| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 01/01/2004 22:51
> Ty Jay-J a po co dawać sznase komuś kto się nie sprawdził za pierwszym razem?
> Bo chyba nie powiesz, ze Ława był kiedykolwiek dobry?
No właśnie że powiem i nawet już powiedziałem... miał talent jak wielu młodych polskich piłkarzy lecz to polska mentalność talenty marnować. A jak na swój wiek był dobry... skoro (jak już wspominałem wcześniej) razem z Rasiakiem i Smolarkiem w najważniejszych meczach stanowili atak młodzieżówki. Dużo sobie po nim obiecywano... Bekdas go zostawił, Lorens na niego stawiał, a wedy v-ce mistrzostwo zdobywaliśmy, a talent zmarnował na własne życzenie. Co do Kaczora to on nigdy jakimś wybitnym talentem nie był... może zostałby jakimś tam średnim ligowym kopaczem, gdyby bardziej poważnie podchodził do piłki.
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 02/01/2004 10:54
Działacze Górnika Zabrze liczą się z odejściem z klubu napastnika Adriana Sikory, którym zainteresowana jest Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski.
- Póki co nikt nie kontaktował się z nami w tej sprawie, wiem tyle co z gazet, ale sprzedania Adriana wykluczyć nie mogę - mówi prezes Górnika Zbigniew Koźmiński.
Tymczasem na liście życzeń Górnika pojawił się Bartosz Ława, piłkarz Amiki Wronki, który wcześniej grał w szczecińskiej Pogoni. 24-letni Ława nie zagrał jesienią ani minuty z powodu kontuzji kolana. Obecnie jest już jednak w pełni sił. Poza zabrzańską, miał też ofertę z trzecioligowej Korony Kielce.
Natomiast propozycję z pierwszoligowego klubu z Chin otrzymał obrońca Górnika Paweł Pęczak. Oferta jest ponoć bardzo atrakcyjna. Nie wiadomo jednak, czy piłkarz zdecyduje się na wyjazd, bo wczoraj w Chinach potwierdzono kolejny przypadek nietypowego zapalenia płuc.
źródło : gazeta.pl
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|