Odp: Pomysł na fundusze!!! - 05/04/2004 15:33> Heh... jakbym Wam powiedzial ile dostaja OCB od KGHMu na oprawe jednego meczu to > byscie zwatpili. Nie pierdol, tylko powiedz co teraz bo Zaglobe zamkneli
Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 18:41
Mam pewien pomysł tylko nie tyrajcie mnie odrazu i sora ż nie w temacie.Zaóważyłem na paru forach innych klubów że są różne akcje na jednej była taka ciekawa nazywałą się "grosik".Polegałą ona na tym że zbierano na meczach wysyłano w sklepach dawano różne drobniaki które szły na sprawy kibicowskie pomyślałem więc czemu by nie u nas zrobic coś takiego na coś by starczyło co nie?
Odp: Pomysł na fundusze!!! - 12/05/2006 20:50
Wiecie dałem troche późno ale odpowiednie osoby przez wakacje mogły by to ogarnąc i by chociaż przez te wakacje jakaś sumka wpadłą a kase to obojętnie jakie ja sam w 1,2,5 groszówkach mam około 10 zł można by było gdzieś tak do waluty 5 zł i styka chyba że ktoś będzie taki chojny i da więcej
Więc co pomysł się nie przyjoł....
Ostatnio edytowany przez: Dawidos92, 13 maja 2006, 13:43 [1 raz(y)]
Odp: Pomysł na fundusze!!! - 02/07/2006 20:59
a co z doplatami do biletow po 1 zl jak kiedys? mozna do tego wrocic? jezeli nie bedzie zgody to moze przy kasach albo bramach wejsciowych zbierac kase na oprawe- tylko wydaje mi sie ze duzo nie bedzie ,ludzie tak nie chca dawac, a oprawe kazdy by chcial jak z bajki tylko zl zydzi.ale taka forma jest chyba najlepsza znjac naszych dzialaczy z doplaty do biletow nic by nie wyszlo.-chocaiaz moze warto sprobowac
Odp: Pomysł na fundusze!!! - 03/07/2006 07:16
a moze po prostu puszki oprocz tego ze p[rzed brama to jeszcze przed wejsciem na sektory?? glownie chodzi mi o 11 i 12
bo liczac ze jest tam 500-1000 osob (nie wiem dokladnie ile) i kazdy (a mysle ze na tych sektorach sa kibice najbardziej oddani Pogoni) dalby chociazby 10 groszy to na oprawy byloby min 50 zl po kazdym meczu (liczac ze niektorzy daliby wiecej to moglaby byc niezla sumka)
Pomysl z dziewczynami jest dobry bo jak mam byc szczery nie kazdy podejdzie do lysego zioma 190 wzrostu 180 w klacie
Poza tym jezeli mowicie o tym ze zlotowka z biletu to nieduzo i klub moglby przeznaczyc na oprawy to moze po prostu niech przynajmniej kazdy kto tak uwaza przseznaczyl na jeden mecz nie 15zl tylko 16 i wrzucil 1zl do puszki
Co do opraw - chodzilem na mecze zuzlowe i tam na przyklad byla kwestia ze oprocz tego co grupa ultras zalatwiala to kazdy sam przynosil to co zdobyl Czyli np jezeli przed jakims meczem na necie rzucili haslo ze leca serpentyny to kazdy przynosil przynajmniej jedna dla siebie (zalatwialo sie ze sklepow na dzielnicy itp.) jak konfetti to kazzdy cial jakies ulotki czy gazety. a tutaj tego nie ma
a tak btw uzywacie jeszcze saletry? chyab taniej to wychodzilo niz race?? czy sie myle??
Pzdr
PS. a moze jakas dlugotrwala zbiorka tak jak na flagi to na oprawy??
?? nie bardzo kleje dlaczego tak no ale widze ze jestes zwolennikiem rzeczowej dyskusji a nie tylko dopierd..niem sie i uwazaniem sie za wszechwiedzacego :/
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: Greg_Haas, 4 lipca 2006, 07:42 [1 raz(y)]
?? nie bardzo kleje dlaczego tak no ale widze ze jestes zwolennikiem rzeczowej dyskusji a nie tylko dopierd..niem sie i uwazaniem sie za wszechwiedzacego :/
pozdrawiam
ja napisałem że mój post jest do usunięcia i po co te nerwy ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802452 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.