze jestes zwolennikiem rzeczowej dyskusji a nie tylko dopierd..niem sie i uwazaniem sie za wszechwiedzacego :/

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: Greg_Haas, 4 lipca 2006, 07:42 [1 raz(y)]

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 04/07/2006 09:47

Greg_Haas napisał:  

Rosa napisał:  
do usunięcia

?? nie bardzo kleje dlaczego tak no ale widze ze jestes zwolennikiem rzeczowej dyskusji a nie tylko dopierd..niem sie i uwazaniem sie za wszechwiedzacego :/

pozdrawiam

ja napisałem że mój post jest do usunięcia i po co te nerwy ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 04/07/2006 13:13
nie dlaczego, nerwow zadnych :)
ja po prostu jestem nowy na tym forum i nie bardzo jeszcze kleje o co chodzi :D
pzdr

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802452 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005