| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 31/03/2004 18:20
ja pierdole znowu trza bylo wielkiego zamieszania zeby wszyscy poszli po rozum do glowy i wszystko wrocilo do poprzedniego stanu.........paranoja i dobrze bo skroty w TV Gryf byly slabiutkie
wiec to oznacza ze juz w wieczornej sobotniej kronice powinny juz byc jakis maly skrot ze Szczakowianki a takze w Niedziele o 12.45 30 minutowy relacja z meczu i wieczorem o 22 w magazynie sportowym
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/04/2004 13:54
Nie chcialem tworzyc nowego tematu wiec...
"Trzeciego maja, poniedziałkowym meczem Zagłębie Lubin - Cracovia planujemy zainaugurować transmitowanie drugiej ligi polskiej" - powiedział na łamach "Przeglądu Sportowego" szef Polsatu Sport, Marian Kmita.
"Na nasze warunki wstępnie przystały Pogoń Szczecin i Cracovia Kraków. Umowę mamy podpisać w przyszłym tygodniu" - mówił Kmita.
Stacja planuje pokazać na żywo dziewięć spotkań: siedem meczów krakowian i dwa szczecinian.
"Traktujemy obecną rundę sondażowo. Jeśli transmisje będą miały zadowalającą oglądalność, przygotujemy właściwe uderzenie na jesieni" - dodał Kmita.
"Gdy tylko Polsat Sport zwróci się do nas prośbą o udzielenie praw do transmisji drugiej ligi, dostanie je bez problemu. W tym sezonie sprawę traktujemy promocyjnie. Daliśmy klubom wolna rękę przy negocjowaniu warunków" - stwierdził prezes PZPN, Michał Listkiewicz.
zrodlo: sport.onet.pl
Troche malo tu meczow Pogońi. Pewno chodzi o mecze z Belchatowem i Radomskiem. No i pewno jesli beda mecze Cracovi to napewno bedzie mecz w z nia. Swoja droga to i tak lepiej jechac na wyjazd... I powtorke se na spokojnie obejrzec...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 04/04/2004 10:02
Dzisiaj o 12.45 na TVP 3 będzie obszerna relacja z wczorajszego meczu (chyba )
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:07
Siemka!!! Uważam,że skróty z meczu powinny byc pokazywane w TV... Szczerze mówiąc wątpię w to,że jak przestaną puszczać treści meczu w TVP3 to na mecze będzie przychodzić więcej ludzi !!! Już teraz czasami brak miejsca, jednakże ja i tak uważam,że najlepiej jest jak zapełni sie cały stadion   
Niech pamietają również o tym,że nie każdego kibica stać na to,żeby być na każdym meczu...
trzeba coś zrobić,żeby skróty z meczów były puszczane w telewizji i ,jak komuś sie nie podobają komentarze, to niech uzgodni z dziennikarzami co mogą,a zcego nie :p
POZDRAWIAM CIEPLUKO :*
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:24
> myslisz sie nie o12.45 a o 15.50 tak wczoraj mowili kiedy pokazywali bramki z meczu Polar-
> Pogon .pozdrawiam
chyba boberek nie spojrzales na date posta ktory komentowales Akurat Wierni kibice mial racje. A co do dzisiejszej transmisji to w koncu nie wiem o ktorej jest... Miala byc o 15:40, 15:50, 16:15... Moze by sie ktos zdecydowal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2