| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 02:03
Nie ma to jak sprawdzone informacje z 3 ręki Sierka ja słyszałem że Antoś wszytko robił na kredyt i teraz mu nie dali i już nie ma kasy słyszałem też że Antoś wrócił wcześniej z urlopu bo go tam napadli i stracił całą kase to wszystko informacje z 3 ręki Ale może napiszesz skąd masz te info
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 10:47
> powiedzial to bardzo znany nam wszystkim jego bliski pracownik oznajmil mi przed nowym rokiem ze PTAK nie ma pieniedzy
widzicie to nie żadna gazeta , to powiedział mu osobiście bardzo znany nam wszystkim jego bliski pracownik 
[Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-02 10:48]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 14:05
> max_dal 31.05 moje urodzinki
 i nietylko. Pogoń : Garbarnia. Wtedy to myślałem że to ostatni mecz na Twardowskiego w ttym roku
A może to Gondor wydaje jakąś gazete i jeszcze stara się psuć humory kibicom  [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-02 14:10]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 15:52
> wow , a ja mam uordziny 8.04 
ej tak sie zastanawiam co oznacza Twoja ksywa !!!Moglbys mi to zdradzic pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 16:04
hmm Kopan to jest skrót od Kopaniecki ( nazwali mnie tak kumple kiedy gralismy w noge i bronilem niemal wszystkie karne , było z 30 serii , teraz już tak dobrze nie bronię hehe ) , było to kiedy Pogoń należała do Gondora , a FixBlast to mój internetowy nick
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 16:13
> a tak się zastanawiam co znaczy W F H , domyślam się że pierwsza litera ma
> związek z Wraszawą , a ostatnia Hooligans ?
acha i jeszcze zastanawia mnie
> ksywka PSG ?
gdzies juz pisalem o mojej ksywie ale ok jeszcze raz moge napisac Warsaw Fans Hooligans to oznacza skrot mojego nicka pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-