| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 15:55
Gratulacje dla Pogonii!!!
Mam nadzieję że już w przyszłym sezonie zagracie w pierwszej lidze ale Pogoń musi coś zrobić by ustabilizować formę.
Bo gra strasznie w kratkę i boje się że się pogubi pod koniec sezonu i może nie awansować.
Uwaga na Garbarnie bo to oni byli najlepsi w drugiej lidze na jesieni ale cos slyszalem ze kilku pilkarzy chce odejsc wiec moze Garbarnia na wiosne nie bedzie juz taka mocna.
Na dzien dzisiejszy moje typy na pierwsza lige to: Garbarnia,Pogon oraz Cracovia.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 16:18
ganja men hehe - czlowieku, widac nieuwaznie czytasz, Ja pisze z sensem - podaje uzasadnienie.
Dla Ciebie to, ze sa pierwsi to juz jest super - nic nie zmieniajmy, bo jestemy pierwsi !!
Blednie myslenie. Bo wlasnie w takich okresach najczesciej jest tak, ze zawodnicy za bardzo mysla, ze sa gwiazdami.
Baniak tez pewnie mysli, ze zaraz dostanie prace z Barcelony, Rzymu czy Warszawy - trzeba troche ostudzic.
Jak dla Ciebie to, ze 32 pkt w 17meczach to duzo.... to przykro mi dla porównania Wisla w 13 zdobyla 33 pkt.....
Zaraz pewnie powiesz,,Co za porównanie Wisly z Pogonia" - no wlasnie zadne bo Pogon gra z Podbeskiedziem, KSZO, Radomskiem czy Polarem. Wisla z Groclinem, Legia czy Amica. Zespolami 4x silniejszymi od kazdego 2-ligowca.
Dlatego ,,triumf" Pogoni uwazam za jak na razie bez znaczenia. Bo nie sztuka jest wg mnie zdobyc 1m-ce w takim skladzie. Ale sztuka jest je obronic.!
A ja w obecnej sytuacji kadrowej nie widze takiej szansy! FINITO....
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 16:30
hheehhe jak ja sie kurwa ciesze!!! runda byla w wykonaniu Pogoni znakomita w srodkowej czesci na poczatku tez ok ale koncowka troszeczke gorsza no ale nic oby tak delej chlopaki !!!!! pozdro dla wszystkich ktorzy dopingowali portowcow w trakcie tej rundy i nie tylko.......
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 17:21
Na początko powiem że bardzo się cieszę i mam nadzieję że pójdzie tak dalej to jednak martwi mnie końcówka rundy. Ostatnie 7 meczy poza Cracovią to wogle nie ta Pogoń z początku sezonu. Ale teraz odpoczną i wzmocnią się poza tym to Brazylijczycy a wszczególności Batata to już nie o Piłce a o ciepłych krajach i ślubie myśleli. Ale cieszmy się tym co jest bo czy ktoś myślał 31.05 po ostatnim meczu ze Szczakowianką że będzie tak pięknie...??
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 22:59
Dla tych co narzekają na grę i całą reszte. Przestańcie pierdolić i przypomnijcie sobie zeszły sezon (chociaż chyba tego zrobić nie możecie, bo Was nie było) i te "wspaniałe" mecze gdy było szaleństwo jak Pogoń zdobyła bramkę. Cieszcie się, że byli ludzie dzięki którym możecie teraz chodzić na Drugą Ligę, i nie chodzi mi tu o Ptaka. Cieszcie się, że jest jak jest, bo nawet piłkarze są zaskoczeni tym że mamy Lidera. Ich założeniem było 5-6 miejsce z małą stratą do Lidera. A co osiągnęli widać. Także przestańcie pierdolić i cieszcie się tym co macie, bo mogła byc IV Liga albo nic... Nawet jeżeli nie wejdziemy do 1 ligi i co się stanie? Przestaniecie chodzić na mecze? Odpowiedź niestety znam... Chciałbym doczekać czasów, gdy na Pogoń będzie się chodzić dla Pogoni a nie dla przeciwnika. Tyle.
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 25/11/2003 08:55
> Dla tych co narzekają na grę i całą reszte. Przestańcie pierdolić i
> przypomnijcie sobie zeszły sezon (chociaż chyba tego zrobić nie możecie, bo Was
> nie było) i te "wspaniałe" mecze gdy było szaleństwo jak Pogoń zdobyła bramkę.
> Cieszcie się, że byli ludzie dzięki którym możecie teraz chodzić na Drugą Ligę,
> i nie chodzi mi tu o Ptaka. Cieszcie się, że jest jak jest, bo nawet piłkarze są
> zaskoczeni tym że mamy Lidera. Ich założeniem było 5-6 miejsce z małą stratą do
> Lidera. A co osiągnęli widać. Także przestańcie pierdolić i cieszcie się tym co
> macie, bo mogła byc IV Liga albo nic... Nawet jeżeli nie wejdziemy do 1 ligi i
> co się stanie? Przestaniecie chodzić na mecze? Odpowiedź niestety znam...
> Chciałbym doczekać czasów, gdy na Pogoń będzie się chodzić dla Pogoni anie dla
WŁAŚNIE DLATEGO MÓWIE CZY KTOŚ W 31.05 LUB W WAKACJE MYŚLAŁ ŻE POGOŃ BĘDZIE MIAŁA LIDERA I TYLE LUDZI NA MECZE ZACZNIE PRZYCHODZIĆ DLATEGO JA SIĘ BARDZO CIESZĘ TYM CO JEST
> przeciwnika. Tyle.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 25/11/2003 09:00
Co do tamtego sezonu pamiętam to było piękne Pogoń przegrywa 3:0 srzela bramke i portem przegrywa 7:1 a wszyscy się cieszą... A co do temtego sezonu żałuję że odeszło kilku piłkarzy... W szczególnośći Sławek Olszewski (może sprzedał mecz ale lubiłem go), Piotr Kluzek dobry piłkarz najlepszy w tamtym sezonie myślę że marnuje się w Polarze Wrocław.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 25/11/2003 18:30
Koncówka rundy dała naprawde wiele do myslenia było naprawde fatalnie i gdyby nie "dobre" wyniki Craxy i Gks to zamiast liderem bylibysme teraz na 3 miejscu i nie byłoby juz tak ciekawie.Mam nadzieje ze podczas zimy chłopaki poprawia swoja gre i ze zostana zrobione jakies ciekawe transfery (np:Adżem,Muszalik) wtedy na wiosne wszyscy bedziemy sie cieszyli z powrotu do I ligi.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|