| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 28/02/2004 13:31
Dziś 29 lulego Marek Leśniak kończy 40 lat.
Wszystkiego naj panie Marku, nastepnych 40 lat w zdrowiu!!!!!!!!!
Szczecin pozdrawia jednego z najlepszych napastników w dziejach Pogoni.
Pamiętacie tą radość Marka po każdej bramce.
To była fazka.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 28/02/2004 15:48
> Apeluje o ban dla usera "sebuś" - jawnie prowokuje innych użytkowników forum
> swoim bezsensownym podpisem. Mam nadzieję, że moja próśba zostanie rozpatrzona
> pozytywnie.
Chodzi ci o never Legia??
Ja wam powiem że kompletnie mnie Legia nieobchodzi zauważyłem to już bardzo dawno i myśle że wszyscy z was też to więdzą że 90% kibiców legii ma nas w dupie... na meczach Pogońi podlizują się wszyscy i śpiewają Legia warszawa a jak obejży się w telewizji mecz legii to nawet flagi Pogońi niepowieszą czasami zdaża się ktoś kto ma łączony szalik Pogoń-legia.
Oczywiście zdażają się kibice którzy nas wspierrają na wyjazdach itp i chwała im zato ale ogólnie mam w dupie legie tak jak ona nas [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-02-28 15:48]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 28/02/2004 17:01
No WSZYSTKIEGO NAJELPSZEGO DLA MARKA LEŚNIAKA!!!
A tak poza tym, to bardzo mnie ciekawi właśnie ta sytuacja, w której to człowiek tak oficjalnie urodziny powinien mieć 29 lutego właśnie. Pytanie to kieruję m.in. do Kemota - jak to jest zapisane w papierach, gdy się ma urodziny w ten dzień, kiedy obchodzisz urodziny, 28. lutego czy 1. marca Bardzo mnie to interesuje
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: 40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 28/02/2004 18:01
> > Apeluje o ban dla usera "sebuś" - jawnie prowokuje innych użytkowników forum
> swoim bezsensownym podpisem. Mam nadzieję, że moja próśba zostanie rozpatrzona
> pozytywnie.
Chodzi ci o never Legia??
Ja wam powiem że kompletnie mnie
> Legia nieobchodzi zauważyłem to już bardzo dawno i myśle że wszyscy z was też to
> więdzą że 90% kibiców legii ma nas w dupie... na meczach Pogońi podlizują się
> wszyscy i śpiewają Legia warszawa a jak obejży się w telewizji mecz legii to
> nawet flagi Pogońi niepowieszą czasami zdaża się ktoś kto ma łączony szalik
> Pogoń-legia.
Oczywiście zdażają się kibice którzy nas wspierrają na wyjazdach
> itp i chwała im zato ale ogólnie mam w dupie legie tak jak ona nas
[Ostatnio
Flaga Pogoni wisi na każdym meczu Legii, tak jak i flaga Legii na każdym meczu Pogoni. To po pierwsze. Po drugie zgody nie zrozumiesz, póki nie wypijesz z fanami z Warszawy Po trzecie niech admini skasują te posty bo zaraz znów będzie tu jakaś bezsensowana wojna.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 29/02/2004 01:44
> No WSZYSTKIEGO NAJELPSZEGO DLA MARKA LEŚNIAKA!!!
A tak poza tym, to
> bardzo mnie ciekawi właśnie ta sytuacja, w której to człowiek tak oficjalnie
> urodziny powinien mieć 29 lutego właśnie. Pytanie to kieruję m.in. do Kemota -
> jak to jest zapisane w papierach, gdy się ma urodziny w ten dzień, kiedy
> obchodzisz urodziny, 28. lutego czy 1. marca Bardzo mnie to interesuje 
No w papierach mam normalnie 29 luty A jak niestety nie wypada 29 luty to obchodze 28 hehe
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 40 urodziny Marka Leśniaka!!! - 01/03/2004 15:12
> Apeluje o ban dla usera "sebuś" - jawnie prowokuje innych użytkowników forum
> pozytywnie.
a ja nie zauwazylem wczesniej tego podpisu.
teraz nawet sebusia polubilem
> Po drugie zgody nie zrozumiesz, póki nie wypijesz z fanami z Warszawy
a piles kiedys z fanami z poznania
sto lat!!!!
zeby nie bylo ze nie na temat [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-03-01 15:15]
|
|
|
|
- 1
-
|