Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hierro
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8013 dni

Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 00:52
Na nowy stadion albo chociaz jego przebudowe czekamy juz ponad kilka lat juz za bekdasa mowilo sie ze stadion bedzie zmodernizowany i do tej pory nic sie nie zmienilo.W Warszawie rozpoczely sie prace nad nowym obiektem w poznaniu trwaja a kiedy w szczecinie? Kiedy w koncu doczekamy sie stadionu z prawdziwego zdazenia na ktorym swoje mecze nie bedzie rozgrywala tylko Pogoń ale rowniez reprezentacja?

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 01:24
Nie w tym życiu...

God, I'm glad I'm not me.
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 09:47
w przyszlej erza napewno;)
ale powiedziales ze u nas nic nie zrobili a ten wspanialy dach

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 10:09
wszystko ok ale po co nowy temat !! gdzieś już jest podobny temat !!

PS
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 12:49
ja wiem!! choćmy poprośmy Jurczyka :D taki kibol to zadziała na pewno :D

ps. nie wiem jaki cel ma ten temat? widząc ten temat myślałem że podajesz info, w którym muwisz że coś ruszyło.. a ty marudzisszzzzzz...

Obrazek jpg wstawiony na forum
celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 14:07
a kiedy doczekamy sie futbolu z prawdziwego zdarzenia bo po co nam stadion bez profesionalnej pilki to jest odpowiednie pytanie.............

Paweł17
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 12/02/2004 15:38
Jak jużmowa o stadionie zostały wyremontowane wszystkie krzesełka które po meczu POGOŃ-LECH w zeszłym sezonie zostały wyrzucone (około 250), również zainstalowano pompy do nawadniania murawy jeśli będzie taka potrzeba, otwarto nowe boisko trennigowe,a w przyszłości ma zostać rozbudowana niska trybuna tylko ciekawe czy to daleka przyszłość czy bliska :D

Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
Hierro
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 13/02/2004 21:10
nowy stadion szczecinowi obiecywali juz poprzedni inwestorzy a nawet runowicz zaproponowal wspolprace w przebudowie nowego stadionu,a przeciez ostatnio tak glosno sie o tym mowilo.ja nawet slyszalem ze nowy obiekt na ktorym miala by rozgrywac mecze Pogoń mial zostac wybudowany na lotnisku w dabiu.hahaha!!!!! W SZCZECINIE WSZYSCY OBIECUJA ALE NIC NIE REALIZUJA!!

Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 13/02/2004 21:58
Ja proponowałbym nakręcić serial w stylu Brazylijskim lub Wenezuelskim pt " Stadion w Szczecinie". Ile by tam sie działo...ciągła zmiana akcji,decyzji. Na pewno biłby rekordy oglalności.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 13/02/2004 23:08
spoko poprosimy boskiego Mariana to napewno nam wybuduje..... :)

tak napowaznie to po chuj budowac nowy stadion jak ten jest dobry ? moze przydaloby sie tylko zrobic cos z szatniami moze wybudowac nowy budynek na miejscu starego Begdasowego balaszaka.Jescze zrobic coś z dachem zeby cala wysoka trybuna byla pod dachem no i zdemontowac to dziurawe gówno co wisi nad 3,4,5 ......

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 13/02/2004 23:54
pozwole się właczyć do rozmowy, ale z pewnością się nie znam aż tak czy warto modernizować jakiś stadion czy budować go od nowa ??

nasz stadion jest tego dobrym przykładem gdzie można wymienić kilka czynników wpływających na modernizację od takzywanego od A do Z czyli:

- dojazd od stadionu czyli ulica Twardowskiego, Witkiewiewicza i Karłowicza - na dzień dzisiejszy dla mnie żadna z tych ulic nie spełnia swoich zadań, chodzi o właściwy dojazd i ruch na tych ulicach, przy średniej frekwencji na stadionie ulice te są zakorkowane maksymalnie
bujam w obłokach, ale remont pobliskiej stacji PKP pod Mickiewicza i puszczenie tam składu dla naszych kibiców czy kibiców przyjezdnych jest ciekawym rozwiązaniem a nie eskorta na prawobrzeże cz yna dworzec PKP ??

- bramy wejsciowe i wjazdowe, tu dużo nie trzeba pisać, jak widać jedynym wejściem, które jakoś się prezentuje jest wejście od ulicy Twardowskiego, Karłowicza się zapycha a Witkiewicza pozostawie bez komentarza, od kilkunastu lat wchodzę tym wejściem i wiadomo jak tam jest, a jest beznadziejnie
a Twardowskiego jest tradycyjnie zamknięte ze względów bezpieczeństwa
bramy wjazdowe na parking - hmm, od strony Witkiewicza i parking jeśli takowy plac za zegarem mozna nazwać parkingiem ??

