| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:03
To faktycznie trochę żenujące gdy czternastolatek wypowiada się na temat o którym nie ma zielonego pojęcia. Taki kraj. Ja sam mam 17 lat tak na marginesie ale jestem ciekawe co ty wiesz kliku o Holocauście ??
Tym razem pozdro dla normalnych... ;]]]] bo kumaty nie jestem
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:33
> Ja uważam że prawie nikt w tej rundzie poza średnią grupą kibicówa z ŁKS-u
> nieprzyjedzie.
Gliwice Opoczno- koniec polski i wątpie że ktoś z tamtąd ruszy
> leniwą dupę.
Może ze 2-3 osoby samochodem.
Bełchatów - jeśli ktoś
> przyjedzie to może jakaś zorganizowana grupka kolesi tak jak np
> Podbeskidzie.
Szczakowianka - W tamtym sezonie nikt nieprzyjechał więc wątpie
> że i wtym ktoś będzie.
Jagiellonia - tak jak i w pierwszym
Jeżeli nieorientujesz sie w tch tematach to po co sie wypowiadasz
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:36
Jeżeli
> nieorientuszejsz sie w tych tematach to po co sie wypowiadasz
Ziomek ja nie stwierdziłem jakiegośfaktu jeśli niejesteś ślepy to zauważysz że ja tylko tak uważam pozatym w tej chwili tylko Lech, Arkoa, Cracovia i Legia mają porządne ekipy którymi jeżdżą w dużo osób na wyjazdy.
pozdro
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-02-11 17:38]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:53
>
Jeżeli
Ziomek ja nie
> stwierdziłem jakiegośfaktu jeśli niejesteś ślepy to zauważysz że ja tylko tak
> uważam pozatym w tej chwili tylko Lech, Arkoa, Cracovia i Legia mają porządne
> ekipy którymi jeżdżą w dużo osób na wyjazdy.
pozdro
hehehe niezly jestes ... Arka jezdzi konkretną ekipą na wyjazdy obecnie ... nie masz pojęcia to nie pisz ... zapomniałeś o kilku ekipach ...
[Ostatnio edytowane
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:55
>
Jeżeli
Ziomek ja nie
> stwierdziłem jakiegośfaktu jeśli niejesteś ślepy to zauważysz że ja tylko tak
> uważam pozatym w tej chwili tylko Lech, Arkoa, Cracovia i Legia mają porządne
> ekipy którymi jeżdżą w dużo osób na wyjazdy.
pozdro
Hm czy mi sie wydaje czy zmieniles temat a jezeli uwazasz ze jaga i piast nie przyjedzie do nas bo leza na drugim koncu polski to jestes dla mnie zajebisty
[Ostatnio edytowane
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 17:57
Dobra chuj ja mam swoje zdanie wy swoje walić tą sprawe...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 18:03
Ale jedna musze zauważyć że rubinek lubi się przyczeiać więc możę ktoś założy temat w Hyde Park gdzie wszyscy będą mogli sobie powiedzieć co o sobie myślą i tyrać do woli
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 18:16
> no właśnie w sobote Pogoń gra w policach z flotą !! mam zamiar sie tam wybrać !!
>
czy ktos wie o ktorej. mam trzy miejsca w samochodzie mogez zabrac. oczywiscie cel wyjazdu to obejrzenie meczu a nie przepychanki z kibicami floty. pisze to bo okazuje sie ze na tym forum nie dla wszystkich to takie oczywiste
pozdrawiam
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 18:27
Czekamy na was 20 marca, dokładnie w w moje urodzinki i może tak w 70 minucie cały stadion odśpiewa "Widzew, Widzew, łódzki Widzew..." przed meczem "100lat" dla mnie
[Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-02-11 18:35] [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-02-11 18:36]
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 19:14
> przyczeiać a co to znaczy
bez komentarza
Chyba że jesteś kompletnym mułem to patrz "p" tą literke musisz wstawić w ten wyraz. Pomyśl może ci się uda [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-02-11 19:14]
|
|
|
|
|
Odp: Goście na meczach Pogonii w rundzie wiosennej - 11/02/2004 23:25
> > przyczeiać a co to znaczy
bez komentarza
Chyba że jesteś kompletnym
> mułem to patrz "p" tą literke musisz wstawić w ten wyraz. Pomyśl może ci się
> uda
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-02-11 19:14]
Mułem ja bym tylko uważał na slowa wszystko w tej sprawie