malolat.... ale i tak nie wytlumaczysz.... temat wyciagany juz byl chyba z 10 razy, i za kazdym razem po porazce Pogoni, ktos wchodzi do domu, odpala kompa i chce robic manifestacje
Heh odswiezamy troszeczkę temacik bo to co się dzieje jest trudne do opisania!!!
nie sraj zarem czlowieku , Pogon jest na 5 miejscu w tabeli a wy lamentujecie jak by nie wiem co sie dzialo
ja doswiadczalem kurwa wynikow 0:9 ( w Zabrzu ) i jakos nie biadolilem
druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze , pewne finanse , a to ze graja jak szmaty to malo istotne, wazne ze mozna jezdzic wszedzie tam gdzie graja
malolat.... ale i tak nie wytlumaczysz.... temat wyciagany juz byl chyba z 10 razy, i za kazdym razem po porazce Pogoni, ktos wchodzi do domu, odpala kompa i chce robic manifestacje
Odp: Manifestacja - 24/11/2005 00:07
dobra JuN wez wogole wyjeb ten temat bo juz sie rzygac chce jak kolejny dzieciak chce isc manifestowac... ciekawoe co i po co??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Heh odswiezamy troszeczkę temacik bo to co się dzieje jest trudne do opisania!!!
druzyna ma zapewnione utrzymanie w lidze
Czy ja wiem czy takie zapewnione tracimy 7 pkt do 15 miejsca więc wszystko może sie jeszcze zdarzyć a przy takiej grze jak ostatnio to czarno to widze
Nawet w drugiej (czwartej ) lidze Pogoni sie nie wstydze....choc pod wzgeldem kibicowskim w przyszlym roku pierwsza liga zapowiada sie ciekawiej
"Nie placz Pogonio ma,z zalu co serce rwie, nie placz szczecisnki lwie, bo w drugiej lidze nie jest zle"...obysmy nie musieli tego mogdy nucic
Jeżeli Ptak odejdzie trzeba będzie zrobić manifestacje!!!! co wy na to?
Ptak odejdzie przez jebanego Jurczyka... Jak robić manifestacje to robić ją Jurczykowi, temu staremu jebanemu prykowi! Ptak robił co mógł i nie ma mu co się dziwić. Więc Ptakowi możemy podziękować a Jurczyka kopnąć w dupe.
Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Odp: Manifestacja - 26/11/2005 22:11
nieee no kurwa miarka sie przebrala ...w sobote dostalem uwage za wyrzucenie dlugopisu przez okno i wypowiedzienie slow " jak kocha to wroci " przeciez trezba zrobic manifestacje ! piszmy tez listy do Juczyka ( [email protected] )
Sry za napine ale bezkitu juz to "lekko" denerwujace jest .
nieee no kurwa miarka sie przebrala ...w sobote dostalem uwage za wyrzucenie dlugopisu przez okno i wypowiedzienie slow " jak kocha to wroci " przeciez trezba zrobic manifestacje ! piszmy tez listy do Juczyka ( [email protected] )
Ty ale o co ci chodzi ? to byl taki zart ? czy jak ?......pozdro
Ostatnio edytowany przez: x-pack, 26 listopada 2005, 22:20 [1 raz(y)]
Ty ale o co ci chodzi ? to byl taki zart ? czy jak ?......pozdro
Odp: Manifestacja - 27/11/2005 00:45
Co sądzicie o manifestacji przeciwko smarowaniu tawotem płotu na Pogoni, albo przeciwko kolejkom przed kasami? Ten kto założył ten temat zapewne chętnie sam się podejmie organizacji manify. Mam prosbe nie podgrzewajcie sztucznie sytuacji i nie piszcie farmazonów o tym "co to będzie jesli będzie". Ja na Pogoń będe chodził nawet gdyby grała w okregówce. Popatrzcie na gks katowice dla mnie to teraz najsilniejsza grupa na górnym śląsku pod wzgledem kibicowskim i w ogóle. A poza tym Pogon i tak sie utrzyma w tym sezonie.
Co sądzicie o manifestacji przeciwko smarowaniu tawotem płotu na Pogoni, albo przeciwko kolejkom przed kasami? Ten kto założył ten temat zapewne chętnie sam się podejmie organizacji manify. Mam prosbe nie podgrzewajcie sztucznie sytuacji i nie piszcie farmazonów o tym "co to będzie jesli będzie". Ja na Pogoń będe chodził nawet gdyby grała w okregówce. Popatrzcie na gks katowice dla mnie to teraz najsilniejsza grupa na górnym śląsku pod wzgledem kibicowskim i w ogóle. A poza tym Pogon i tak sie utrzyma w tym sezonie.
Odp: Manifestacja - 27/11/2005 11:15
kaktus ja to pisałem ironicznie. Jakis małolat ma zły dzień i w zwiazku z tym wpada na debilny pomysl zrobienia manify antyptakowej, tak samo mozna by zrobic manife przeciwko panu edkowi który na meczu nie wpuszcza na bramie ludzi z alkoholem. No chyba że jestes za manifa to juz inny problem, jak chcesz to mozemy zrobic ale taka kaktusową. Hehehe...
Ostatnio edytowany przez: IS, 27 listopada 2005, 11:22 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768827524 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.