Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Paweł Drumlak << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bleble
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8116 dni

Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:38
Kto jest za tym Aby Paweł pozostal w naszym klubie przez kilka next lat ?? Co myslicie o sciagnieciu Muszalika , Adżema i Wiśniewskiego ( Szczakowianka ) :P :)

FLN
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:51
Sadze ze wisniewski,adzem i muszalik przydaliby sie Pogońi.Mam nadzieje ze Drumlak zostanie ale nie jestem do konca pewien gdyz ostatnio w prasie jest duzo poglosek na temat odejscia Drumlaka zimą
[Ostatnio edytowane przez m@c: 2003-11-25 19:51]

Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:54
Uważam, że Drumlak mógłby być bez wątpienia najlepszym pomocnikiem/rozgrywającym w Polsce, gdyby nie te Jego wieczne fochy i ten charakterek - ciągle coś Mu nie pasuje, za mało płacą, strzliłem bramkę to chcę mieć większe zarobki itp. itd. Jakby pod tym względem się zmienił to byłoby świetnie i dla nas i dla polskiej piłki...

Llibertat per a Catalunya!
Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:55
najważniejsze aby zostali kibice....pozdro

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 20:08
Paweł musi zostac w POGONi jest bardzo dobrym piłkarzem a jesli przestanie zachowywac sie jak gwiazda to bedzie jeszcze lepszy.Co do Wisniewskiego i spółki to napewno przydadza sie oni w Pogoni,Drumlak i tak ma pewne miejsce w I składzie

krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 21:14
pawel jest przydadny i musi zostac tam muszalik i inni tez napewno by sie przydali

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
KMT
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 21:22
Nie no,niemoże odejsc!Jak by wyglądała Pogoń bez tak charakterystycznego zawodnika?

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Mick
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 21:22
pewnie wiecie ale Drumlak i jeszcze kilka piłkarzy mają w kontrakcie że moga odejść w przerwie zimowej, ja osobiście chciałbym aby zostal,

Obrazek jpg wstawiony na forum
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 21:59
ale czytalem ze paweł sam wyraza chcec pozostania w Pogoni. Natomiast co sie tyczy wzmocnienia to mysle ze posilki z garbarni beda bardzo przydatne. Pozdro all

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 22:05
kurwa... a niby czemu ktoś miałby odejść z garbarni do Pogoni??/ Przecież to obecnie najlepsza drużyna drugiej ligi

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Paweł Drumlak - 26/11/2003 14:14
> kurwa... a niby czemu ktoś miałby odejść z garbarni do Pogoni??/ Przecież to
> obecnie najlepsza drużyna drugiej ligi

A więc tak: Garbarnia sie rozsypuje, ponieważ piłkarze maja podobno zapisane w kontraktach, że te kontrakty ;) obowiązują tylko w 1 lidze. Narazie grali, ponieważ była szansa przywrocenia Szczakowianki do 1 ligii. Gdzieś to kiedyś wyczytałem ;) pozdro

MW'03
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Paweł Drumlak - 26/11/2003 18:35
ale szczkowianka nawet jak nie odzyska tych 10 pkt. a zanosi sie na to ze odzyska (sic!) bedzie walczyć o awans do 1. ligi. z taką grą ma na to wieksze szanse od nas. piłkarze maja klauzulę ze w okolicznościach spadku mogą zmienić klub, lecz jednak pensje cały czas maja 1. ligowe.wątpie w to zeby Pogoń zaproponowała im większe, jeśli mieliby juz zmienic klub to z pewnością na 1. ligowy. myśle ze mało ktory zawodnik zmieni miejsce zamieszkania o 500km po to zeby zarabiac tyle samo kasy i też graćw 2. lidze
PEACE

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
smuda
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 21:06
Paweł jak najbardziej jest potrzebny zespołowi i powinien zostać w Szczecinie na dłużej ponieważ tutaj znowu doszedł do świetnej formy.A tak to pójdzie do innego klubu i nie pogra zbyt długo.Wzmocnienia w Pogoni też są potrzebne Wiśniewski bedzie dobrym interesem dla naszego klubu!!

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 21:33
Paweł Drumlak musi zostać, nie ma innego rozwiązania dla drugiej lini. Adżem i Wiśniewski niech przyjdą zresztą kiedyś już jeden trener chciał ściągnąć Wiśniewskiego. Do tego Kamil Kuzera i Veselin Doković i wszystko będzie ok z obroną. Do tego Mikuł i powinno być nieźle.

INDIOS BRAVOS
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 23:31
A szczerze to Drumlak w tym sezonie nie zagral zadnego dobrego meczu. MIal przeblyski z Cracovia ale to za malo.
Wolalbym od niego Szymkowiaka :P lub Straka.

NIe lubie Drumlaka - wg mnie to on uwaza sie za niewiaomo jaka gwiazde, po co tacy w klubie - psuja tylko atmosfere.....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Paweł Drumlak - 29/11/2003 01:19
Co ty gadasz westman? Szymkowiak? A kto go pusci? kto go odda do jakiegokolwiek klubu nie na zachodzie? A Strak? A po huj nam taki slaby zawodnik? Nie widzialem slabszego polskiego pomocnika robionego na taka gwiazde! Pierdole Straka, nie lubie Szymkowiaka! Drumi musi zostac!!!!

krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: Paweł Drumlak - 29/11/2003 11:18
straka pojebany gosc :|

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Pogon forever!!!!!!!!!
Kibic
Na forum od 8085 dni

Odp: Paweł Drumlak - 03/12/2003 18:16
:3:Pawel to jak na razie 2-gi z najlepszych pilkarzy Pogoni wiec nie rozumie zachowania dzialaczy. Jezeli powiedzial drumlak ze zgodzi sie na takich warunkach jak jesienia to dlaczego mr Ptak obniza mu pensje. Za begdasa i gondora niechciano im przydzielic gruntow, natomias w przypadku pana Ptaka grunty mu przydzielona ale proboje oddac jednego z najlepszych pilkarzy Pogoni.Czy oni sa poj*******???
PAWEŁ JESTESMY Z TOBA I NIE ODCHOC Z POGONI!!!!!!!!!:3:

Gdy raz ja pokochasz ,To nigdy nieprzestaniesz-POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Paweł Drumlak - 04/12/2003 13:02
drumi musi zostac a wzmocnienia przydadza sie bez kitu :D pozdro

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768954169 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005