| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 07:50
> nie ma co budować nowego stadionu to jest tradycja i wizytówka szczecina obecny
> stadion !!! należałoby tylko go ulepszyć mam tu na myśli podwyższenie niższych
> trybun , budowa łuku , podgrzewana trybuna , zadaszenie !! wiem że to tylko
> marzenia !! tak to jest z naszymi władzami
i uwazam ze to jest bardzo dobry pomysl. jest wkolo stadionu odpowiednia infrastruktura jest mozliwosc techniczna modernizacji (sam widzialem projekt zadaszenia stadionu przygotowany przez studentow polibudy. bardziej jak nowy stadion potrzebna w Szczecinie jest hala sportowo widowiskowa. proponowana lokalizacja - Łasztownia.
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-02-11 07:51]
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 09:39
Werft MKS, zgadzam sie z Toba. Od mieszkancow Szczecina w najlepszym wypadku beda marne grosze zebrana, i to z prostego powodu. NIE MA PRACY! Ludzie nie maja pieniedzy na zycie i ponad 90% ma W DUPIE NOWY STADION.
ps. chociaz, tak sobie mysle, realne wydaje sie 5zl rocznie od mieszkanca na fundusz inwestycyjny. za 3-4 latabedzie tego okolo 7-8 mln zl + profity z funduszu inwestycyjnego (lub innej formy alokacji funduszy). po 5 latach masz okolo 11mln zl. Na szybko to mozna tylko kupe walnac, a nie zebrac pieniadze od spoleczenstwa. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-11 09:44]
|
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 10:05
Ja napisze o moich marzeniach związanych ze stadionem
1) rozbudowa papricany, to jest wybudowanie trybun za drugą bramką, coś jak na Lechu, tylko, że wyższych, podwyżyć niską trybunę, zrobić zadaszenie i jest stadion tak na prawie 40 tysięcy
2) nowy stadion, taki na 50 tysięcy, a co, tak na lige mistrzów i na reprezentacje, chyba nie musze mowić, że stadion całkowicie zadaszny
obojętnie który stadion by mogł być, a isądze że padsowałby idealnie na lige mistrzów(ale to też marzenie) i wtedy by się zapełniał, no i stadion reprezentacyjny
to tylko marzenia i chciałbym aby się spełniły, ale trzeba dużo, dużo i dużo pieniędzy.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 10:49
Ja chcialbym co najmniej taki jak w Gelsenkirchen(Schalke). Pojemnosc stadionu min. 70.000,podgrzewana murawa,zadaszenie,2 telebimy itp itd. A tak na powaznie to i tak nie powstanie nowy stadion bo na to nie ma hajsu obecnie. Wiec temat dla mnie bez sensu
|
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 11:51
A jak już Pogoń miała by zmienić stadion to tylko wygląd papricany jestem dokładnie tego zdania co Capo
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 18:43
co chcecie od tego stadionu przeciez jest dobry ale fajnie by bylo gdyby ptaszek go zaokraglił
no i zadaszyl
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
- 1
- 2
-
|