| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 18:06
zioomek jestes za mocny!!!
GKS rowniez wedlug mnie jest jedna z najlepszych ekip w Polsce pod wzgledem ultras.Atmosfera na blaszoku jest wyjebana.Skrojenie flagi przez GKS flagi Gryfina nie ma nic wspolnego z tym czy sie ich szanuje czy nie.Ja tam mam do nich szacunek,sa honorowi i tyle(Maly najlepiej wie o co chodzi ).Co do "wplywow na pilkarzy" to widze,ze malo orientujesz sie rowniez w klimatach szczecinskich...swego czasu...dobra koniec .Co do Ptaka,mnie on tam wali,robi jakies krzywe ruchy w stosunku do GKSu i to juz jest powod zeby go nie lubic.
CHUJ Z DZIALACZAMI POGOŃ TO MY CHULIGANI
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 19:05
GKS rowniez wedlug mnie jest jedna z najlepszych
> ekip w Polsce pod wzgledem ultras.Atmosfera na blaszoku jest wyjebana.Skrojenie
> flagi przez GKS flagi Gryfina nie ma nic wspolnego z tym czy sie ich szanuje czy
> nie.
może pod względem hools ale daleko im do formy w ultrasowaniu jaką prezentowali sezon czy dwa temu.Polenizowałbym czy na "blaszoku" jest taka wyjebana atmosferka ale to juz twoja interpretacja.Może Rafał troche przesadziłem i masz racje ze szacunek wypracowuje sie latami.Pozatym słyszałem o tej drugiej fladze , słyszałem że była to flaga Pogoni walczącej i nam ją oddano bo twierdzili że tez walcza o swój klub czy jakoś tak.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 23:00
Tak naprawde to pierwszy Dziurowicz pojechał nasze Ptaszysko a ono sie wqrwiło
(i miało rację!!) Chodziło o wniosek na reorganizację w 1 lidze i wyselekcjonowanie 16 stabilnych finansowo pierwszoligowców (bez bankrutów), póżniej już pusciły nerwy obu Panom ale rozpętał wojnę Dziurowicz!
A tak przy okazji nie chcę ligi składającej się z wieśniaków, co nie znaczy że nie trzeba wyegzekwować kasy od GKS-u
|
Bede z Toba zawsze, na dobre i na złe!!!
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 23:09
patyk: maly nic nie wie
ziomala : wiesz to co wyczytales w internecie lub tmk (jak napisal Rafal_MKS (siema , siema ))
zapewne nigdy w Katowicach nie byles...
a pilkarza Gksy ten wpierdol dobrze zrobil , zagrali pare meczy ambitnie ..... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-12-19 23:10]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 20/12/2003 10:32
zioomek nie wiem w jakiej telewizji widziałeś atmosfere na trybunach bo jak wiadomo powszechnie trybun się nie pokazuje. Natomiast zgodzę się z tobą że rok czy dwa lata temu bywało tam lepiej jeśli chodzi o ultras.... teraz coś stanęło w miejscu ale i tak jest 100 razy lepiej niż u nas.
Tyle ode mnie... niechce mi sie tu juz pierdół wypisywać.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|