Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kto to jest ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PSG
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8188 dni

Odp: Kto to jest ??? - 26/01/2004 23:05

>naprawde nie rozumiem tego jak
> moze byc ci to obojetne?
>naprawde nie jest ci przykro jak Pogoń traci bramke z
> Legia?

No widzisz... dla mnie Pogon to cos wiecej niz 11 pajacow biegajacych za pilka.Moze sie zdziwisz ale im dluzej chodze na mecze , tym mniej interesuje mnie wynik i w ogole w dupie mam to , co sie dzieje na boisku. Wiem jednak ze tego nie zrozumiesz , dlatego ze jestes zwyklym piknikiem .
Jesli Pogon strzeli gola - jest wspaniale , jesli jednak Pogon traci bramke - ty jestes bardzo wsciekly na swoich idoli i przestajesz przychodzic na Twardowskiego.
Tak samo chuj mnie obchodzi czy jakis batata zostanie w klubie , czy przejdzie do grodziska...
A co sie tyczy baniaka ... dla mnie to jebany poznaniak i od poczatki bylem przeciwny jego przyjscia do klubu... podobnie jesli chodzi o jego przydupasow bugaja i matlaka...

>WFH
>nie nie chodze pod kryta i nic na legie nie spiewam

No to teraz pokazales jaki z ciebie bandzior. Jestes mocny tylko schowany za monitorem. Wtedy do woli mozesz ublizac Legii.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Kto to jest ??? - 26/01/2004 23:21
ej ganja man napisz tak szczerze jakie jest twoje zdanie na temat Legii...........

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Kto to jest ??? - 26/01/2004 23:31
PSG, chodze na mecze juz troszke czasu, ale to co mnie tez interesuje to gra i wyniki druzyny. to znaczy, ze jestem piknikiem???

PSG
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 11:42
> PSG, chodze na mecze juz troszke czasu, ale to co mnie tez interesuje to gra i
> wyniki druzyny. to znaczy, ze jestem piknikiem???

nie wiem kim jestes , nie znam Cie...
dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 11:48

>No to teraz pokazales jaki z ciebie bandzior. Jestes mocny
> tylko schowany za monitorem. Wtedy do woli mozesz ublizac Legii.

a czyj a ublizam legi? pozatym nie jestem zadnym bandziorem i nie mam zamiaru nim byc. moze dla ciebie bycie bandziorerm to jakas zajebista sprawa ale nie dlamnie. alk coz musza byc tez tacy ludzie jak ty

>No widzisz... dla mnie Pogon to cos wiecej niz 11 pajacow biegajacych za pilka.Moze sie zdziwisz ale >im dluzej chodze na mecze , tym mniej interesuje mnie wynik i w ogole w dupie mam to , co sie dzieje >na boisku.

to po chuj chodzisz na mecze podrzec ryja? i ewentualnie komus przypierdolic?

Wiem jednak ze tego nie zrozumiesz , dlatego ze jestes zwyklym piknikiem .
>Jesli Pogon strzeli gola - jest wspaniale , jesli jednak Pogon traci bramke - ty jestes bardzo wsciekly >na swoich idoli i przestajesz przychodzic na Twardowskiego.

chodze na Pogoń od 12 lat i nie sadze zebym kiedys przestal. staram sie dopingowac ich przez 90 min wiec piknikiem tez raczej nie jestem.

>ej ganja man napisz tak szczerze jakie jest twoje zdanie na temat Legii...........

napewno nie darze ich sympatia. ogolnie zwisaja mi oni to samo jak gornik polkowice, polonia czy stomil

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 14:23
nie wiem kim jestes , nie
> znam Cie...
dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy
> gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.

no to nie jestem piknikiem... uff... ;)

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 15:45
Nie jestem piknikiem , i wyniki Pogoni sa dla mnie wazne zreszta nie zaleznie od osiagnietym wyniku i tak ide na nastepny mecz......a tak wogle PSG po chuj chodzisz na mecze jak dla ciebie jest obojętne kto wygra ?

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 16:11
po chuj to sie w wodzie stoi

na mecze chodzi sie na faze hehe

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 16:37
może by tak ktoś temacik "Legia" wyciągnął do góry, bo przybyło wielu nowych na forum i może być ciekawie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 16:55
jak chcesz bana to wyciągnij :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 17:42
> po chuj to sie w wodzie stoi

>na mecze chodzi sie na faze hehe

tylko najgorsze jest to ze jak sie zabardzo przyfazuje to sie czlowiek nie orientuje oco chodzi na tym boisku zabardzo:)

PSG
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 18:01
>a tak wogle PSG po chuj
> chodzisz na mecze jak dla ciebie jest obojętne kto wygra ?

Maly_ps juz wszystko Ci wyjasnil. Ja nie mam nic do dodania :)

borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Kto to jest ??? - 27/01/2004 22:06
Ja przyznaje racjue PSG...rok temu rowniez nauczylem sie chodzic na mecze i nie patrzec na wynik...chodzilem zeby wspierac swoja druzyne dopingiem...i oczywiscie zeby spotkac sie z kolesiami:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
m@niac!
Kibic
Na forum od 8255 dni

*

Odp: Kto to jest ??? - 01/02/2004 00:58
To jest wlasnie bycie kibicem, nie wazne jaki jest wynik i tak kibicuje swoim, na mecz Pogoni nie ide zeby patrzec jak wygrywaja, tylko po to zeby ich wspierac.

Obrazek gif wstawiony na forum
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Kto to jest ??? - 01/02/2004 10:40
> dla mnie piknik , to osoba ktora przychodzi na mecze , tylko wtedy gdy dobrze wiedzie sie jego druzynie.

no to się właśnie załamałem...
całe życie myślałem że jestem piknikiem, nawet korzystam ze specjalnych ulg dla pikników
a tu sie nagle dowiaduję że całe moje chodzenie na Pogoń chuj ma do piknikowania
no to teraz to juz tylko sznurek mi został, bo świadomie kibolem na dobre i na złe nie potrafię być
PSG jak sobie cos zrobie to bedziesz mnie mial na sumieniu :P hehe

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Łuki
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Kto to jest ??? - 01/02/2004 20:31
Jaki Ziomek Nie Wiem Kto To Mriusz Kuras!!!!!!!

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941511 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005