| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 26/01/2004 23:05
>naprawde nie rozumiem tego jak
> moze byc ci to obojetne?
>naprawde nie jest ci przykro jak Pogoń traci bramke z
> Legia?
No widzisz... dla mnie Pogon to cos wiecej niz 11 pajacow biegajacych za pilka.Moze sie zdziwisz ale im dluzej chodze na mecze , tym mniej interesuje mnie wynik i w ogole w dupie mam to , co sie dzieje na boisku. Wiem jednak ze tego nie zrozumiesz , dlatego ze jestes zwyklym piknikiem .
Jesli Pogon strzeli gola - jest wspaniale , jesli jednak Pogon traci bramke - ty jestes bardzo wsciekly na swoich idoli i przestajesz przychodzic na Twardowskiego.
Tak samo chuj mnie obchodzi czy jakis batata zostanie w klubie , czy przejdzie do grodziska...
A co sie tyczy baniaka ... dla mnie to jebany poznaniak i od poczatki bylem przeciwny jego przyjscia do klubu... podobnie jesli chodzi o jego przydupasow bugaja i matlaka...
>WFH
>nie nie chodze pod kryta i nic na legie nie spiewam
No to teraz pokazales jaki z ciebie bandzior. Jestes mocny tylko schowany za monitorem. Wtedy do woli mozesz ublizac Legii.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 26/01/2004 23:21
ej ganja man napisz tak szczerze jakie jest twoje zdanie na temat Legii...........
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 11:42
> PSG, chodze na mecze juz troszke czasu, ale to co mnie tez interesuje to gra i
> wyniki druzyny. to znaczy, ze jestem piknikiem
nie wiem kim jestes , nie znam Cie...
dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 11:48
>No to teraz pokazales jaki z ciebie bandzior. Jestes mocny
> tylko schowany za monitorem. Wtedy do woli mozesz ublizac Legii.
a czyj a ublizam legi? pozatym nie jestem zadnym bandziorem i nie mam zamiaru nim byc. moze dla ciebie bycie bandziorerm to jakas zajebista sprawa ale nie dlamnie. alk coz musza byc tez tacy ludzie jak ty
>No widzisz... dla mnie Pogon to cos wiecej niz 11 pajacow biegajacych za pilka.Moze sie zdziwisz ale >im dluzej chodze na mecze , tym mniej interesuje mnie wynik i w ogole w dupie mam to , co sie dzieje >na boisku.
to po chuj chodzisz na mecze podrzec ryja? i ewentualnie komus przypierdolic?
Wiem jednak ze tego nie zrozumiesz , dlatego ze jestes zwyklym piknikiem .
>Jesli Pogon strzeli gola - jest wspaniale , jesli jednak Pogon traci bramke - ty jestes bardzo wsciekly >na swoich idoli i przestajesz przychodzic na Twardowskiego.
chodze na Pogoń od 12 lat i nie sadze zebym kiedys przestal. staram sie dopingowac ich przez 90 min wiec piknikiem tez raczej nie jestem.
>ej ganja man napisz tak szczerze jakie jest twoje zdanie na temat Legii...........
napewno nie darze ich sympatia. ogolnie zwisaja mi oni to samo jak gornik polkowice, polonia czy stomil
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 14:23
nie wiem kim jestes , nie
> znam Cie...
dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy
> gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.
no to nie jestem piknikiem... uff...
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 15:45
Nie jestem piknikiem , i wyniki Pogoni sa dla mnie wazne zreszta nie zaleznie od osiagnietym wyniku i tak ide na nastepny mecz......a tak wogle PSG po chuj chodzisz na mecze jak dla ciebie jest obojętne kto wygra ?
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 16:37
może by tak ktoś temacik "Legia" wyciągnął do góry, bo przybyło wielu nowych na forum i może być ciekawie 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 17:42
> po chuj to sie w wodzie stoi
>na mecze chodzi sie na faze hehe
tylko najgorsze jest to ze jak sie zabardzo przyfazuje to sie czlowiek nie orientuje oco chodzi na tym boisku zabardzo
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 18:01
>a tak wogle PSG po chuj
> chodzisz na mecze jak dla ciebie jest obojętne kto wygra ?
Maly_ps juz wszystko Ci wyjasnil. Ja nie mam nic do dodania
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 22:06
Ja przyznaje racjue PSG...rok temu rowniez nauczylem sie chodzic na mecze i nie patrzec na wynik...chodzilem zeby wspierac swoja druzyne dopingiem...i oczywiscie zeby spotkac sie z kolesiami
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 01/02/2004 00:58
To jest wlasnie bycie kibicem, nie wazne jaki jest wynik i tak kibicuje swoim, na mecz Pogoni nie ide zeby patrzec jak wygrywaja, tylko po to zeby ich wspierac.
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 01/02/2004 10:40
> dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.
no to się właśnie załamałem...
całe życie myślałem że jestem piknikiem, nawet korzystam ze specjalnych ulg dla pikników
a tu sie nagle dowiaduję że całe moje chodzenie na Pogoń chuj ma do piknikowania
no to teraz to juz tylko sznurek mi został, bo świadomie kibolem na dobre i na złe nie potrafię być
PSG jak sobie cos zrobie to bedziesz mnie mial na sumieniu hehe
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|