| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BOSMAN SPONSOREM POGONI:) DZISIAJ... - 21/02/2004 01:07
Ja juz pare razy pilem tego bosmana i zalezy jaki sie trafi, czasami pilem to czuc bylo ze swiezy to nawet byl dobry, ale kiedys pilem to normalnie siki takie na drugi dzien mnie glowa bolala po tym nie wiem moze to byl jakis Volt butelki pomylili czy cos Generalnie swiezutka Warka czerwona z Zabki jest najbardziej odpowiednia No Carlsberg tez moze byc bo fajnie wchodzi - takie lekkie piwko - dobre zwlaszcza na kaca 
W sumie Bosmana zaleta jest cena bo chyba 1,80 z groszami, ale w sumie Warka 2,09 wiec wielkiej roznicy nie ma, a w smaku jednak spora. Mi Wareczka smakuje zawsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BOSMAN SPONSOREM POGONI:) DZISIAJ... - 21/02/2004 22:52
chlopaki ja pierdole a nikt nie wymienil ALTER STETTINER czy jakos tak, browar z chociwla rules plastikowe buteleczki piekny brazowy kolor zajebisty aromat polecam hehehehe
hajni i calsberg na drugim miejscu ciekawe czy za calsberga tez beda jakies grosidla lecialy na Pogon w koncu to ta sama grupa??
pzdr for all
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BOSMAN SPONSOREM POGONI:) DZISIAJ... - 22/02/2004 06:50
> chlopaki ja pierdole a nikt nie wymienil ALTER STETTINER czy jakos tak, browar z
> chociwla rules plastikowe buteleczki piekny brazowy kolor zajebisty aromat
> polecam hehehehe
hajni i calsberg na drugim miejscu ciekawe czy za
> calsberga tez beda jakies grosidla lecialy na Pogon w koncu to ta sama
> grupa??
pzdr for all
Alter Stettiner? Co to jest?
|
1. FC Union Berlin -
zelazna unia!
kontakt: [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BOSMAN SPONSOREM POGONI:) DZISIAJ... - 23/02/2004 16:17
O qrde ale zajebiście potrafimy rozmywać tematy... Ale może to i dobrze...
W każdym razie dobrze się stało, że skapnęło nam te kilkaset tysięcy do budżetu, sponsor związany z okolicą i dobrze znany i moim zdaniem bardzo dobrze będzie wyglądało logo BOSMANA na koszulce Pogoni, dobrze się w nią wpasuje! 
A jeszcze jak do tego wszystkiego mają sprzedawać piwko na meczach to już w ogóle piękna sprawa, idealne połączenie - meczyk Pogoni i piwko! No nie wspominając już o tym, że BOSMAN chce się włączyć w dofinansowanie opraw meczowych, a to byłaby świetna sprawa!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
- 1
- 2
-
|