Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Manifestacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7399 dni

Odp: Manifestacja - 19/10/2005 17:49
ok soras, nie bylo tematu...
siedzmy na dupskach i obserwujmy co sie stanie!
pzdr....

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Manifestacja - 19/10/2005 18:07

TeHaCe napisał:  
ok soras, nie bylo tematu...
siedzmy na dupskach i obserwujmy co sie stanie!
pzdr....

...mysla to co pomyslec powinni , oni boja sie ze ktos przemysli ich pomysly....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Manifestacja - 23/11/2005 22:57
Heh odswiezamy troszeczkę temacik bo to co się dzieje jest trudne do opisania!!!

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
ofconcern
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Manifestacja - 23/11/2005 23:27

pinki15 napisał:  
Heh odswiezamy troszeczkę temacik bo to co się dzieje jest trudne do opisania!!!

Co masz na mysli?

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Manifestacja - 23/11/2005 23:32

pinki15 napisał:  

nie sraj zarem czlowieku , Pogon jest na 5 miejscu w tabeli a wy lamentujecie jak by nie wiem co sie dzialo

ja doswiadczalem kurwa wynikow 0:9 ( w Zabrzu ) i jakos nie biadolilem

druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze , pewne finanse , a to ze graja jak szmaty to malo istotne, wazne ze mozna jezdzic wszedzie tam gdzie graja

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Manifestacja - 23/11/2005 23:38

malolat_ps napisał:  

pinki15 napisał:  

nie sraj zarem czlowieku , Pogon jest na 5 miejscu w tabeli a wy lamentujecie jak by nie wiem co sie dzialo

druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze , pewne finanse , a to ze graja jak szmaty to malo istotne, wazne ze mozna jezdzic wszedzie tam gdzie graja

malolat.... ale i tak nie wytlumaczysz.... temat wyciagany juz byl chyba z 10 razy, i za kazdym razem po porazce Pogoni, ktos wchodzi do domu, odpala kompa i chce robic manifestacje :)

Pozdro.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Manifestacja - 23/11/2005 23:47

JuN napisał:  

malolat_ps napisał:  

pinki15 napisał:  

malolat.... ale i tak nie wytlumaczysz.... temat wyciagany juz byl chyba z 10 razy, i za kazdym razem po porazce Pogoni, ktos wchodzi do domu, odpala kompa i chce robic manifestacje :)

Pozdro.

Hehe

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Manifestacja - 24/11/2005 00:07
dobra JuN wez wogole wyjeb ten temat bo juz sie rzygac chce jak kolejny dzieciak chce isc manifestowac... ciekawoe co i po co??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ofconcern
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Manifestacja - 24/11/2005 14:07

Ekipant napisał:  
dobra JuN wez wogole wyjeb ten temat bo juz sie rzygac chce jak kolejny dzieciak chce isc manifestowac... ciekawoe co i po co??

Zgadzam sie z tym panem...

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Manifestacja - 24/11/2005 20:52

malolat_ps napisał:  

pinki15 napisał:  

druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze

Czy ja wiem czy takie zapewnione tracimy 7 pkt do 15 miejsca więc wszystko może sie jeszcze zdarzyć a przy takiej grze jak ostatnio to czarno to widze

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Manifestacja - 25/11/2005 07:57

Kryniu567 napisał:  

malolat_ps napisał:  

pinki15 napisał:  

druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze

Czy ja wiem czy takie zapewnione tracimy 7 pkt do 15 miejsca więc wszystko może sie jeszcze zdarzyć a przy takiej grze jak ostatnio to czarno to widze

Nawet w drugiej (czwartej :P) lidze Pogoni sie nie wstydze:D....choc pod wzgeldem kibicowskim w przyszlym roku pierwsza liga zapowiada sie ciekawiej
"Nie placz Pogonio ma,z zalu co serce rwie, nie placz szczecisnki lwie, bo w drugiej lidze nie jest zle"...obysmy nie musieli tego mogdy nucic :)

Sami przeciw wszystkim!!!
Damianos
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 21:27

..:MiSiEk:.. napisał:  
Jeżeli Ptak odejdzie trzeba będzie zrobić manifestacje!!!! co wy na to????