- korona stadionu - czyli istne błoto i jeszcze raz bloto oraz kupe piachu

- trybuny, no cóż doczekaliśmy się pare lat temu modernizacji i wybetonowania sektorów i montaż plastikowych siedzisk, wybetonowania i zrobienie nowych fundamentów nie robi na mnie oszałomiającego wrażenia, aha jeszcze jedno o poprawieniu schodów między sektorami zapomniano i nie jeden kibic zaliczył już upadek z tych stromych zboczy ;)
ważnym elementem jest trybuna dla gości- vipów czy dla prasy czyli coś z prawdziwego zdarzenia
do trybun zaliczyłbym płoty między sektorami czyli czy są one potrzebne czy nie, jeśli tak czy tak gęsto co dwa sektory, kiedy tylko w 3 sektorach plus sektor vip i sektor kibiców przyjezdnych takowy płot powinnien raczej być
ogólnie dobudowanie nowej trybuny od Twardowskiego podobnie jak to zrobił pewien stadion w P. ;) i na przykład zagospodarowanie go na bydynek klubowy, szatnie dla piłkarzy, pub czy restauracje, sklepik z pamiatkami - to bardzo duży koszt tej całej operacji

- schodzimy w dól czyli murawa, no to już troszkę fantazji a mianowicie podgrzewana murawa jak w Krakowie czy robiona w Grodzisku

- teraz góra czyli jupitery, tu nie trzeba dużo pisać bo mamy jedne z lepszych w Polsce, ale nowy zegar to już potrzeba na maksa, zwyły tradycyjny

- no i kolejna góra czyli dach, no cóż chyba każdy widzi jak to się prezentuję, chwała dla Pqana projektanta tylko dlaczego nie przyjkrywa on całego sektora to znaczy dołu tego chyba on sam nie wie,
moje wyobrażenie wygląda tak , że kolejny dach będzie musiał wyglądać podobnie no chyba, że po wydaniu ładnych pieniędzy dokona się jego modernizacji

pewno ktoś mnie poprawi i zaraz coś doda bo pewno coś pominąłem ??
licze się z tym, że ktoś przyłaczy się do moich opini na ten temat ??

nasuwa się tylko jedno pytanie modernizacja czy nowy stadion ??
powolna modernizacja czyli krok po kroku i robienie tych podstawowych rzeczy czy ??
właśnie znalezienie kilkudziesięciu milionów złotych na nowy stadion a tu czeka nas - uzbrojenie terenu i wybudowanie dróg dojazdowych, parking z prawdziwego zdarzenia ni o cała infrastruktura składająca się wybudowanie stadionu od podstaw

pozdrawiam

jacho
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 17:36
Prawdziwa Pogoń zawsze będzie dla mnie na TWARDOWSKIEGO!!!

Moja jedyna miłość SZCZECINSKI MKS!!!!!!!!!!!!
AMEN!!!!!!!!!!!
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 18:26
> Prawdziwa Pogoń zawsze będzie dla mnie na TWARDOWSKIEGO!!!

czyli jak będzie np. nowy stadion to na mecze nie będziesz chodził??

mi tam obojętne w sumie jest gdzie Pogon gra(stadion). Wiadomo dużo osób się przyzywczaiło do stadionu na Twardowskiego ale trzeba też go modernizować. A więc nie lepiej jest zbudowac mniejszymi kosztami nowy funkcjonalny stadion czy modernizować obceny pakując o wiele więcej kasy która można przeznaczyć na inne cele międzi innymi hale z prawdziwego zdarzenia:)

pozdro:P

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 18:32
> Prawdziwa Pogoń zawsze będzie dla mnie na TWARDOWSKIEGO!!!

Przy starym stadionie sa niezagospodarowane grunty. Czy faktycznie jest to za maly teren by wybudowac na nim nowy stadion??? Oczywscie, i tu sie naraze wielu zasiedzialym kibicom, stary stadion nie mial by prawa bytu przy nowym. A wiec nowy mozna wybudowac na miejscu starego (tylko trzeba znalezcz stadion tymczasowy na mecze ligowe), lub tuz za starym, a po otwarciu nowego, stary zburzyc na rzecz parkingu wielopoziomowego i poszerzenia drog dojazdowcyh. Utopijna wizja, bo na wszelkie inwestycje stadionowe potrzebna jest kasa, a w Szczecinie kasy na 100 (i ile tam jeszcze zer chcecie) % nie ma. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-16 18:33]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 19:31
> ja wiem!! choćmy poprośmy Jurczyka :D taki kibol to zadziała na pewno :D

Proponuje pod Urzedem Miasta sie zebrac i wszyscy na kolanach blagamy!! ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 20:13
> > ja wiem!! choćmy poprośmy Jurczyka :D taki kibol to zadziała na pewno
> :D

nowy stadion to by wymagal chyba pielgrzymki na kolanach (+ biczowanie, jak znam wymagania Super Mariano) od Twardowskiego, przez Krakow, po same drzwi palacyku Jurczyka. Moze wtedy wspomogl by idee sportu (ale max. cieplym slowem). ;)

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 20:13
> > ja wiem!! choćmy poprośmy Jurczyka :D taki kibol to zadziała na pewno
> :D

nowy stadion to by wymagal chyba pielgrzymki na kolanach (+ biczowanie, jak znam wymagania Super Mariano) od Twardowskiego, przez Krakow, po same drzwi palacyku Jurczyka. Moze wtedy wspomogl by idee sportu (ale max. cieplym slowem). ;)

ps. ten net zaczyna mnie wkurzac. szanowni admini, prosze o usuniecie tego postu.
[Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-16 20:15]

ble
Kibic
Na forum od 8068 dni

Odp: Dlugooczekiwana modernizacja stadionu? - 16/02/2004 21:24
NO TO JA PROPONUJE "WIELKĄ ORKIESTRĘ STADIONOWEJ POMOCY"LUB "KIBOLE Z PUSZKAMI":P:P:D:D;):) [Ostatnio edytowane przez ble: 2004-02-18 20:37]

[ocenzurowano głupote autora]
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768937932 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005