Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Marian Jurczyk << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M@ZUR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8212 dni

Odp: Marian Jurczyk - 08/01/2004 22:12
Zajebisty Marian jest niepowiem.. Moja babcia na niego głoswała ;]

God, I'm glad I'm not me.
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: Marian Jurczyk - 09/01/2004 14:34
Ale co tu gadać... czy był kiedykolwiek (za naszych czasów oczywiście) jakikolwiek polityk prezydent czy premier żeby go nikt niewyzywał??? Dlamnie osobiście jest taki tylko jeden czyli Lech Wałęsa...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Marian Jurczyk - 09/01/2004 19:26
Debil... oto co o nim sadze... a tak w ogole to brak mi slow... wyjdzie na to ze bedziemy przez niego mieli jakies 300 mln zl dlugu... wrrr

Obrazek gif wstawiony na forum
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Marian Jurczyk - 09/01/2004 23:09

Hehe Mazur666 moja babcia też na niego głosowała :] ale najlepsze jest to że teraz go od kurew i złodzieji wyzywa :D

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Marian Jurczyk - 14/01/2004 00:58
> Debil... oto co o nim sadze... a tak w ogole to brak mi slow... wyjdzie na to ze
> bedziemy przez niego mieli jakies 300 mln zl dlugu... wrrr

Ale za to jakiego fajnego prezydenta mamy hehe :P

100 % kukła Marian - tylko u nas w Szczecinie, jeden jedyny w swoim rodzaju

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Marian Jurczyk - 14/01/2004 10:34
jurczyk zmienil se samochod sluzbowy... z volvo chyba s70 2.5 na skode superb 1.8 za 101tysiecy stary sqamochodzik byl za drogi w utrzymaniu...

ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Marian Jurczyk - 14/01/2004 16:19
> jurczyk zmienil se samochod sluzbowy... z volvo chyba s70 2.5 na skode superb
> 1.8 za 101tysiecy stary sqamochodzik byl za drogi w utrzymaniu...

dokładniej to jest tak :
NOWA BRYKA JURCZYKA!! Samochód kosztował 101 tys. zł , silnik ma 1,8 pojemności i moc 150 KM. Wyposażony jest w cztery poduszki powietrzne, dwie boczne i dwie z przodu, ABS, klimatyzację, elektryczne szyby przednie i tylne, elektryczne, podgrzewane lusterka, centralny zamek, komputer pokładowy i radio. To pewnie dla tego nie bylo pieniedzy na Miejskiego Sylwestra?? To pewnie dla tego miasto Szczecin nie wspomoglo Wielkiej Orkiestry!!!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Marian Jurczyk - 15/01/2004 18:00
> NOWA BRYKA JURCZYKA!! Samochód kosztował 101 tys. zł , silnik ma
> 1,8 pojemności i moc 150 KM. Wyposażony jest w cztery poduszki powietrzne, dwie
> boczne i dwie z przodu, ABS, klimatyzację, elektryczne szyby przednie i tylne,
> elektryczne, podgrzewane lusterka, centralny zamek, komputer pokładowy i radio.
> To pewnie dla tego nie bylo pieniedzy na Miejskiego Sylwestra?? To pewnie dla
> tego miasto Szczecin nie wspomoglo Wielkiej Orkiestry!!!

Jezu jakie to szczescie ze nie jestem prezydentem Szczecina :P Musialbym sie rozbijac po mieście takim rzęchem za jedyne 100 tys PLN, a do tego miałbym stracha ze uda mi sie wyludzic jakies 200 tysiaczkow z racji odszkodowan za zle samopoczucie czy cos tam innego... Ale z drugiej strony bylbym calkiem fajnym przystojniaczkiem, cool fryc, duzy biceps i w ogole te gangsterskie spojrzenie... wooow, no i oczywiscie zainteresowanie u lasek na maxa :P Nie, no jednak zmieniam zdanie - fajnie jest byc bo$$em na miescie

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Marian Jurczyk - 15/01/2004 18:33
DAJCIE CHLOPAKOWI SPOKOJ BRYKA NIE JEGO TYLKO SLUZBOWA , LATKA NA KARKU, MASTO W DLUGACH A ON NA OGRODKACH DZIALKOWYCH MIESZKA. I TERAZ SIE JESZCZE OKAZE ZE DOMEK NA NIELEGALU. DRAMAT!!!

acidland
Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Marian Jurczyk - 20/01/2004 13:26
> Szanuje go za przeszlosc... jednak to, co on wyprawie obecnie to przegiecie
> siatki...

Właśnie za przeszłość a szczecinowi jest potrzebny menadżer a nie emery cała polska się z nas śmieje byłem w wekend w Warszawie i Poznaniu znajomi brechtali z tego że rządzi naszym miastem emeryt z nim nie dojdziemy do nieczego ale niestety Szczecin to miasto emerytó i oni go wybrali...:-(

Bo jest paru ludzi... Piraci
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768949116 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005