Ptak odejdzie przez jebanego Jurczyka... Jak robić manifestacje to robić ją Jurczykowi, temu staremu jebanemu prykowi! Ptak robił co mógł i nie ma mu co się dziwić. Więc Ptakowi możemy podziękować a Jurczyka kopnąć w dupe.

Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 21:34
Mama ugotowała parówki na kolacje a nie kupiła ketchupu! trzeba będzie zrobić manifestacje!!!! co wy na to?

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 21:58
ja wole musztarde :D ale to sprawa gustu :D:D

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 22:11
nieee no kurwa miarka sie przebrala ...w sobote dostalem uwage za wyrzucenie dlugopisu przez okno i wypowiedzienie slow " jak kocha to wroci " przeciez trezba zrobic manifestacje ! piszmy tez listy do Juczyka ( [email protected] )
Sry za napine ale bezkitu juz to "lekko" denerwujace jest .

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 22:14

KloceK napisał:  
nieee no kurwa miarka sie przebrala ...w sobote dostalem uwage za wyrzucenie dlugopisu przez okno i wypowiedzienie slow " jak kocha to wroci " przeciez trezba zrobic manifestacje ! piszmy tez listy do Juczyka ( [email protected] )

Ty ale o co ci chodzi ? to byl taki zart ? czy jak ?......pozdro

Ostatnio edytowany przez: x-pack, 26 listopada 2005, 22:20 [1 raz(y)]

Szczecińska albo Zadna
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Manifestacja - 26/11/2005 22:39

X-PACK napisał:  

KloceK napisał:  

Ty ale o co ci chodzi ? to byl taki zart ? czy jak ?......pozdro

lol ja to odebrałem jako 'dowciap' :D

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Manifestacja - 27/11/2005 00:45
Co sądzicie o manifestacji przeciwko smarowaniu tawotem płotu na Pogoni, albo przeciwko kolejkom przed kasami? Ten kto założył ten temat zapewne chętnie sam się podejmie organizacji manify. Mam prosbe nie podgrzewajcie sztucznie sytuacji i nie piszcie farmazonów o tym "co to będzie jesli będzie". Ja na Pogoń będe chodził nawet gdyby grała w okregówce. Popatrzcie na gks katowice dla mnie to teraz najsilniejsza grupa na górnym śląsku pod wzgledem kibicowskim i w ogóle. A poza tym Pogon i tak sie utrzyma w tym sezonie.

kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Manifestacja - 27/11/2005 03:11

narodowiec napisał:  
Co sądzicie o manifestacji przeciwko smarowaniu tawotem płotu na Pogoni, albo przeciwko kolejkom przed kasami? Ten kto założył ten temat zapewne chętnie sam się podejmie organizacji manify. Mam prosbe nie podgrzewajcie sztucznie sytuacji i nie piszcie farmazonów o tym "co to będzie jesli będzie". Ja na Pogoń będe chodził nawet gdyby grała w okregówce. Popatrzcie na gks katowice dla mnie to teraz najsilniejsza grupa na górnym śląsku pod wzgledem kibicowskim i w ogóle. A poza tym Pogon i tak sie utrzyma w tym sezonie.

wez sie pierdolnij !!!!!

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Manifestacja - 27/11/2005 11:15
kaktus ja to pisałem ironicznie. Jakis małolat ma zły dzień i w zwiazku z tym wpada na debilny pomysl zrobienia manify antyptakowej, tak samo mozna by zrobic manife przeciwko panu edkowi który na meczu nie wpuszcza na bramie ludzi z alkoholem. No chyba że jestes za manifa to juz inny problem, jak chcesz to mozemy zrobic ale taka kaktusową. Hehehe...

Ostatnio edytowany przez: IS, 27 listopada 2005, 11:22 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827524 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005