Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zbiórka pieniędzy na oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kaskada Szczecin Rugby
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8709 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 01/06/2004 11:26
Obrazek jpg wstawiony na forum
zachęcam do wsysłania smsów na relacje live Pogóń-Podbeskidzie
kolejna okazja żeby zasilić budżet opraw meczowych!

Kaskada Szczecin Rugby
cygaro
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 01/06/2004 15:02
a ja tak ostatnio sobie rozkminilem ze moznaby kilka pomyslow wykorzystac na zasilanie budzetu na oprawy naprzyklad zlotowa do biletu i smsy i jeszcze cos tam ;] mysle ze byloby dobrze wtedy . pozdro p.s. jestem tu nowy ale kibiuje od malego :D

:tdo13:...::: PiĽtA StRoNa ŚwIaTa --> PoGoŃ SzCzEcIn :::...:tdo13:
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 02/06/2004 18:37
cygaro bycie nowym nie uwalnia do tego, by przeczytać sobie cały wątek od początku do końca - o tej pieprzonej złotówce była już setki razy mowa i myślę, zę nie ma co już dalej tego roztrząsać. Jeśli idzie o SMS, to w tym sezonie było już coś takiego, ale chyba niebzyt się sprawdziło, skoro nie ma już kontynuacji. W każdym razie trzeba poszukiwac jakichś altenatywnych sposobów popzyskiwania funduszy, choćby przez ostatnio proklamowane klikanie w bannery reklamowe (choć i to nie jest takie do końca pewne źródło dochodów). Także kombinuj dalej ;) Pozdro!

Llibertat per a Catalunya!
k7
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 02/06/2004 21:17
zachęcam do
> wsysłania smsów na relacje live Pogóń-Podbeskidzie
kolejna okazja żeby zasilić
> budżet opraw meczowych!

Ostatni raz to zamówiłam!! Juz drugi raz nie przychodziły mi powiadomienia o wyniku meczu(z Cracovi taz mi nie przychodziły!!)!!

powrot prawowitego wlasciciela konta:D
musi
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 09/06/2004 22:57
może by zorganizowac jakąś akcje żeby przesyłać projekty bluz i koszulek i wybrac po jednym najlepszym, nastepnie zebrac wszystkich chetnych ktorzy kupili by koszulke lub bluze o 20zloty drozej niz wyprodukowanie jednej i te 20zloty z kazdej sztuki poszlo by na oprawy........hmmm moze zly pomysl ale jedyny jaki mi przyszedl na mysl:-)

fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 20/06/2004 09:13
czy dzisiaj sa sprzedawane karnety? bo jak tak, to dzisiaj ide i daje 10 zetów na oprawe, tyklko niech ktoś mnie odpowie, plisssss

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
jookkeerr
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 25/06/2004 15:35
Powinno sie dogadac z klubem 50gr od biletu spokojnie wystarczy!! za 10000 zl mozna napewno juz nawet fajna oprwe zrobic!! A napewno bylo by tez przez to wiecej kibicow i relacji w TV! Te pieniadze by im sie wrocily

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950190 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005