| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Niedoszli piłkarze pogoni - 12/12/2003 20:20
Jestem bardzo ciekaw co się dzieje z piłkarzami Piotrcovii którzy mieli przyjechać do Szczecina a są to:
Rafał Grzelak (o ile wiem to jest wypożyczony do Lecha ale ani słowa o powrocie.)
I jeszcze jakichś dwóch brazylijczyków Fabiano Valente i Fernando Batista może by się przydali... wiem że mieli być w Szczecinie... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-12-12 20:24]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 11:39
Jeśli ITI wyłoży kase na transfery dla Legii(a mają dać 20 milionów złotych co by było rekordem naszej ligi) to Grzelak jest obok Nowackiego i bułgara Zdravkova najbardziej pożądaną osobą w Legii i pewnie zagości w Warszawie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 12:19
Nie drobna pomyłka.
Tu chodzi o lewego obrońce Zdravko Stankova.
Ja poprostu myślałem że Zdravko Zdravkov się ten obrońca nazywa tak samo jak ten bardziej znany bramkarz.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 16:35
Ja tam narazie nie licze na jakies spektakularne transfery w Legii. Jakby ITI przejal Legie cieszylbym sie przede wszystkim unormowaniem sytuacji w Legii. Pilkarze mogliby grac spokojnie nie martwiac sie o kase. a transfery w lato - ale transfery przemyslane. Lepiej kupic jednego bardzo dobrego zawodnika niz 3 niezlych.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|